ze względów organizacyjnych, mojej niebytności ostatnio i zagmatwania w informacjach z tego powodu,a takze kłopotów czasowych w pracy (tylko tam mam net) przedyskutowałyśmy z Bazyliszkową drogą pw, jak powinien wyglądac nasz watek ślepinek, aby był czytelny, aktualny i takie nam nasunęły sie propozycje do przedyskutowania na ogólnym;
proponujemy:
-załozyć nowy wątek ślepaczków z podziałem tematycznym postów, np. jeden post to ogoszenia o pilnej pomocy dla wyszukanych lub zgłoszonych ślepaczków, drugi slepaczki szukajace domu, kolejny te, które znalazły dom, kolejny zestaiwnie naszych ślepaczkó i ich opiekunów, czyli członkowie klubu, kolejny kącik pamieci, etc. jeden post moze zawierac 6000 znaków, tutaj wystąpił po zmianie forum miau, problem u nas- nie mieszczą sie mi juz ogłoszenia na 1 stronie w 1 poście-brak miejsca, zatem podizał na kategorie/tematy jest nieodzowny;
- ze wzgledu na ogrom w ostatnim czasie ślepaczków i przepływu informacji, mojego ograniczonego czasu w pracy oraz aby nie zaistniała sytuacja, jak ostatnio - przez mój "niebyt" watek był nieaktualizowany w żadnym temacie na 1 stronie, prowadzenie przez kilka osób spraw informacyjnych, jeden post lub dwa z tematami prowadzi jedna osoba, np. ogłoszenia najpilniejsze Bazyliszkowa, koty szukające domu ja, etc, oczywiście ustalimy co , kto i jak
- skarbnik musi takze posiadac swój post na 1 stronie, abyśmy nie poszukiwali aktualności finansowych po stronach, aby klubowicze nie tracili czasu, a byli na bieżąco;
działy tematyczne-prosze o sugestie, uwagi,jesli czegos nie ujęłam :
-ogłoszenia -pilne i najnowsze sprawy dot. ślepaczków (koty schroniskowe, sprawy na cito)-najczęstsze zmiany+zdjęcia
-koty szukające domu z podziałem na maluchy i dorosłe -czyli kotki w dt lub pod opieka fundacji-dosyc czeste zmiany+zdjęcia
-koty proszące o opieke wirtualną (takie, które sa nieadopcyjne, a opiekun jest w cieżkiej sytuacji finansowej)-rzadkie zmiany+zdjęcia
-koty, które znalazły dom-niezbyt czeste zmiany
-kącik pamieci- niezbyt czeste zmiany+ zdjęcia
-lista klubowiczów (kot i jego opiekun)-rzadkie zmiany
-zasady klubu (stały tekst), opłacanie składek w jednym poscie z finansami-
AgaPap-lista kandydatów aktualna- bardzo czeste zmiany + zdjecia
-ABC (stały tekst)-zmiany sporadyczne
na razie jao pierwszego ochotnika mamy Age Pap