Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filcowasova pisze:mar_tika bardzo sie zawsze cieszę jak wytwory rąk sie podobają
a Amikowski dziwny jest zdecydowanie.
dzisiejsza drzemka:) a franca mała na kolanach mięciutkich nie chce. narkoza przeszła kolana feee:)
filcowasova pisze:błagam tylko nie Pani;)
no mamy stary odtwarzacz kaset i nowsze dvd, sprawuje się nieźle. a;le nie jestem szczególnie przywiązana do marki:)
filcowasova pisze:no darowanemu się nie zagląda:)
hidi pisze:Emil jest w nieciekawym staniechoć dla mnie to i tak cud, że przeżył noc.. słabo kontaktuje, jest na kroplówkach, główka mu się kiwa
nakarmiłam go troche gerberkiem (zupką z kurczakiem) lekko rozwodnionym ciepła wodą- taką papką łatwiej karmić... mam nadzieje, że się podniesie..
hidi pisze:sprzątanie u maluchów to syzyfowa pracanawet, jeśi robię to w ostatniej kolejności, to i tak przed wyjściem musze ogarniać jeszcze raz- chlapią się wodą, wysypują chrupki. diabły
![]()
MIKUŚ pisze:Emil żyje. Trzymamy za Niego kciuki.
Jet słabiutki, ale nie jeden kociak już z takiego stanu wyszedł. Mam nadzieję że i On przy pomocy lekarstw wyjdzie. Zrobimy wszystko by mu pomóc.
Wciąż tylko się zastanawiam czy to rzeczywiście zatrucie pokarmowe?
Szkoda że wyrzuciłam ten wyrzygany kawałek wątróbkiAle widząc i czując to przedwczoraj sama mało pawia nie puściłam
![]()
W południe sprawdzę czy zwymiotował zupkę czy nie. Ooo.... siku byłoTaki mąły powód do radości. Trzeba by mu może lewatywę zrobić. Bo toksyny zawarte w masach kałowych mogą go podtruwać od środka. Cholera......nie wiem czy na Dąbrowie się nie skończy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google Adsense [Bot] i 753 gości