MalgosiaZ pisze:Lekarze nie dają szans na przeżycie nocy.
Lekarze operują statystykami, pod Twoją opieką statystyki walną w łeb, nie może być inaczej.
Dużo ciepłych fluidów przesyłam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaZ pisze:Lekarze nie dają szans na przeżycie nocy.
MalgosiaZ pisze:MATI [*]odeszła za TM o godz.21.20.
Trzymałam ją na rękach.
Trzymałam ją na rękach.
Trzymałam ją na rękach.
MissJoas pisze:UWAGA, ACHTUNG, ATTENTION PLEASE
Zmiane ulega NUMER KONTA GPK Mrau.
Nowy nr konta to:
93 2030 0045 1110 0000 0255 7970
Stare konto będzie funkcjonować jeszcze do lipca, ale już teraz wpłaty można kierować na nowe konto. Prosimy o zanotowanie tej dosyć istotnej informacji i przekazywanie jej dalej.
MissJoas pisze:Noski noski, sweet:) A wiadomo czy mu się tę miednicę da nastawić? to coś poważnego (nie znam za bardzo historii tego kota)? Słyszałam na FB o innym "latającym" norwegu z mocno połamaną miednicą, nawet jakieś pieniądze na niego wysyłałam, ale w końcu nie zrobili mu operacji, nie wiem z jakich względów w końcu. Generalnie kot chodzi. Rozumiem, że tu trzeba operować?
renatab pisze:Ważne,że chce jeść , prędzej wróci do zdrowia
renatab pisze:MissJoas pisze:Noski noski, sweet:) A wiadomo czy mu się tę miednicę da nastawić? to coś poważnego (nie znam za bardzo historii tego kota)? Słyszałam na FB o innym "latającym" norwegu z mocno połamaną miednicą, nawet jakieś pieniądze na niego wysyłałam, ale w końcu nie zrobili mu operacji, nie wiem z jakich względów w końcu. Generalnie kot chodzi. Rozumiem, że tu trzeba operować?
Operować trzeba,lekarz powiedział,że coś tam będzie trzeba wstawić.Ma jeszcze strzaskane kolano. W ogóle nie stawia tej łapiny,kiedy próbuje na nie stanąć to się rozjeżdża jak na śliskiej podłodze.Doktor obiecał,że będzie dobrze.![]()
Ważne,że chce jeść , prędzej wróci do zdrowia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 49 gości