magaaaa pisze:Przeprosiłam publicznie.
Dalia może to przyjąć lub nie, nie mam na to wpływu.
Nie , nie przeprosiłaś Dalii.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Przeprosiłam publicznie.
Dalia może to przyjąć lub nie, nie mam na to wpływu.
mirka_t pisze:Nezia skąd przeświadczenie, że koty moga trafiś na ulicę? Mieszkanie jest spółdzielczo-własnościowe i nawet po jego sprzedaży miałabym kasę na kupno mniejszego. Proszę przestań pisać bzdury.
mirka_t pisze:Cofnij się i przeczytaj co pisałam wcześniej. Nie mam zamiaru się powtarzać.
mirka_t pisze:Krynia08 nie śmiem oczekiwać, aby udzielono mi takiej pomocy. nawet nie wyobrażam sobie takiej możliwości. To za duża kwota. W poniedziałek muszę porozmawiać z panią komornik. Być może odeśle mnie na rozmowę do spółdzielni mieszkaniowej. Przecież spłacałam wcześniejsze długi i ten mogę spłacić, ale potrzebuję na to czasu.
krynia08 pisze:no to teraz wszyscy miłosnicy kotow i przeciwnicy CHYBA JAKOS TRZEBA POMOC SKORO JEST TAK CUDOWNY DOM TYMCZASOWY DLA KOTOWco bedzie z kotami jak mirka nie da rady
wystarczy 80 osob po 100 zl i dlug splacony i kazda nawet mała suma ratuje mirkę.....chyba czas jakoś jej pomoc za tyle lat pomocy kotom i jej działalnosci PROSZE WAS JA W SWOIM IMIENIU WYPOWIEDZCIE SIE SKORO JEST TAK WIELKI PROBLEM
![]()
![]()
duzo jest nas na miau i jak jest gardłowa sytuacja to chyba wspolnie można z tego wybrnąć
i jednocześnie do przeciwników nie mowcie sobie pod nosem a dobrze jej bo nikt nie wie co moze jeszcze nas w życiu spotkać
wiec wolam o pomoc dla mirki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 53 gości