PJD-Operacja ZABIEG - zapraszamy do NOWEGO WĄTKU s. 100 :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 27, 2013 16:08 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

To niesamowite co robicie.

Ja mam dobre wieści. Mamuśka się ujawniła przy miskach. Długo się ukrywała i trochę byłyśmy w stresie. Malizna w weekend pojechała do moich rodziców (zaszczepiona, odrobaczona i bez żywego świerzbiora w uszach). Już dwie noce spała z nimi w łóżku, mruczy, goni za laserkiem, wcina i trafia bezbłędnie do kuwety. Jest lekki problem gdy trzeba ją złapać bo zwiewa ale zaraz wraca. Będzie miziakiem ..... jak dorośnie :wink: . Teraz ma inne priorytety.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Czw lis 28, 2013 15:53 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Kocurek złapany dzisiaj rano w pustostanie w Rybnik
Obrazek
Na Leczenie i utrzymanie Rybnickich Szpitalniaków ZAPRASZAMY!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=158604

afiain

Od: Pt mar 11, 2011 20:33

Post » Czw lis 28, 2013 16:24 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Śliczny...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lis 28, 2013 18:04 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Poszedł przelew na 100 zł z bazarku z biżuterią. Jak będę miała potwierdzenie to wkleję w wątek bazarkowy. Rozliczenie bazarku książkowego (92 zł) w toku, bo nie doszły wszystkie wpłaty. Rozliczenie bazarku z butami w grudniu ;)

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Czw lis 28, 2013 20:41 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Sarah DeMonique pisze:Poszedł przelew na 100 zł z bazarku z biżuterią. Jak będę miała potwierdzenie to wkleję w wątek bazarkowy. Rozliczenie bazarku książkowego (92 zł) w toku, bo nie doszły wszystkie wpłaty. Rozliczenie bazarku z butami w grudniu ;)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Jutro sprawdzę konto i wkleję info jak tylko wpłata się pojawi.

Sylwka, świetna robota. :ok:

Jakie biedaczysko z tego kocurka...

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw lis 28, 2013 20:44 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Axa76 pisze:Jak to mówią dziś: szacun!
Chociaż nie rozumiem, czemu w niektórych miejscach wciąż jest taka ciemnota - jest XXI wiek, jest tv, jest internet, ludzie mają samochody, do miasta jeżdżą, a umysły jak sprzed kilkudziesięciu lat co najmniej...

chcę zrobić na początku 2014 wydarzenie promujące sterylizację na FB, myślę też nad innymi formami promocji kastracji - wątek w przygotowaniu.

Chcę, żeby ludzie PRZED niechcianym rozmnożeniem coś z tym zrobili, dotarły do mnie też sygnały, że rozmnażacze albo ludzie uważający że wyważamy otwarte drzwi zgłaszają spam a portale ogłoszeniowe utrudniają edukację...

Sarah, fanty wyślę lada dzień. Przepraszam, mam urwanie głowy :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 28, 2013 23:05 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Chiara pisze:Dostałam właśnie info, że dziś wysterylizwowano sześć kotek :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: i wykastrowano dwa kocurki :catmilk: :catmilk: ze wsi Krzywa. Po koty pojechał najwspanialszy pan weterynarz Sylwii1982 oraz Pinokio. Kocham Was!!! :dance: :dance2: :dance:

Jutro jedzie na sterylkę bezdomna kicia z podrybnickiej wsi Gaszowice. :ryk:

Dogrywam sterylizację kocic staruszki, która dokarmia biedne koty w Kłaju, a akcję będzie koordynować pani z okolicy, z którą wysterylizowaliśmy wcześniej już dwie kotki. :ok:

takiej akcji sterylizacji jeszcze w Bielsku Podlaskim nie było 8O, 26.11.2013 nasz wet (mój i pinokio_) sam pojechał po kotki i kocury i jeszcze tego samego dnia 6 kotek i 2 kocury zostały wysterylizowane/wykastrowane, jestem pod wrażeniem, aż mi szczęka opadła i dopiero dziś ją pozbierałam :ok: :ok:, wielki szacun dla naszego weta :mrgreen: :1luvu: :1luvu:

a teraz czas na zdjęcia :mrgreen:

kocury ze wsi Krzywa (kastracja 26.11.2013) (z puli 15 sterylek z 1% podatku)

Obrazek

Obrazek

kotki ze wsi Krzywa (sterylka 26.11.2013) (z puli 15 sterylek z 1% podatku)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pt lis 29, 2013 9:51 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Panda vel. Wonsz właśnie jest operowana.
Przed 13 ją odbieram :)
Czy doktor ma wystawić fakturę na mnie, czy na fundację? (pierwszy raz poprosiłam Was o pomoc i nie wiem :oops: )
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt lis 29, 2013 10:07 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Zosik, na fundację.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Pt lis 29, 2013 10:29 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

A jest gdzieś NIP? Bo nie znalazłam, gamoń jestem... :oops:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt lis 29, 2013 11:28 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Chiara pisze:
Sarah DeMonique pisze:Poszedł przelew na 100 zł z bazarku z biżuterią. Jak będę miała potwierdzenie to wkleję w wątek bazarkowy. Rozliczenie bazarku książkowego (92 zł) w toku, bo nie doszły wszystkie wpłaty. Rozliczenie bazarku z butami w grudniu ;)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Jutro sprawdzę konto i wkleję info jak tylko wpłata się pojawi.

Sylwka, świetna robota. :ok:

Jakie biedaczysko z tego kocurka...

spoko - wkleiłam potwierdzenie od siebie, gdyby ktoś chciał to zawsze też na maila mogę podesłać ;)

VeganGirl85 pisze:
Axa76 pisze:Jak to mówią dziś: szacun!
Chociaż nie rozumiem, czemu w niektórych miejscach wciąż jest taka ciemnota - jest XXI wiek, jest tv, jest internet, ludzie mają samochody, do miasta jeżdżą, a umysły jak sprzed kilkudziesięciu lat co najmniej...

chcę zrobić na początku 2014 wydarzenie promujące sterylizację na FB, myślę też nad innymi formami promocji kastracji - wątek w przygotowaniu.

Chcę, żeby ludzie PRZED niechcianym rozmnożeniem coś z tym zrobili, dotarły do mnie też sygnały, że rozmnażacze albo ludzie uważający że wyważamy otwarte drzwi zgłaszają spam a portale ogłoszeniowe utrudniają edukację...

Sarah, fanty wyślę lada dzień. Przepraszam, mam urwanie głowy :(

luzik :1luvu: :1luvu:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt lis 29, 2013 12:16 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Zosik pisze:A jest gdzieś NIP? Bo nie znalazłam, gamoń jestem... :oops:

NIP: 6793037939 8)

Chiara

Post » Pt lis 29, 2013 12:18 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Pan weterynarz z Bielska to :aniolek: !!!

Chiara

Post » Pt lis 29, 2013 13:34 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Pandziocha po sterylce!
Zawiozłam ją już do domku, będzie dochodzić do siebie w ciepełku, pod czujnym okiem chłopaków, którzy lenią się dzisiaj w domu :D
Dzisiaj wyślę wszystkie papciochy.

Tymczasem wracam do pracy... :roll:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob lis 30, 2013 13:52 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Chiara, lancety w akcji, to pieniądze, które są potrzebne na zabiegi, czy pieniądze, które OZ ma do wykorzystania ? Warto to jakoś bardziej podkreślić, jeśli to ilość pieniędzy, która jest potrzebna... bo ludzie mogą pomyśleć, że to kasa już zebrana na sterylki. No i jak zobaczą taką kwotę, to mogą stwierdzić " o, tu nie jest źle, to pomogę gdzieś indziej ". Można to zmienić chociażby tak : Lancety w akcji: 218 lancetów, czyli 2 180 zł - tyle obecnie potrzebujemy aby wysterylizować koty, które zostały do nas zgłoszone, pomóż !
Ale to tylko taka moja mała uwaga :)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

[poprzednia][następna]