Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:a mnie sie wydaje ze i tak trzeba by bylo sprawdzic.poza tym w dzisiejszych czasach zaden czlowiek nie ma prawa sie dziwic ze drugi mu nie ufatakie moje zdanie,jasne oczywiscie moga pracowac do pozna ale maile napewno czytaja wiec napisac chociaz ze okej ze odezwa sie jak beda mieli troszke czasu- to nie duzo takie moje zdanie(tak stawiam sprawe zawsze jasno i otwarcie ale to moje zdanie i mozna je tylko przemyslec
)ale mam ogromna nadzieje ze wszystko ok
WIELKIE DZIEKI AGISSagiis-s pisze:ja też się martwię dlatego o tym piszę - i irytuje mnie takie podejście na zasadzie "no spokojnie przecież wszystko ok czego się pani czepia" jakie ci ludzie prezentują
jutro zadzwonię i podjadę do gości (chyba że wyjechali)
dam znać
masz racje. A żebyś ich zobaczyła jak przyjechali. Jacy mili wrażliwi i delikatni. Miód poprostu!!!!!Niejedna osoba by oddała bez wachania.wiora pisze:pani Izo jak ja to nazywam sa ludzie i ludki,z tym ze czasem trudno jest wyczuc czy ok czy nie,bo niektore ludki potrafia stwarzac bardzo dobre pzory i w tym wlasnie jest caly problem,tylko na cholere ci zwierze,ktorym sie nie masz zamiaru opiekowacnormalnie podlosc ludzka nie zna granic(to apropo postu powyzej o tych mlodych)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości