Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Waldemar pisze:anka_s pisze:Jutro postaram się wydrukować trochę ulotek i wieczorem, lub w piątek rano rozwieszę. Spróbuję zlokalizować sklep. Mój telefon do informatorki raczej nie ma sensu - nie mogę się umawiać, bo nie wiem o której uda mi się wyjść z pracy, a nie sądzę, żeby telefonicznie udało mi się dowiedzieć więcej, niż dowiedziała się Green. Nie znam tamtej okolicy.
Plakaty w ilości 100 szt. ma w domu Kociareczka. Kolejne 100 szt. odbierze jutro wieczorem Dellfin.
wibryska pisze:no to następne plakaty Fuksi w drodze do Warszawy
mamuśka pisze:Słuchajcie-nie widziałam kotki, ale jutro obejdę dokładniej sklep:)
dellfin612 pisze:Przyjadę po nią. Wtedy prawdopodobnie będzie potrzebna pułapka. A może kontener wystarczy? Pułapki nie mam, musiałabym na cito pożyczyć. Kontener Jopop mam w samochodzie.
Właśnie wróciłam z dworca. Pociąg spóźnił się 10 minut. Odebrałam plakaty. Kto może je jutro przejąć celem rozwieszania?
Pragnę podziękować parze młodych ludzi, którzy bezinteresownie zgodzili się przyjąć tę przesyłkę z plakatami Fuksi do przewiezienia do Warszawy. Dziękuję w imieniu wszystkich osób zaangażowanych w poszukiwania Fuksi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 74 gości