Miał też super pomysł pozbycia się niewysterylizowanej kotki.Jego znajomi ze wsi chcą łowną więc nie może być bezpłodna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/biala-kotka-trzyletnia-ogl5054666.html
coz to za atut "niewysterylizowana"??
Marlon pisze:Podaj pani od 5 miotu moj tel,albo sama zadzwon to omowimy jak moge pomoc w organizacji
Marlon pisze:Dzwoniła Pani Edyta z Gdańska ma miot czterotygodniowych kociąt do zabrania - 2 białe, 1 czarny.
Ktoś chętny na tymczas?
aga marczak pisze:Marlon pisze:Dzwoniła Pani Edyta z Gdańska ma miot czterotygodniowych kociąt do zabrania - 2 białe, 1 czarny.
Ktoś chętny na tymczas?
Co z tymi kotami
Białych absolutnie nie można zostawić bo trafią do rozmnażaczy jak tylko kobieta da ogłoszenia
Mogłabym je wziąć jeśli ktoś je odrobaczy i potem zaszczepi(miałam pp)Czyli potrzebny awaryjny dt
P I L N E
mpacz78 pisze:W Gdyni, na Chwarznie, ul. Tezeusza znaleziono rudego kocura, kastrat, wygląda na starszego kota, ma zaćmy na oczach. Wyraźnie kot domowy! Mruczy, jest bardzo łagodny! Jest teraz u mnie na leczeniu, ma dużą nadżerkę na języku. Może jednak ktoś go szuka!
Może tylko się zgubił i dlatego jest w takim stanie, nie chcę wierzyć w to, że ktos wyrzucił takiego biednego staruszka na poniewierkę![]()
Właśnie go wykąpałąm, bo rozprzestrzeniał raczej mało przyjemne zapachy, przez tą nadżerkę nie jest w stanie się myć.
Kot mimo, że jego język jest jedną wielką nadżerką samodzielnie je, wyniki badania krwi ma całkiem dobre, tylko podwyższony cukier - ale nie wiemy czy był na czczo, więc będziemy powtarzać ten parametr, test FIV i FELV ujemny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: agaruu, Agnieszka LL, Blue, Evilus i 236 gości