K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 10:23 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Kocuria pisze:zgodnie z obietnicą, wystawiłam :)

http://www.szczytnycel.pl/aukcja/kocimietowa-filcokulka-dla-kota,21645.html

możecie rozpowszechniać :)

przy każdej aukcji jest odnośnik do fb, wykopu, tweetera i bądź tam czego więc w prosty sposób można promować w różnych miejscach. A ja wrzucę na facekram

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sty 15, 2012 10:46 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:
mahob pisze:W Kociarni z rana wszystko dobrze.
Leki Katii podałam.
Wszyscy nakarmieni i zadowoleni. Tylko Strong syczy :roll:

Była Pani, o której wczoraj wspominała milu - we dwoje z mężem przynieśli wieeeelki wór karmy dla seniorów i dwa duże wory renala (to pewnie się paw przyda dla seniorów). I jeszcze żwirek. Serdeczne podziękowania dla tych Państwa :1luvu:

trochę odsypię dla naszego Kubusia białaczkowego

Przede wszystkim Ty rozdysponuj tą karmę według potrzeb najpilniejszych :) To co ja napisałam to tylko sugestia, bo tak mi wpadło do głowy. Ale ja nie znam pewnie wszystkich potrzebujących. A karmy jest dużo - wystarczy dla kilku kotów :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie sty 15, 2012 16:21 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

mahob pisze:
Tweety pisze:
mahob pisze:W Kociarni z rana wszystko dobrze.
Leki Katii podałam.
Wszyscy nakarmieni i zadowoleni. Tylko Strong syczy :roll:

Była Pani, o której wczoraj wspominała milu - we dwoje z mężem przynieśli wieeeelki wór karmy dla seniorów i dwa duże wory renala (to pewnie się paw przyda dla seniorów). I jeszcze żwirek. Serdeczne podziękowania dla tych Państwa :1luvu:

trochę odsypię dla naszego Kubusia białaczkowego

Przede wszystkim Ty rozdysponuj tą karmę według potrzeb najpilniejszych :) To co ja napisałam to tylko sugestia, bo tak mi wpadło do głowy. Ale ja nie znam pewnie wszystkich potrzebujących. A karmy jest dużo - wystarczy dla kilku kotów :)

ale słuszna :)

a do domu nie idzie Mars tylko Kirił jako chłopak, który ma mniejsze szanse. We wtorek przeprowadzka :)

Tweety

Post » Nie sty 15, 2012 18:02 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Antonina przeprowadza się dzisiaj na tymczas do Moniki, tej nowej wolontariuszki :)

Tweety

Post » Nie sty 15, 2012 18:19 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:Antonina przeprowadza się dzisiaj na tymczas do Moniki, tej nowej wolontariuszki :)

:1luvu: :1luvu:
Trzymam kciuki za aklimatyzację Księżniczki!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie sty 15, 2012 19:10 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Mocne kciuki dla Księzniczki :ok:
I fajnie że Kirył idzie do domku :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie sty 15, 2012 19:46 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

No to ja też wklejam swoją pierwszą próbną aukcję:

http://www.szczytnycel.pl/aukcja/jacek- ... 21646.html

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie sty 15, 2012 21:07 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Kociarnia ok.
Kociuchy wymiziane ze szczególnym uwzględnieniem Ibu. Strong początkowo był przestraszony, ale potem dał się wygłaskać i rozmruczeć :)

Z okiem Katki lepiej, trochę tylko załzawione. Przemyte i posmarowane. Niestety Ibu też trochę łzawi lewe oczko.
W kuwecie dwie luźne kupy, nie stwierdzono czyje, możliwe, że Kapsla. Dopilnowałam, żeby Grzebyk dojadł swego Gourmeta, bo Kapsel miał na niego zakusy. Porcja Ibu stoi na górze, nie dojadła przy mnie, może Kapsel się nie zorientuje :wink:

Tweety pisze:Antonina przeprowadza się dzisiaj na tymczas do Moniki, tej nowej wolontariuszki :)

Yenika z Moniką przyszły po Antoninę. "Przejęcie" odbyło się w miarę spokojnie, choć nie bez demonstrowania niezadowolenia ze strony Księżnej. Pazurków nie dała sobie profilaktycznie obciąć. Monika pożyczyła transporter, Tweety poinformowana.
Głupie pytanie- czy Monika, która zabrała Tosię, to Monika W.? Tak zapisałam w zeszycie i karcie, jeśli to inna Monika, przepraszam za pomyłkę i proszę o sprostowanie :oops: .

Miszelino, gdzie są klucze od śmietnika? Zapomniałam ostatnio zapytać, ciągle mam z tym problem :oops: . Zabrałam śmieci tym razem ze sobą, ale na przyszłość warto by wiedzieć :wink:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Nie sty 15, 2012 21:30 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

mikela pisze:Kociarnia ok.

Z okiem Katki lepiej, trochę tylko załzawione. Przemyte i posmarowane. Niestety Ibu też trochę łzawi lewe oczko.
W kuwecie dwie luźne kupy, nie stwierdzono czyje, możliwe, że Kapsla. Dopilnowałam, żeby Grzebyk dojadł swego Gourmeta, bo Kapsel miał na niego zakusy. Porcja Ibu stoi na górze, nie dojadła przy mnie, może Kapsel się nie zorientuje :wink:

Yenika z Moniką przyszły po Antoninę. "Przejęcie" odbyło się w miarę spokojnie, choć nie bez demonstrowania niezadowolenia ze strony Księżnej. Pazurków nie dała sobie profilaktycznie obciąć. Monika pożyczyła transporter, Tweety poinformowana.
Głupie pytanie- czy Monika, która zabrała Tosię, to Monika W.? Tak zapisałam w zeszycie i karcie, jeśli to inna Monika, przepraszam za pomyłkę i proszę o sprostowanie :oops: .

Miszelino, gdzie są klucze od śmietnika? Zapomniałam ostatnio zapytać, ciągle mam z tym problem :oops: . Zabrałam śmieci tym razem ze sobą, ale na przyszłość warto by wiedzieć :wink:

Nowa opiekunka Antosi to Monika K., Monika W. to inna osoba. Mam nadzieję, że księżniczce będzie u niej dobrze.

Klucz do śmietnika jest w oszklonej witrynce, zwykle na górnej półce po prawej stronie.
Obrazek

miszelina

Post » Nie sty 15, 2012 22:43 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

miszelina pisze:Nowa opiekunka Antosi to Monika K., Monika W. to inna osoba. Mam nadzieję, że księżniczce będzie u niej dobrze.

Dzięki za sprostowanie. Mam nadzieję, że to co wpisałam w zeszyt nie spowoduje zamieszania.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Nie sty 15, 2012 23:11 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

mikela pisze:
miszelina pisze:Nowa opiekunka Antosi to Monika K., Monika W. to inna osoba. Mam nadzieję, że księżniczce będzie u niej dobrze.

Dzięki za sprostowanie. Mam nadzieję, że to co wpisałam w zeszyt nie spowoduje zamieszania.

Trzeba tylko relokować kota, żeby się zgadzało z zapisem. poza tym żadnego zamieszania nie będzie :lol:
Tosza z wieczorną głupawką :oops:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon sty 16, 2012 7:19 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

PRZYPOMINAM, ŻE W PRZYSZŁY PONIEDZIAŁEK RANO (23.01.) MAMY W KOCIARNI WAKAT!
Obrazek

miszelina

Post » Pon sty 16, 2012 12:35 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

wieści od Moniki K.: Tosia już wczoraj w pełni wyluzowana zwiedziła całe mieszkanie

Tweety

Post » Pon sty 16, 2012 14:00 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:wieści od Moniki K.: Tosia już wczoraj w pełni wyluzowana zwiedziła całe mieszkanie

księżniczka Antonina :mrgreen: tosia, pfi :roll:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon sty 16, 2012 14:04 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:wieści od Moniki K.: Tosia już wczoraj w pełni wyluzowana zwiedziła całe mieszkanie

Mówiłam, ze Jej Wysokość nie lubi pospólstwa :mrgreen:
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]