Kociarnia ok.
Kociuchy wymiziane ze szczególnym uwzględnieniem Ibu. Strong początkowo był przestraszony, ale potem dał się wygłaskać i rozmruczeć
Z okiem Katki lepiej, trochę tylko załzawione. Przemyte i posmarowane. Niestety Ibu też trochę łzawi lewe oczko.
W kuwecie dwie luźne kupy, nie stwierdzono czyje, możliwe, że Kapsla. Dopilnowałam, żeby Grzebyk dojadł swego Gourmeta, bo Kapsel miał na niego zakusy. Porcja Ibu stoi na górze, nie dojadła przy mnie, może Kapsel się nie zorientuje
Tweety pisze:Antonina przeprowadza się dzisiaj na tymczas do Moniki, tej nowej wolontariuszki

Yenika z Moniką przyszły po Antoninę. "Przejęcie" odbyło się w miarę spokojnie, choć nie bez demonstrowania niezadowolenia ze strony Księżnej. Pazurków nie dała sobie profilaktycznie obciąć. Monika pożyczyła transporter, Tweety poinformowana.
Głupie pytanie- czy Monika, która zabrała Tosię, to Monika W.? Tak zapisałam w zeszycie i karcie, jeśli to inna Monika, przepraszam za pomyłkę i proszę o sprostowanie

.
Miszelino, gdzie są klucze od śmietnika? Zapomniałam ostatnio zapytać, ciągle mam z tym problem

. Zabrałam śmieci tym razem ze sobą, ale na przyszłość warto by wiedzieć