Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2011 21:30 Re: Bielskie Biedy-Maciek i Perełka odeszli w Swoich Domach [']

Bardzo to smutne, kiedy odchodzą :(

Maciek, Wiola-Perełka... i ja będę o Was pamiętać.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sie 18, 2011 21:53 Re: Bielskie Biedy-Maciek i Perełka odeszli w Swoich Domach [']

Smutno....

Na pociechę parę słów o Etiopii, dzięki której się poznałyśmy.

Teraz nazywa się Puma, a właściwie Pumcia i jest najbardziej rozwydrzonym kotem na świecie.
Była chwila grozy, kiedy jej Duża zaszła w ciążę i w histerię na temat toxo. Ale moja córka szybko ustawiła ją do pionu i Pumcia z młodą są najlepszymi przyjaciółkami.

Czy numer konta masz ten sam?

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt sie 19, 2011 7:30 Re: Bielskie Biedy-Maciek i Perełka odeszli w Swoich Domach [']

Strasznie mi przykro... :cry:
Maciek, taki wspaniały kot, Wiola, już jest z siostrą.... :cry:
Bardzo to smutne. Bardzo mi przykro.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt sie 19, 2011 8:06 Re: Bielskie Biedy-Maciek i Perełka odeszli w Swoich Domach [']

Bardzo mi przykro

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Pt sie 19, 2011 8:13 Re: Bielskie Biedy-Maciek i Perełka odeszli w Swoich Domach [']

:(

['][']
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt sie 19, 2011 10:26 Re: Bielskie Biedy-Maciek i Perełka odeszli w Swoich Domach [']

Szkoda, że nie mogli się dłużej cieszyć Swoimi Domkami :(

['][']
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Pt sie 19, 2011 11:35 Re: Bielskie Biedy-Maciek i Perełka odeszli w Swoich Domach [']

Maciek, Wiola ['][']
Pamiętam oba Kotki i ich historie. Smutne.
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie sie 21, 2011 11:11 Re: Bielskie Biedy-Maciek i Perełka odeszli w Swoich Domach [']

[*][*]

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Wto sie 23, 2011 19:59 Re: Bielskie Biedy-Maciek i Perełka odeszli w Swoich Domach [']

i jeszcze Mrusia.....viewtopic.php?f=1&t=65868&start=0

Taka słodka, taka wdzięczna za zabranie z ulicy...czarna Zdrojowa koteczka...bardzo bardzo smutno...[']

Czemu odchodzą te tak kochane, tak szybko przebiegają za TM..... :cry:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro sie 24, 2011 5:38 Re: Bielskie B.-Maciek,Perełka,Mrusia odeszli w Swoich Domach[']

jejku, co to za czarna seria :!: :!: :!: :(
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro sie 24, 2011 20:51 Re: Bielskie B.-Maciek,Perełka,Mrusia odeszli w Swoich Domach[']

niefajnych wieści cd....

wracają mi kolejne koty z adopcji... i to dwójka..viewtopic.php?f=13&t=112129
Zygzak i Zazulka....po roku czasu, z powodu alergii nowego członka rodziny...
mam je zabrać do końca sierpnia. Podobnie jak Czesię...u mnie w domu nadal czeka na adopcję Mgiełka...
kompletnie nie wiem co robić. Myślalam ze to zły sen, ale niestety..

Znów będę miala 4 tymczasy...nie mam pojęcia gdzie je dać, moi rodzice nie zgodzą się na 3 kolejne koty, Mgielka się ładnie zakolegowała z moimi, ale niestety moje kocurki non stop leją. Rodzice i tak mają dużo cierpliwości, co tydzień piorąc zasłony, poduszki myjac krajalnice do chleba etc.

Nie żebym się użalała nad sobą, ale jest ciężko. W Katowicach mieszkam obecnie w wynajmowanym mieszkaniu z 3 współlokatorami i ich dwoma kotami. Kolejne koty mogą wprowadzić mega zamieszenia, ale najbardziej boję się tego, że współlokatorzy nie widzą problemu w uchylonych non stop oknach ani otwartym na oścież balkonie. Koty mogłyby siedzieć tylko u mnie w pokoju, ale nie jest zamykany na klucz i bałabym się że reszta ich nie przypilnuje....eh no :( no i żegnajcie góry...bo nie zostawię kotów na weekend same pod opieką współmieszkańców....

Fajnie że są Domki które nie chcą oddać mi kotów...to mnie podnosi na duchu ze jednak chyba nie byłam aż takim okropnym domem tymczasowym który nie dbał o koty i oddawał tak byle jak :(:(:( chociaż ostatnio tyle tych powrotów z adopcji że czasami myślę, że nie powinnam była się w ogóle za to zabierać, bo się widocznie nie nadawałam :(:(

czarno to wszystko widzę....
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw sie 25, 2011 8:09 Re: Bielskie B.-Maciek,Perełka,Mrusia odeszli w Swoich Domach[']

Kiepsko... :|

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sie 25, 2011 8:57 Re: Bielskie B.-Maciek,Perełka,Mrusia odeszli w Swoich Domach[']

Byłaś świetnym domem tymczasowym Berni. A tak w ogóle nie pojmuję, jak można "oddać" kota z adopcji. Jak coś, powinno się samemu znaleźć kotu nowy dom. Chociaż z drugiej strony lepiej oddać, niż nie daj Boże wyrzucić na ulicę :(

Arsnova

Post » Czw sie 25, 2011 8:58 Re: Bielskie B.-Maciek,Perełka,Mrusia odeszli w Swoich Domach[']

Byłaś świetnym domem tymczasowym Berni. A tak w ogóle nie pojmuję, jak można "oddać" kota z adopcji. Jak coś, powinno się samemu znaleźć kotu nowy dom. Chociaż z drugiej strony lepiej oddać, niż nie daj Boże wyrzucić na ulicę :(

Arsnova

Post » Czw sie 25, 2011 10:35 Re: Bielskie B.-Maciek,Perełka,Mrusia odeszli w Swoich Domach[']

O kurcze :(
Szkoda, że dom bliźniaków ZZ nie dał trochę więcej czasu na zorganizowanie czegokolwiek - to tak atrakcyjnie umaszczone koty i do tego jeszcze bardzo młode, powinny szybko znaleźć nowych ludzi.

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

[poprzednia][następna]