Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 26, 2008 19:22

Drugi dzień robót mamy za sobą dopiero wróciłam do domu .Od samego rańca na kociarni :roll: .

Jutro konczymy remont.Wszyscy chetni do sprzatania proszeni są o wstawienie sie o godz 10-11 na kociarni.Musimy posprzatać i -po południu darek położy wykładzinę i tym samym remont uznamy za zakończony.

Jutro beda fotki wyremontowanego pomiszczenia.

Teraz czekamy na Bubora i jego boksy dla kociaków i możemy ruszać pełna parą.Wtedy możemy wziąść tego rudaska i koteczke z chorymi oczkamy .

Remont w trzy dni jutro zostanie zakończony i oficjalnie mozemy otworzyć Mariotta.Bedzie szampan i te sprawy... :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt wrz 26, 2008 19:56

Kluseczka i Tramwajarz

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt wrz 26, 2008 20:07

mar_tika pisze:Drugi dzień robót mamy za sobą dopiero wróciłam do domu .Od samego rańca na kociarni :roll: .

Jutro konczymy remont.Wszyscy chetni do sprzatania proszeni są o wstawienie sie o godz 10-11 na kociarni.Musimy posprzatać i -po południu darek położy wykładzinę i tym samym remont uznamy za zakończony.

Teraz czekamy na Bubora i jego boksy dla kociaków i możemy ruszać pełna parą.Wtedy możemy wziąść tego rudaska i koteczke z chorymi oczkamy .

Remont w trzy dni jutro zostanie zakończony i oficjalnie mozemy otworzyć Mariotta.Bedzie szampan i te sprawy... :wink:

A masz szampana i wstege ? :D
to ja sie jutro zglaszam......moge?? :wink:
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pt wrz 26, 2008 20:08

Witajcie wieczorową porą :wink:
Boksy jak i woliera są że tak powiem w trakcie produkcji , jak dobrze pujdzie to jutro przygotuje zasadnicze elementy regału z boksami gdyż ze względu na jego rozmiary trzeba go będzie montować na miejscu :roll: , konstrukcje woliery powinienem odebrać około poniedziałku - wtorku :wink: . Teoretycznie mógłbym wszystko przywieść w przyszłym tygodniu po pracy ale sam motaż regału zajmie troche czasu nie mówiąc już o montażu i osiatkowaniu woliery tak więc może będzie lepiej umówić sie wstępnie na przyszłą sobote ? , przyjechał bym wtedy przed południem i byłby czas na montaż wszystkiego .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt wrz 26, 2008 20:18

Kropeczka13 pisze:
mar_tika pisze:Drugi dzień robót mamy za sobą dopiero wróciłam do domu .Od samego rańca na kociarni :roll: .

A masz szampana i wstege ? :D
to ja sie jutro zglaszam......moge?? :wink:

się zorganizuje i szampan i wstega :wink:
mnie dwa razy nie mówić .dziś miał być tylko sufit zrobiony a tu zobacz prawie jesteśmy na finiszu remontu :D

mar_tika

Post » Pt wrz 26, 2008 20:23

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą :wink:
Boksy jak i woliera są że tak powiem w trakcie produkcji , jak dobrze pujdzie to jutro przygotuje zasadnicze elementy regału z boksami gdyż ze względu na jego rozmiary trzeba go będzie montować na miejscu :roll: , konstrukcje woliery powinienem odebrać około poniedziałku - wtorku :wink: . Teoretycznie mógłbym wszystko przywieść w przyszłym tygodniu po pracy ale sam motaż regału zajmie troche czasu nie mówiąc już o montażu i osiatkowaniu woliery tak więc może będzie lepiej umówić sie wstępnie na przyszłą sobote ? , przyjechał bym wtedy przed południem i byłby czas na montaż wszystkiego .

No chyba sobota bylaby najlepsza.Skrzykniemy się wszyscy i pomozemy w motażu.W sumie to ja duzo nie pomoge ,ale zawsze coś podtrzymac mogę :wink:

mar_tika

Post » Pt wrz 26, 2008 20:27

mar_tika pisze:
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą :wink:

No chyba sobota bylaby najlepsza.Skrzykniemy się wszyscy i pomozemy w motażu.W sumie to ja duzo nie pomoge ,ale zawsze coś podtrzymac mogę :wink:

.........choćby na duchu :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt wrz 26, 2008 20:35

Co do przyszlej soboty to bede wiedzial w poniedzialek dopiero jak pracuje :twisted:

a tu jeszcze Stalowa Kluseczka i Tramwajarz
Obrazek Obrazek
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pt wrz 26, 2008 22:28

---------------------------------
Ostatnio edytowano Pt wrz 26, 2008 22:30 przez halbina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt wrz 26, 2008 22:29

Faktycznie... stalowa panienka prześliczna! jak rozumiem już bezpieczna?... ja nie mogę na razie pomóc... kociaki na tymczasie coś u mnie łapały... z 14 kociąt, które u mnie były od czerwca, dwa odeszły za TM. [*] [*]muszę sie pozbyć wirusów... :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt wrz 26, 2008 23:12

Ja się dzisiaj jeśli chodzi o remont obijałam, ale wieczorem byłam w schronisku, niestety wieści niedobre znów przybyło 5 maluchów ok. 8 tygodniowych czyściutkie zadbane wypasione cały miot jeszcze zdrowe-mam nadzieję, że może jakoś dadzą radę, jutro pojadę je doglądnąć i dokarmić :cry: ale biedactwa przerażone, jak wzięłam na ręce, aż się trzęsą :cry: zdjęć nie zrobiłam bo z maluchami straszne zamieszanie.
Dzisiaj przywiózł jeden ... tu muszę wykropkować bo mnie szlag trafia rudego kocurka, wykastrowany, 4-letni nawet z książeczką zdrowia i z namiarami na właściciela :twisted: ma na imię Łobuz - siedziałwystraszony w koszyczku, ale jak podniósł główkę to co zobaczyłam wprawiło mnie w przerażenie - na szyi z przodu dwie wielkie rany do żywego mięsa, i to był chyba powód dla którego Łobuz został oddany - po prostu nie chciało się go temu ...kociaka wyleczyć :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt wrz 26, 2008 23:20

To Łobuz :cry:
Obrazek
A tak wygląda jego szyja :cry:
Obrazek
Obrazek
Wygląda to strasznie :cry:

terenia1

Post » Pt wrz 26, 2008 23:30

I wczoraj przybył jeszcze Olbrzym - jego duży umarł :cry: a kocio prawdziwy olbrzym, ale podobnież niesamowicie łagodny, dał się pogłaskać, ale widać, że zdezorientowany co się stało :cry: Mógłby robić za pieska i to całkiem nie małego, tak wielkiego kota w życiu nie widziałam 8O
Oto Olbrzym
Obrazek
Obrazek
Obrazek

terenia1

Post » Sob wrz 27, 2008 0:09

Mariott jeszcze nie otwarty, a juz hipotetycznie wypelniony po brzegi...
Na eks wlascicieli - slow brak...
ObrazekObrazek

mala mi

Od: Pt cze 06, 2008 9:51

Post » Sob wrz 27, 2008 15:38

mala mi pisze:Mariott jeszcze nie otwarty, a juz hipotetycznie wypelniony po brzegi...
Na eks wlascicieli - slow brak...

Oj tak przyszli rezydenci czekają już w schronisku, dzisiaj byłam zobaczyć jak tam maleńtasy, jeden pręgusek został wczoraj wyadoptowany w schronisku, rezta kociaków w miarę dobrze, bawią się jak przyszłam to wszystkie sobie spały, wyczyściłam im kuwetkę i nałożyłam dobrego jedzonka i zostawiłam na jutro. Prawdopodobnie jutro wieczorem będzie przeprowadzka do Mariota :) na razie będą siedziały w dwóch klatach, do soboty kiedy przyjada boksy i woliera.

terenia1

[poprzednia][następna]