Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pokłon do samej ziemi.jopop pisze:Muszę przyznać, że nie wszystkie już pamiętam. Co ciekawe - dotyczy to również kotów, które u mnie całkiem długo mieszkały, np. Civic. Wspomnienia o nim mam za bardzo dużą mgłą, a daty zrobienia jego zdjęć (głównie z mojego łóżka) wskazują, że był tu minimum miesiąc...
O niektórych zaś wolałabym nie pamiętać, za dużo z tym łączy się bólu i wspomnień. Myślę tu między innymi o kotkce nr 101, której nikt z Was nie ma szansy pamiętać... To jeden z pierwszych kotów, którym towarzyszyłam w chorobie i śmierci...
Dlatego jeśli czytają to domki docelowe kotów z tej listy - odzywajcie się i chwalcie się swoimi kotami, by wspomnienia sukcesów były silniejsze niż porażek...
NietWielbłądzio pisze:Ta fotka jest najpiękniejsza ze wszystkich. Zacałowałabym ten głupi pychol, tak jak codziennie zacałowuję plusiowy wraz z czółkiemA że spojrzenia obu chłopaków nieco piotrusiopodobne
... No cóż, cieszmy się, że chociaż w kolejce po urodę i oni (podobnie jak Pluszak) doczekali się swojego przydziału
PS. Jak na moje oko, kretynizm maluje się jednak znacznie wyraźniej na mordce Bulwy
behemotka pisze:za to Bulwa, o fizjonomii przede wszystkim łobuzerskiej, JEST bardzo, bardzo, naprawdę bardzo GŁUPI.
Przegryzł karton z sokiem grejpfrutowym
E tam, nie zdradzaj solidarności jajnikówWielbłądzio pisze:OT: Na wieść o kartonie przypomniało mi się, jak kiedyś kiedyś, kiedy byłam w Rzeszowie w odwiedzinach u agnes_czy i 'mojej' Czekoladki[`], któreś z Agnieszkowych myślicieli zwaliło na podłogę i przegryzło karton z gotowym czerwonym barszczem
... Niestety, jest dalece prawdopodobne, że zrobiła to jakaś kotka (!!!), nie kocur, ponieważ kocur był wtedy u Agnieszki zaledwie jeden, sprawiający wrażenie dosyć rozsądnego, tymczasem kotek bodajże pięć, w tym dwie czy trzy kilkumiesięczne 'nowalijki'
![]()
za wszystkożerność dają?*anika* pisze:behemotka pisze:za to Bulwa, o fizjonomii przede wszystkim łobuzerskiej, JEST bardzo, bardzo, naprawdę bardzo GŁUPI.
Przegryzł karton z sokiem grejpfrutowym
Medal* temu kotu!!!![]()
*za pomysłowość? za głupotę?
Serdeczne gratulacje!jopop pisze:Wyszłam dziś z domu o 7.40, właśnie wróciłam. Więc tylko krótko, a radośnie oznajmię, że
WŁAŚNIE ZDOBYŁYŚMY GRAND PRIX (oraz dodatkowo nagrodę za wykonanie kolęd w opracowaniu Marka Jasińskiego) na Ogólnopolskim Konkursie Kolęd i Pastorałek w Chełmnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 580 gości