CHORA KOTKA UCIEKłA ok. Klifa. Nadal szukamy Fuksi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 09, 2007 14:56

no to następne plakaty Fuksi w drodze do Warszawy
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw sie 09, 2007 15:13

Waldemar pisze:
anka_s pisze:Jutro postaram się wydrukować trochę ulotek i wieczorem, lub w piątek rano rozwieszę. Spróbuję zlokalizować sklep. Mój telefon do informatorki raczej nie ma sensu - nie mogę się umawiać, bo nie wiem o której uda mi się wyjść z pracy, a nie sądzę, żeby telefonicznie udało mi się dowiedzieć więcej, niż dowiedziała się Green. Nie znam tamtej okolicy.

Plakaty w ilości 100 szt. ma w domu Kociareczka. Kolejne 100 szt. odbierze jutro wieczorem Dellfin.

Ja wiem, że są, ale NAPRAWDĘ nie mam możliwości nawet ich odebrać. Na razie musi wystarczyć to co mam.
ObrazekObrazek

anka_s

Od: Pt paź 21, 2005 7:51

Post » Czw sie 09, 2007 15:48

wibryska pisze:no to następne plakaty Fuksi w drodze do Warszawy

Plakaty odbierze Dellfin wieczorem na dworcu Warszawa Centr. Sądzę, że również będzie je rozwieszać. Potrzebna zatem druga osoba do pomocy Dellfin w rozwieszaniu plakatów w miejscu ucieczki Fuksi na warszawskiej Woli.

Tanita, Kociareczka, Ewik, Yzalbe spróbujcie we czworo rozwiesić plakaty, odebrane wczoraj na dworcu w Warszawie przez Kociareczkę. Dziękuję Ci Kociareczko raz jeszcze za odbiór plakatów.

Szczęsliwej podróży, Dzidzia. Pamiętaj w drodze o chorej Fuksi i przysłudze, którą jej oddajesz.

Warszawa. Halo, Warszawa. Potrzebna pomoc w rozwieszeniu 200szt. plakatów o chorej Fuksi w miejscu jej ucieczki na Woli w Warszawie.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Czw sie 09, 2007 16:56

Walemarze nie ma za co dziękować, byłam w pobliżu, więc co mi szkodziło odebrać plakaty ;)

Dziewczyny, możecie dziś?

Jeżeli Ewik (Ewa) nie może, to ja za bardzo nie mam jak dojechać i tu jest problem :? :roll:

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Czw sie 09, 2007 17:15

Za chwilkę wychodzę, bo jadę do xandry.

Na wszelki wypadek wezmę plakaty.

Łapać mnie pod nr: 698 533 772

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Czw sie 09, 2007 17:48

Witajcie, nie miałam żadnej możliwości w ciągu ostatniej doby włączyć się wcześniej i potwierdzić, że odbiorę plakaty z Centralnej, a w każdym razie podejmę próbę (to takie zabezpieczenie mające na uwadze poprzednie niepowodzenie).

Czekam na sms lub tel od dzidzi ws opisu miejsca i osoby, która przejmie te plakaty w pociągu.

Chciałabym podkreślić, że dla Fuksi i tych plakatów być może będę musiała przerwać akcję łapankową baaardzo zaawansowanej ciężarówki, w miejscu całkiem całkiem odległym. Trzymam za nią kciuki, że szybko się złapie, choć to już któraś kolejna próba, choć nie moja.

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw sie 09, 2007 18:23

Właśnie przed chwilą rozmawiałam z Dzidzią. Podróż upływa najwyraźniej w miłej atmosferze. Kurierzy są już umówieni. Mamy wymienione informacje o naszych wyglądach.

O wyniku poinformuję pewnie ok. północy.

delfinka

Post » Czw sie 09, 2007 19:34

Czy ktoś dzwonił do tej dziewczynki???

kasia1

Od: Pon paź 24, 2005 20:59

Post » Czw sie 09, 2007 20:18

Słuchajcie-nie widziałam kotki, ale jutro obejdę dokładniej sklep:)
mamuśka

Post » Czw sie 09, 2007 21:35

mamuśka pisze:Słuchajcie-nie widziałam kotki, ale jutro obejdę dokładniej sklep:)

Mamuśka. Dziękuję bardzo. Porozmawiaj proszę z informatorką GreenEvil zanim udasz się na jutrzejsze poszukiwania.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Czw sie 09, 2007 21:43

Obejdę jutro sklep i krzaki obok niego-może tam jest... Zobaczę też w komórkach-może tam się schowała...
Mam pytanie-czy jeśli ją znajdę to czy ktoś po nią przyjedzie czy nie?
mamuśka

Post » Czw sie 09, 2007 22:39

Przyjadę po nią. Wtedy prawdopodobnie będzie potrzebna pułapka. A może kontener wystarczy? Pułapki nie mam, musiałabym na cito pożyczyć. Kontener Jopop mam w samochodzie.

Właśnie wróciłam z dworca. Pociąg spóźnił się 10 minut. Odebrałam plakaty. Kto może je jutro przejąć celem rozwieszania?

Pragnę podziękować parze młodych ludzi, którzy bezinteresownie zgodzili się przyjąć tę przesyłkę z plakatami Fuksi do przewiezienia do Warszawy. Dziękuję w imieniu wszystkich osób zaangażowanych w poszukiwania Fuksi.

delfinka

Post » Czw sie 09, 2007 22:57

dellfin612 pisze:Przyjadę po nią. Wtedy prawdopodobnie będzie potrzebna pułapka. A może kontener wystarczy? Pułapki nie mam, musiałabym na cito pożyczyć. Kontener Jopop mam w samochodzie.

Właśnie wróciłam z dworca. Pociąg spóźnił się 10 minut. Odebrałam plakaty. Kto może je jutro przejąć celem rozwieszania?

Pragnę podziękować parze młodych ludzi, którzy bezinteresownie zgodzili się przyjąć tę przesyłkę z plakatami Fuksi do przewiezienia do Warszawy. Dziękuję w imieniu wszystkich osób zaangażowanych w poszukiwania Fuksi.

Przyłączam się do pięknych słów podziękowań dla pary ludzi, wiozących plakaty Fuksi. Może zajrzą wnet do wątku. Zaraz napiszę SMS do Dzidzi, że plakaty są w rękach Dellfin.

Warszawa, Halo Warszawa.
Potrzebne są cztery osoby do wieszania 200 szt. plakatów w okolicach KLIFA na Woli w Warszawie. Bardzo proszę o pomoc w szukaniu chorej Fuksi.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Czw sie 09, 2007 23:36

podnoszę
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt sie 10, 2007 0:59

do góry. ważna prośba do osób z Warszawy o pomoc w szukaniu uciekinierki Fuksi.
Dziękuję.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

[poprzednia][następna]