Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Jak pan zachoruje i będzie pod siebie sikał, to go z domu nikt nie wyrzuci, ale kota to można![]()
![]()
Skąd w ludziach tyle okrucieństwa i bezmyślności
![]()
A kotuś piękny
![]()
![]()
lidka02 pisze:bulba pisze:Jak pan zachoruje i będzie pod siebie sikał, to go z domu nikt nie wyrzuci, ale kota to można![]()
![]()
Skąd w ludziach tyle okrucieństwa i bezmyślności
![]()
A kotuś piękny
![]()
![]()
Oj oj pana też wyrzucą teraz robią się inne czasy , wychowanie bezstresowe i dzieciaki nie znają żadnych granic .Nie mówiąc już o poszanowaniu do drugiego człowieka , żywego stworzenia .A i dorośli też nie lepsi uczą swoje dzieci samych pierdół nic pożytecznego .Ostatnio jechałam z miasta i patrzę na chodniku kot widzę że stary , nie ładnie wyglądał i dałam mu paróweczkę , zaczął jeść .Dałam mu to na chodniku z boku szła moja sąsiadka mieszka na przeciwko mnie w bloku oka mamy na wprost siebie widzi ile mam kotów w domu bo mam krótkie firany a koty nieraz ze cztery się położą na parapecie .No i ona szła z dzieciakiem swoim może ma 11 lat i miała przejść obok kota ale jak zobaczyła jak on wygląda to tak go omineła ze synem szerokim łukiem , że zeszła z chodnika na jezdnieszok , żadnego współczucia a ona wychowana na wiosce.I co ona swoje dziecko uczy omijać z daleka nie pomagac ....
lidka02 pisze:A babcia tak zareagowała bo pewnie już bezzębna i zazdrościła psu ząbkówbiedne te dzieciaki z tymi dużymi gamoniami
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:A babcia tak zareagowała bo pewnie już bezzębna i zazdrościła psu ząbkówbiedne te dzieciaki z tymi dużymi gamoniami
Tak parsknęłam śmiechem ze ekran poplułam![]()
![]()
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:A babcia tak zareagowała bo pewnie już bezzębna i zazdrościła psu ząbkówbiedne te dzieciaki z tymi dużymi gamoniami
Tak parsknęłam śmiechem ze ekran poplułam![]()
![]()
A widzisz Justyś na zdrowie![]()
![]()
co zrobić musimy się już z tych ludzi śmiać bo jak zabijesz to pujdziesz siedzieć jak za człowieka
lidka02 pisze:No to troche się pokulałyśmya teraz dupki ruszamy i za sprzątanie się bierzmy
, chyba że ty już po bo ja niestety przed i sicha mi w oczęta wchodzi czas ją zgarnąć
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:No to troche się pokulałyśmya teraz dupki ruszamy i za sprzątanie się bierzmy
, chyba że ty już po bo ja niestety przed i sicha mi w oczęta wchodzi czas ją zgarnąć
ja teraz muszę iść z psami i do psów które wyprowadzam a sprzatanie to na okrągło , jedno zrobisz to drugie do roboty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 393 gości