Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jak to?A przecież mówiłaś coś o tymczasowaniu kogoś z naszych.No trudno.Poczucie humoru faktycznie mamy różne...irysek_wroc pisze:z przeniesieniem kota z izolotaki to byl zart sytuacyjny, widac nie kazdy ma tu rozwiniete poczucie humoru (byc moze czarnego hehe).
a chodzi mi o zdjecia tych 2 kulaskow z baraku co to domy znalazly.
jutro nowe wiesci ze schronu, fajnie.
(biore na dt kotke z przystani ocalenie, ale mam nadzieje, wypchnac ja do czasu kiedy pojawia sie kociaczki, tak, zebym mogla kilka przygarnac, juz sie nie moge doczekac)
Agness78 pisze:Ciekawe co w schronisku słychać....
Mam nadzieję, że nie będzie nowych bidulek...![]()
A po rezydentów przyjdą nowe domki
Kicia_ pisze:Agness78 pisze:Ciekawe co w schronisku słychać....
Mam nadzieję, że nie będzie nowych bidulek...![]()
A po rezydentów przyjdą nowe domki
No, niestety rezydenci cos ostatnio nie mają szczęścia do domków, wszyscy juz czekają na maluchy.
Nowe bidulki będą pojawiać się zawsze, ale na szczęście jest ich malutko.
Na szczęście barak opustoszał, domek znalazł nawet nasz zezowaty Dyzio. Na sterylkę trafiła jednak kicia z pp i trzeba bardzo uważać, żeby nie spowodować jakiejś epidemii, dlatego dziś nie kręciłyśmy się za bardzo i nie dotykałyśmy kotów. Schronisko ma lampę, więc miejmy nadzieję, że przed wysypem maluchów wytłucze paskudztwo we wszystkich kątach.
a nie ma małego dzikuska z izolatki i kotka strasznie chorego na grzybicę buraska-też z izolatki.Co z nimi?_leśna_ pisze:poczekalnia - 3 zdjęcie no moja ulubienica cudna :]
ślicznie wyszła![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 205 gości