Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gutek pisze:Mirka, ja wcale nie chcę być nachalna i upierdliwa ale już długo wytrzymałam bez nowych wieści. Jak tam kocia? Uspokaja się troszkę? Siedzi w klatce czy puściłaś już do stada? I jak ona się znajduje dzisiaj wśród tylu kotów??
Tylko nie krzyczObiecuje pytać tylko co drugi dzień
mirka_t pisze:Kicia siedzi w klatce. Je i wydala. Na widok kotów drze ryja na widok kotów. Tak jak darła kiedyś Limka. Pisałaś, że w śnie mówiła do Ciebie. No to sobie pogadacie.
mirka_t pisze:Kicia siedzi w klatce. Je i wydala. Na widok kotów drze ryja. Tak jak darła kiedyś Limka. Pisałaś, że w śnie mówiła do Ciebie. No to sobie pogadacie.
mirka_t pisze:Kicia siedzi w klatce. Je i wydala. Na widok kotów drze ryja na widok kotów. Tak jak darła kiedyś Limka. Pisałaś, że w śnie mówiła do Ciebie. No to sobie pogadacie.
mirka_t pisze:Jak widzę trzeba łopatologicznie.![]()
Anulka111 proszę porównaj poniższe cytaty.mirka_t pisze:Kicia siedzi w klatce. Je i wydala. Na widok kotów drze ryja. Tak jak darła kiedyś Limka. Pisałaś, że w śnie mówiła do Ciebie. No to sobie pogadacie.mirka_t pisze:Kicia siedzi w klatce. Je i wydala. Na widok kotów drze ryja na widok kotów. Tak jak darła kiedyś Limka. Pisałaś, że w śnie mówiła do Ciebie. No to sobie pogadacie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, florka, fruzelina, Google Adsense [Bot] i 638 gości