» Czw lip 12, 2012 9:40
Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.
OTO BIEŻĄCA LISTA KOCIAKOW BĘDACYCH POD MOJA OPIEKA, UWZGLĘDNIŁAM PONIZEJ ODEJŚCIA I ZAGINIĘCIA oraz uwzględniłam nowe kotki w stadzie.
KOTY DOROSŁE
TERENY MIEJSKIE CZ. I
Szarusia, Kicia Bąbelek, Gapcia, Halinka, Dorcia, Czarny stary kocurek,Niunia,Jaśminek, Róża, Miłek, Dina, Misiu, Stella, Eliza,
TERENY MIEJSKIE CZ II
Murzynka, Trusia, Jacuś, Rekinek, Biedroneczka, Biedroneczka II, Freduś, Zenuś, Szynkretka, Czarnuszka, Honoratka, Marcysia, Gabi, Bartuś,Andzia, Puma,Oskarek, 2 kociczki od Mamy Niedżwiadka, Niedżwiadek, Stary Misiu, Mama Niedżwiadka, Tata Niedżwiadka, Sabinka, Misiaczek,Clio, Aisza, Merlinka, Piękna Inez,Blusia, Ziva, Mama Blusi,Szara kicia, Zulu, Ziutka,
TERENY ZIELONE CZ I
Stefanek, Czarna kotka, Szary kocurek, J.P, Rudy kocurek, Maurycy, Miłka, Zosia, Misio Szczurołap,Oczko, Nikuś, Szczurek, Myszka, Czarna, Serafin,Kicia krówka, Kocurek zza kanałku, Balbinka,Zuszki w ilosci sztuk 5,Zuszki Bis sztuk 3, Nowy kocurek Bambo
TERENY ZIELONE CZ II
Nora, Ksieżniczka, Frania,
Juniorek,Misiaczek,
Czarna kicia, Szara kicia, Czarnulka, Kotek z Lotniska,
W ostatnim czasie odeszły lub zaginęły
Zezolcia, Fela, Anorektyk,Ogonek,Gwiazdeczka, Boguś, Ciapulek, Timi, Rekinek,Sara, Dyrektor,Rudy kocurek, Misiulek,Szaruś,Dasza, Zuzia, Sówka, Misiaczek, Czarna kicia II,Fifi, Kicia Arlekin, Cztery kocurki z terenu zabudowań w poblizu Lotniska.
Razem 25 kotów.
Doszły do stada
Szylkretka plus 3 kociaki
Nowa szara kotka plus 4 kociaki
4 kociaki od mamy Niedżwiadka
4 koty mające własciciela korzystające z naszej stołówki
Razem 17 kotów
Na chwilę obecną mam pod opieką stado wolnożyjące w ilości 103 sztuki.
Ostatnio edytowano Czw lip 12, 2012 10:57 przez
iza71koty, łącznie edytowano 3 razy