Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 7:52 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Ulla pisze:Boże, jaka ona była wybiedzona i przerażona :( :cry: . Wszystkiego się bało maleństwo moje kochane :( :1luvu: .

Obrazek

No a teraz wyglądamy sobie tak :D

Obrazek

Wyglądamy ślicznie :love:
Ale nic dziwnego, skoro mamy taką fajną Dużą :1luvu:

A na fotce to nie Pucuś :!:

Toż to moja Królewna Kochana, pierwsza łobuzica w naszym domu, królowa gromady :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 17, 2009 9:00 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Erin pisze:A na fotce to nie Pucuś :!:

Toż to moja Królewna Kochana, pierwsza łobuzica w naszym domu, królowa gromady :love:

O kurczę, no to dałam plamę straszną :oops: .
Przecież powinnam wiedzieć, że takie piękne i wielkie ślepka może mieć tylko Panienka :? :D :1luvu: .

Pozdrawiamy całą gromadkę w weekendowy poranek! :D.
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Sob paź 17, 2009 9:02 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Ulla pisze:O kurczę, no to dałam plamę straszną :oops: .
Przecież powinnam wiedzieć, że takie piękne i wielkie ślepka może mieć tylko Panienka :? :D :1luvu: .

No cóż Cioteczko, nie pozostaje nic innego jak Pysiulkę przeprosić :wink: Sądzę, że wymizianie Królewny w Twoim imieniu załatwi sprawę. Co Ty na to? :P

Erin

Post » Sob paź 17, 2009 9:07 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Erin pisze:No cóż Cioteczko, nie pozostaje nic innego jak Pysiulkę przeprosić :wink: Sądzę, że wymizianie Królewny w Twoim imieniu załatwi sprawę. Co Ty na to? :P

Oooo, takie przeprosiny, to przecież sama słodycz! :1luvu: .
Sama bym ją chętnie wymiziała, wypieściła i wycałowała, żeby mi tylko Królewna piękna zechciała wybaczyć :D.
A że jestem daleko, to upoważniam Cię Izuś, żebyś to zrobiła w moim imieniu! :ok: :D.

A ja się biorę za swoje Królewny :1luvu: :D. Bidulki, nie wiedzą jeszcze co je czeka :lol:.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob paź 17, 2009 9:09 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

OK, głaski przekażę - Pysiulce i całej gromadce.
Ty również wymiziaj swoje Królewny :love:
A jakie masz wobec dziewczyn plany?

Pozdrawiamy cieplutko! :love:

Erin

Post » Sob paź 17, 2009 9:11 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Izuś, a skąd Pysiulka wzięła się u Ciebie? Czy to też znajdka? Nie znam historii... :oops:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob paź 17, 2009 9:17 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Erin pisze:OK, głaski przekażę - Pysiulce i całej gromadce.

Dzięki wielkie! :D.
Ale ma być tego dużo! :mrgreen:
Erin pisze:Ty również wymiziaj swoje Królewny :love:
A jakie masz wobec dziewczyn plany?

Moje Panienki właśnie będą miały weekendową kosmetykę, czego szczerze nienawidzą :D. Obcinanie pazurków, czyszczenie uszek, czesanie, itp. Niunia znosi te zabiegi z godnością, jak na Księżniczkę przystało, a Gagunia... :roll: , jak to ona, drze się tak, jakby ja ze skóry obdzierano 8O :lol: . Tak ślicznie jojczy AAAAAA AA a AAA, AUU, że normalnie płaczę ze śmiechu :lol: .

No a jak już jest po wszystkim, to dziewczynki są długo miziane i całowane, że tez mają dość :lol: . Ciężki poranek czeka moje Panieneczki kochane :lol: :1luvu: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob paź 17, 2009 12:12 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Cześć Cioteczki i Koteczki :lol:

Izuś, śliczne czarnuszki :lol: Pixi jest chyba trochę bardziej czekoladowy, no a Pati sądząc po oczkach nie da sobie w kaszę dmuchać :lol: Dobrze,że maja Ciebie i siebie nawzajem.

Ulla, jak można nie poznać Pysiuni, głowy Izowej rodziny.Toż to obraza straszliwa :twisted: :wink:
Ela , kotki cztery i pieski dwa :-)

Yoko

Od: Sob lip 28, 2007 19:33

Post » Sob paź 17, 2009 12:38 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Yoko pisze:Ulla, jak można nie poznać Pysiuni, głowy Izowej rodziny.Toż to obraza straszliwa :twisted: :wink:

Yoko, dlatego kajam się jak mogę :oops: :oops: , ale wynagrodzę to Izie, jak przyjedzie do Krakowa :piwa: :D .

PS - czuję się troszkę usprawiedliwiona, bo przy tylu Izinych dzieciach można się pogubić :wink:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob paź 17, 2009 13:51 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Ulla pisze:
Yoko pisze:Ulla, jak można nie poznać Pysiuni, głowy Izowej rodziny.Toż to obraza straszliwa :twisted: :wink:

Yoko, dlatego kajam się jak mogę :oops: :oops: , ale wynagrodzę to Izie, jak przyjedzie do Krakowa :piwa: :D .

PS - czuję się troszkę usprawiedliwiona, bo przy tylu Izinych dzieciach można się pogubić :wink:

Cześć Cioteczki!
Ulla, nie chcę nic mówić, ale Ela ma świętą rację - obraza niesamowita :twisted: Zwłaszcza, że znamy się jeszcze z innego forum :wink: No cóż, powiem tak Ciotka - jak się wybiorę znowu do grodu Kraka, będziesz się musiała mocno wkupić w moje łaski :wink: A usprawiedliwienia nie ma, zwłaszcza że pozostałe Cioteczki jakoś rozróżniają moje dzieci ... chociaż mam ich tyle :roll: :P :wink:

Erin

Post » Sob paź 17, 2009 14:00 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Patrzcie i podziwiajcie Królewnę :P

Obrazek

Kochana Pysiulku, dziękuję Ci za to, że dzięki Tobie pokochałam kociaki.
I za to, że dało mi to tyle szczęścia :love:

Erin

Post » Sob paź 17, 2009 14:13 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Erin pisze:

Obrazek

LANDRYNEK W WERSJI MAXXXX :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 17, 2009 14:14 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

kociczka39 pisze:LANDRYNEK W WERSJI MAXXXX :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Raczej landrynka :P :wink:

Erin

Post » Sob paź 17, 2009 16:36 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Erin pisze:Patrzcie i podziwiajcie Królewnę :P

Obrazek

Kochana Pysiulku, dziękuję Ci za to, że dzięki Tobie pokochałam kociaki.
I za to, że dało mi to tyle szczęścia :love:

O Boziuuuuuu!!! Jaka cudna Królewna! :1luvu: :1luvu: :1luvu:.
I jak głupia Ciotka mogła Cię Ślicznotko wziąć za chłopczyka? :twisted:.
Głupia Ciotka strasznie Cię przeprasza i ma nadzieję, że Twoja Duża jej jakoś w końcu wybaczy? :wink:.

Izuś, Kraków nadal i wciąż aktualny, to może da się coś zrobić z tymi przeprosinami? :wink: :lol: :piwa:

Izuś, by nie brnąć dalej w niewiedzy i nie dawać więcej plam, powtórzę pytanko :D: a skąd Pysiulka wzięła się u Ciebie? Czy to też znajdka? Nie znam historii... :oops:
[img]...[/img]

Ulla

[poprzednia][następna]