jessi74 pisze:mawin pisze:kurcze czyli ta kicia ze zwisajaca łapką to pilny przypadek do wyciagnięcia i leczenia.
DT dla kici trzeba pilnie znaleźć!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:mawin pisze:kurcze czyli ta kicia ze zwisajaca łapką to pilny przypadek do wyciagnięcia i leczenia.
DT dla kici trzeba pilnie znaleźć!
molly88 pisze:Mruczałka i miziak z niego pierwsza klasasuper ze ma domek
![]()
![]()
![]()
Wiem, że poźno ale ogolnie sprzątam mieszkankoI chce przygotować baze wypadową dla kotki. Mankament jest taki ze nie wiem gdzie ja umieścić. Bo kicia pewnie nie jest kuwetkowana i kompletnie tez nie wiem jak ja do tego przygotować. Wiem ze na początek gazeta i dosypywac piasku az zrozumie. Ale to po paru dniach bo pewnie nie wyjdzie z transportera. Ale tak pytanie. Umieścić ja w duzym pokoju wraz z aneksem kuchennym gdzie spedzam bardzo duzo czasu i jest cieplej. Czy w łaziece? Niestety tam jest chłodniej. Mieszkam w kamienicy i łazieke ogrzewam tylko gdy ide sie myć itp. Ogolnie jest tam okolo 20 stopni normalnie, albo ciut mniej... Wiec co zrobic?
Negri pisze:ojjjjjjjjjjjjj troooche duże wyszło zdj ale jeszcze takie znalazłam.
Dzięki, spróbuje
Agness78 pisze:molly88 pisze:Mruczałka i miziak z niego pierwsza klasasuper ze ma domek
![]()
![]()
![]()
Wiem, że poźno ale ogolnie sprzątam mieszkankoI chce przygotować baze wypadową dla kotki. Mankament jest taki ze nie wiem gdzie ja umieścić. Bo kicia pewnie nie jest kuwetkowana i kompletnie tez nie wiem jak ja do tego przygotować. Wiem ze na początek gazeta i dosypywac piasku az zrozumie. Ale to po paru dniach bo pewnie nie wyjdzie z transportera. Ale tak pytanie. Umieścić ja w duzym pokoju wraz z aneksem kuchennym gdzie spedzam bardzo duzo czasu i jest cieplej. Czy w łaziece? Niestety tam jest chłodniej. Mieszkam w kamienicy i łazieke ogrzewam tylko gdy ide sie myć itp. Ogolnie jest tam okolo 20 stopni normalnie, albo ciut mniej... Wiec co zrobic?
Może początkowo w łazience, żeby miała trochę spokoju.... żeby poczuła się pewniej i nauczyła się z kuwetki korzystać![]()
Chociaż z drugiej strony w kuchni szybciej będzie się przyzwyczajała do twojego widoku i głosu![]()
Chyba musisz spróbować sama co dla kotki będzie lepszym rozwiązaniem![]()
Kruszyna pisze:Ta łapka wygląda podobnie, jak u Kamilki z kalciwirozą z sierpnia/września
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 91 gości