Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:Chiaro, zrób wydarzenie, please, obiecuję, że zaproszę wszystkich znajomych, czy tego chcą, czy nie
rastanja pisze:A ja znowu proponuję portal siepomaga, wiem, że nalicza się tam prowizja od datków, ale wiem też, że niektórzy ludzie wpłacają tam a nie zwracają uwagi na facebookowe wydarzenia. Może warto spróbować?
rastanja pisze:Poza tym pocieszam: zaczynają się rozliczenia PITów, ja na pewno oddam Wam swój 1 % i z pewnością nie ja jedna, grosik do grosza...
Batka pisze:rastanja pisze:Poza tym pocieszam: zaczynają się rozliczenia PITów, ja na pewno oddam Wam swój 1 % i z pewnością nie ja jedna, grosik do grosza...
PS nie może zbierać 1%
KotwKratke pisze:zapraszam na bazarek dla PS![]()
ten
viewtopic.php?f=20&t=167719
i ten
viewtopic.php?f=20&t=167717
uda sie uda![]()
![]()
Chiara pisze:Opłaciłam dziś kolejne cztery faktury i niestety osiągnęliśmy poziom, w którym możemy mówić o krachu. Tracimy płynność finansową. Na szczęście faktura z Zawad się spóźnia, bo bylibyśmy niewypłacalni...
W Sakiewce brakło -1 677 zł
Jeszcze raz dziękuję za całe wsparcie, które do nas płynie. Tylko dzięki niemu broniliśmy się tak długo...
Na liczniku mamy 651 kotów i ogromne długi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], Silverblue i 385 gości