Jus87 pisze:Dobry
wczoraj Majeczka miała sterylkęNoc miała spędzić w transporterze i spać
tymczasem wyła i skrobała nie do zniesienia, a Guciek razem z nią po drugiej stronie więc miała się dziać wola nieba i ją wypuściłam. Pospała ze 3 h pod drapakiem, co jakiś czas wstawaliśmy i ją doglądaliśmy.. A już ok 4:00 wskoczyła do nas na łóżko i tak do rana pospała
Rano malutkie śniadanko, a teraz Majka odpoczywa raz na moich albo swojego Pańcia kolanach
a na zdjęciu na kanapie! Trochę futro wystaje spod kubraka co ją niemiłosiernie wnerwia ale damy radę
![]()
Dziękujemy![]()
Majeczka jest prześliczna-na jej widok odezwała się we mnie moja głęboko skrywana natura zbieraczki a nawet...złodziejki

mimo tak wielu przepięknych kotków jakie poznałam Majeczka zachwyciła mnie tak bardzo że przez chwilę na poważnie chciałam ją ukraść

Mruśkowo-serdeczne gratulacje !!!!
Dzis do cudownego domku pojechała wreszcie nasza ukochana ....Kuleczka !!!
Ma słodką i bardzo spokojną 6-cio letnią Dużą i ma na imię od dziś Mruczusia

na pewno będzie bardzo kochana i bardzo pasuje do swojej młodszej i starszej Dużej,przyjaciółka która z nimi przyjechała jest naszą ziomalką-tymczasującą kociarą a domek został sprawdzony przez Alareipan w zw. z czym mogę całkiem spokojnie odetchnąć że ...
nasza najukochańsza Kulunia ma wreszcie zasłużony,wymarzony, wyczekany najwspanialszy domek na świecie !!!