asia2 pisze:Marzenia11 pisze:Marzenia11 pisze:asia2 pisze:a kiedy Toyota jedzie? Rufus we wtorek będzie mial kastracje więc może w sobotę albo niedzielę mógłby pojechać aczkolwiek nie wiem jak ja będę się czuła po swoim zabiegu w czwartek.
ja wiem na pewno, że mnie nie będzie w przyszły weekend w warszawie. Choć to byłby pewnie najlepszy termin, więc moze jakoś mozna to wszystko poskładać.
13go w niedzielę
i nie pytasz mnie czy mogę?
Asia, pytałam Cie gdy byłam w lecznicy. Przedstawilam Ci w jakiej jestem sytuacji, wiesz, ze nie ma mnie w warszawie, że nie mam osoby do codziennej opieki nad kotami i uslyszałam, ze mam się do Ciebie dostosować. Asia, ja nie mogę się do Ciebie dostosować, musze sie dostosować do stanu mego Taty, ktory leży w spiączce na OIOMie i mozliwości mojej siostry bycia z mamą, ktora była reanimowana 4 tygodnie temu. Sama napisałaś w tym wątku, że Rufus b edzie kastrowany we wtorek i mozesz go zawieźć w weekend, więc policzyłam sobie, ze w niedzielę Basia może zawieźć Toyotkę. Ja inaczej nie mogę. I nie jest to mój kaprys tylko los tak tym wszystkim pokierował.