"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Agneska pisze::ok: żeby wreszcie koty znalazły swoje domy
Ja mam ostatnio przedłużające się chwile zwatpienia. Czy to wogle możliwe by znalazły domy Tyle maluchów dookoła potrzebujacych kata ,a tu same dorosłe koty. Co zrobic jak nie pójdą na swoje Koneser potrzebny-a ich mało jest na świecie
szukamy domu dla kotów juz nie kociatych maluchów.Ale tez miziatych, uroczych i domowych..
Zaraz bedzie weekend wiec domki znów naja okazje zapoznac się z kotami i podjąć słuszną decyzją!
szukamy domu dla kotów juz nie kociatych maluchów.Ale tez miziatych, uroczych i domowych..
Zaraz bedzie weekend wiec domki znów naja okazje zapoznac się z kotami i podjąć słuszną decyzją!
A nasze koty p.Ady to gdzieś sa ogłaszane?Męczy mnie jakoś ta cisza w telefonie!
Własny kot to jest to! A dwa własne koty to tylko właściwa decyzja.A potem...jakoś leci Wink
A u nas koty do wyboru do koloru. jedynak czy towarzyski-wszystko jest
Laughing Promocja Exclamation
Własny kot to jest to! A dwa własne koty to tylko właściwa decyzja.A potem...jakoś leci Wink
A u nas koty do wyboru do koloru. jedynak czy towarzyski-wszystko jest!
Promocja
byle przeczekać wakacje
i pewnie początek roku szkolenego też
potem powinno coś się ruszyć
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Oby!!!
Daszek cos dzisiaj wymiotuje i nieswój fakt maluchy cały dom do góry nogami wywróciły. Wszystkie nasze maja teraz Animal Planet na zywo tj.leżą siedza i obserwują.A ja nie nadążam popcornu donosić
Wymiotował jeszcze wczoraj więc dzis zakaz śmietanki. ja nie wiem,czy mu płyny juz pod kurek nie doszły i zawór puszcza! Daszek ma dość gówniarzy i przeprowadził sie do córki.Nawet wie które to drzwi i lezy rozwalony na wyrze. Jaś kicha ale to chyba uczulenie na młodą sierść. A Elki jego ogonem gotowe sie bawic ciągle. Paca łapą i prycha! Teraz leżą obaj na kanapie i dopieszczaja sie ciagle(oczywiście u danki)-mlaskaniom nie ma końca