Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Ja Cię jeszcze raz bardzo przepraszam za to wszystkoI cieszę się, że jednak Furia pojechała z Tobą.
A ruda tak sie spodobala, ze byc moze bedzie dla niej domek. Tylko musze ja ciachnac.
Lemoniada pisze:A co się stało z tą czarno-białą kocicą z Krakowa? Może mam już halucynacje, ale czytając Was byłam pewna, że to ją ma zabrać Edzina.
Edzina pisze:Tweety pisze:Ja Cię jeszcze raz bardzo przepraszam za to wszystkoI cieszę się, że jednak Furia pojechała z Tobą.
Alez ja naprawde sie nie gniewam. Ubawilo mnie to wszystko.![]()
W zasadzie jest mi przeciez wszystko jedno co zabiore.![]()
A ruda tak sie spodobala, ze byc moze bedzie dla niej domek. Tylko musze ja ciachnac.
Edzina pisze:Ruda jest super!Ale widze, ze kicha i to tak niepokojaco. No i uszy. Tak mysle, ze z tydzien poczekamy a przez tydzien jeszcze przytyje i sie wyleczy.
Faktycznie ciagle macha ogonkiem.Na moje koty nasyczala.
Nie wiem czemu, ale nie je mokrego. Co jej dawalas? Suche tylko troszke gryzie i w zasadzie to polyka. A przerob ma niezly! Zjadla cala miske wczoraj.
Czy ona ma swoj watek? Co jadla u Ciebie? U mnie tylko lize ale nie zjada.
Czy nic nie trzeba jej dawac na laktacje? Juz sobie poradzi?
Troche sie u mnie rozgladala. Chyba zdziwiona, ze tak pusto..
Avian pisze:Kolejna kotka na allegro - 8-letnia czarna persiczka szuka dobrego domu, jest w Sosnowcu. Kup teraz za 1zł, czyli chyba komuś zależy na oddaniu kotki ...
Nr aukcji 449235939
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości