Zdrówka wszystkim życzę!
Ja się wcale twojemu wujkowi nie dziwię - Trini jest cudna!
Moderator: Estraven
Anda pisze:KasiaD w ogóle sie nie odzywa. Może jej się coś stało?
Anda pisze:KasiaD w ogóle sie nie odzywa. Może jej się coś stało?
Karolka pisze:Mnie też pożałujecie? Jeszcze nie ozdrowiałam![]()
Odwiedził mnie dzisiaj wujek-żużlowiec. Zakochał się w Trini od pierwszego wejrzeniaChciał mi ją skonfiskować dla siebie
Kasia D. pisze:Gdy już zjechałam do domu i wyszłam z psami na spacer, spotkałam 11-letniego synka mojej koleżanki, która handluje na pobliskim targowisku.
Dowiedziałam się, ze kulawa osiedlowa kotka, którą ścigałam od jesieni, okociła sie i mieszka z maluchami w rozwalającej sie budzie na wózki do wozenia towarów. Poszłam, targ był juz sprzatany i zamykany i znalazłam jedno cudo... puchatą ok. 4 tygodniową burą koteńkę. Mamusia uciekła na nasz widok ale potem dała sie złapać do klatki łapki znęcona serduszkami indyczymi...
Pan ochroniarz, miły młody człowiek, zapisał mój numer telefonu i obiecał chodzic po targu w nocy i nasłuchiwac czy gdzies nie piszczą pozostałe maluchy.
Przy okazji poznałam tatę Katii80, który przyznał sie iż dokarmiał kotkę od kilku miesiecy a teraz spadł mu kamień z serca bo widzi, ze kicia już bezpieczna.
Zaraz wrzucę fotki...
Sydney pisze:Karolka pisze:Mnie też pożałujecie? Jeszcze nie ozdrowiałam![]()
Odwiedził mnie dzisiaj wujek-żużlowiec. Zakochał się w Trini od pierwszego wejrzeniaChciał mi ją skonfiskować dla siebie
Karolka duuuuuuzo zdrowia!!
Wujek zuzlowiec?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 204 gości