Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:nie szukaj swoich "niedociągnięć" Koty i ludzie mają jak w niebie u Ciebie - ale się "rymło"
Zwierzaki chorują, nie znamy ich przeszłości, nei wiemy co w nich tkwi. Możemy tylko dbać o ich teraźniejszość i przyszłość co Ty robisz na 100 % .
mar9 pisze:dagmara-olga pisze:nie szukaj swoich "niedociągnięć" Koty i ludzie mają jak w niebie u Ciebie - ale się "rymło"
Zwierzaki chorują, nie znamy ich przeszłości, nei wiemy co w nich tkwi. Możemy tylko dbać o ich teraźniejszość i przyszłość co Ty robisz na 100 % .
jo bych pedziała na dwiesta procent![]()
Iwuś, aniele, pomyśl Ty czasem i o sobie, bo cóż będzie z tymi zwierzakami, gdy Ty padniesz na dziób, co?
Kociama pisze:mar9 pisze:dagmara-olga pisze:nie szukaj swoich "niedociągnięć" Koty i ludzie mają jak w niebie u Ciebie - ale się "rymło"
Iwuś, aniele, pomyśl Ty czasem i o sobie, bo cóż będzie z tymi zwierzakami, gdy Ty padniesz na dziób, co?
Rzóndzisz Dziołcha że dwiesta?![]()
Marys nie mogym padnyć na dziób bo bydzie dziura jak chróm
bo móm baniok ciynżki łod myslynio
mar9 pisze:Kociama pisze:mar9 pisze:dagmara-olga pisze:nie szukaj swoich "niedociągnięć" Koty i ludzie mają jak w niebie u Ciebie - ale się "rymło"
Rzóndzisz Dziołcha że dwiesta?![]()
Marys nie mogym padnyć na dziób bo bydzie dziura jak chróm
bo móm baniok ciynżki łod myslynio
a ło cym tak myślisz dziołcha, ło cym?
Kociama pisze:mar9 pisze:a ło cym tak myślisz dziołcha, ło cym?
Na ło tym co to sie dzieje z Niuniolym
ło Dzikuskach co marznóm i o tych co sóm głodne
najgorsze je to że nie umiym pomyśleć ło niczym dobrym
no chyba łapiym doła jakigo ale muszym sie dzierżeć łoj muszym choby jaki sztokerli
Kociama pisze:Staróm sie![]()
Dziewczyny dzwoniła DR Ola
Wątroba Niuni wysiada![]()
złe wyniki ma ,reszta nie najgorzej
mam jej wieczorem podac kroplówkę a rano jedziemy do Dr Oli
będziemy intensywnie leczyć Dziewczynkę
trzeba będzie gdzies poszukac karmy dla wątrobowców,mam tylko 30dkg po Sulci jeszcze
Dr Ola nie ma na stanie niestety
Matko Kochana żeby tylko Dziewuszka ten kryzys zwalczyła,żeby było tak jak z Sulenką by jeszcze długo Niunia żyła
ide sie połozyć bo zesłabłam strasznie
katarzyna1207 pisze:Kociama pisze:Staróm sie![]()
Dziewczyny dzwoniła DR Ola
Wątroba Niuni wysiada![]()
złe wyniki ma ,reszta nie najgorzej
mam jej wieczorem podac kroplówkę a rano jedziemy do Dr Oli
będziemy intensywnie leczyć Dziewczynkę
trzeba będzie gdzies poszukac karmy dla wątrobowców,mam tylko 30dkg po Sulci jeszcze
Dr Ola nie ma na stanie niestety
Matko Kochana żeby tylko Dziewuszka ten kryzys zwalczyła,żeby było tak jak z Sulenką by jeszcze długo Niunia żyła
ide sie połozyć bo zesłabłam strasznie
Iwa, to nie jest wcale taka zła wiadomość ... po tym, jak opisywałaś kolor moczu bałam się czegoś dużo gorszego ... z czym walczyć się nie da ...A wątrobę można leczyć ... Trzymajcie się obie ...
mar9 pisze:Kociama pisze:mar9 pisze:a ło cym tak myślisz dziołcha, ło cym?
Na ło tym co to sie dzieje z Niuniolym
ło Dzikuskach co marznóm i o tych co sóm głodne
najgorsze je to że nie umiym pomyśleć ło niczym dobrym
no chyba łapiym doła jakigo ale muszym sie dzierżeć łoj muszym choby jaki sztokerli
no dziołcha, ni mosz wyńścia, musisz zakopać tyn dół, jo wim, że zimia zmarzninto, twardo, ale musisz, łune (zwierzaki) majom ino ciebie i ty ni mosz prawa mieć doła, no ni mosz prawa i kuniec; jament![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1451 gości