w tym calym ferworze taki zamet, ze wole sie upewnic czy to chlopaczek czy dziewczyneczka?
edit: kotka super, ze ujemne, a to malenstwo? czy ono juz sie moglo czyms zarazic? mialo testy?
ale slodyczek, skad takie malenstwo o tej porze roku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Melduję, że po kilku dniach troskliwej opieki Cool Caty przyjechała do mnie Szansa. Właśnie zainstalowała się w łazience i pochłania conva![]()
Gdyby nie charakterystyczne umaszczenie, trudno byłoby uwierzyć, że to ta kotka ze zdjęcia opisanego "agonia"CC - chwała Ci
irysek_wroc pisze:a czy mozliwe jest, zeby kotki mialy zalozone ksiazeczki i juz z nimi do nas przyjechaly, a nie z kartkami... gdzies sie jakas zapodzieje i bedzie klops.
wiadomo kiedy kotki beda w opolu. od razu wyruszam po moje cuda (musze chyba royala dla kociakow zakupic, czy czym taka malizne sie karmi?)
Jana pisze:mirabella pisze:Jana pisze:magicmada pisze:Dziewczyny, chylę czoła.
Przydałoby się zrobić aukcje cegiełkowe na allegro, ze zdjęciami kotów.
Takie aukcje można wystawiać, ale wtedy nie można podawać konta Fundacji dla zwierząt Argos.
Aukcje z kontem fundacyjnym mogę wystawiać tylko ja (jako osoba działająca w tym konkretnym przypadku z ramienia fundacji).
Jano, czy fundacja Argos i Ty zgodziłybyście się zrobic allegro cegiełkowe? W ten sposób można uzbierac sporo kasy, zwłaszcza, że sprawa dużej skali. Łatwiej też w ten sposób zwerbowac znajomych do pomocy, konto na allegro ma wiele osób a wpłacenie 5 czy 10 zł nie jest dużym obciążeniem. Niby można od razu zrobic przelew fundacji, bez allegro, ale jakoś to tak nie działa
Postaram się w ciągu najbliższych dwóch - trzech dni to zrobić. Muszę znaleźć na to chwilę. No i poczekam na pełną ewidencję i zdjęcia.
Jeżeli ktoś ma gotową propozycję tekstu krótkiego i dobitnego, chętnie skorzystam, proszę przysyłać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości