wiiwii pisze:MIKUŚ pisze:Rozliczenie zrobione na pierwszej stronie
"+ 100 zł Kita-Rzeszów (klnięcie)"
![]()
![]()
Kochana, wiesz jak sobie pojechałam

ale fajnie było

niebawem pewnie powtórzę, jak znowu pojawi się jakaś osoba oddająca kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:MIKUŚ pisze:Rozliczenie zrobione na pierwszej stronie
"+ 100 zł Kita-Rzeszów (klnięcie)"
![]()
![]()
lukazon pisze:Witam Wszystkich.
Jestem tutaj nowy. Żona zna z liceum jedną z wolontariuszek z Przystani. Jesteśmy z Sosnowca, pozytywnie zakręceni na punkcie kotów (sami mamy jedną taką czarną :p). W niedzielę przyjedziemy do Przystani z prezentem w postaci jedzonka suchego i mokrego + kila saszetek z weterynaryjnym żarełkiem, które zostało po leczeniu naszego Persa (niestety poszedł sobie za tęczowy mostek).
Pozdr.
Łukasz.
filcowasova pisze:Kita ty to jesteś pozytywnie zakręcona
kieszonkowe dla pampersowej dupki, no ładnie , ładnie:)
wiiwii pisze:lukazon pisze:Witam Wszystkich.
Jestem tutaj nowy. Żona zna z liceum jedną z wolontariuszek z Przystani. Jesteśmy z Sosnowca, pozytywnie zakręceni na punkcie kotów (sami mamy jedną taką czarną :p). W niedzielę przyjedziemy do Przystani z prezentem w postaci jedzonka suchego i mokrego + kila saszetek z weterynaryjnym żarełkiem, które zostało po leczeniu naszego Persa (niestety poszedł sobie za tęczowy mostek).
Pozdr.
Łukasz.
Wiem o kogo chodziWitaj, fajnie że się objawiłeś!
![]()
Zapraszamy do Przystani! Wszelkie dary chętnie i z wdzięcznością przyjmiemy!
Ja będę na dyżurze porannym od 9-10, dajcie znać jak będziecie - Edyta ma mój telefon.
Pozdrawiam i do zobaczenia!
KITA - RZESZÓW pisze:lukazon pisze:Witam Wszystkich.
Pozdr.
Łukasz.
Witaj![]()
skoro jesteś zakręcony na punkcie kotów - to już Cię lubię![]()
Fajnie że dołączyłeś
lukazon pisze:... ostatnio w te mrozy jak jakaś "babcia kocia karmicielka" wysypałem whiskasa w pojemniczku dla uliczników z okolicy (pytanie czy było to zjadliwe przy -20 stopniach to już inna sprawa....).
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], marivel, Patrykpoz, Paula05 i 391 gości