KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 20, 2011 10:57 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Jak nic ważnego mi nie wypadnie to się piszę
Co mam zabrać :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie lis 20, 2011 12:06 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Jejku jakie zmiany.Widziałam kociarnię w wakacje .Zaszły ogromne zmiany to już druga kocia chatka.Czy to pomieszczenie zostało powiększone ? Wydawało się być dużo mniejsze.No i woliera wypiękniała.Moje gratulacje dla Ewy,Piotra i wszystkich którzy tego dokonali i dla wolontariuszy.Wierzę że i pieskom polepszy się los i schronisko zyska uznanie.Czego Wam i zwierzaczkom życzę z całego serca.

Obrazek

adopcje kotów  adopcje.nadzieja@gmail.com
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Nie lis 20, 2011 12:13 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kropeczka13 pisze:Jak nic ważnego mi nie wypadnie to się piszę
Co mam zabrać :D

Wielkie dzięki - wiem, że na chłopaków z NND zawsze mogę liczyć:)

wszystkie sprzęty są na miejscu tylko rąk brakuje
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Nie lis 20, 2011 13:14 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Piotr, to niesamowite jakie zmiany zaszły w schronisku. To w duzej mierze Twoja zasługa :ok: Podziwiam i żałuje, ze nie moge pomagac fizycznie :(

Przy okazji zapraszam na bazarek ;) viewtopic.php?f=20&t=135929
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lis 20, 2011 15:07 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:Melduje, że zadanie wykonane 8)
Grupa operacyjna w składzie ja :mrgreen: Beatka :love: i nowy wolontariusz :spin2: zakończyła prace remontowe
:piwa:
Józek siedzi w wolierze, pragnę wszystkich uspokoić, nie protestuje :D
Biedronek przeniesiony na zdrową, z gremlinami dogaduje się świetnie :)
Sabinka mieszka w boksie Biedronka,
Michałowej powiększyłam boks :1luvu:
Beatka podała leki :wink:
Przedsionek na zdrowej posprzątany :piwa:
Dyżur wieczorny zrobiony :smokin:
Nic tylko czekamy na pochwały pani dyrektor :1luvu:

Hej,
To ja już nic nie rozumiem....Józio w wolierze 8O ?? Myślałam, że tam miały być białaczkowce :roll: A Zuzia przecież nie ma białaczki i jest luźno z Biedronkiem i Pędzlem :?:
Kurczę, Józio nie wytrzyma bez okna.... :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Nie lis 20, 2011 15:33 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Mała Inka i Longer :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Uśmiech Tofika

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Nie lis 20, 2011 17:26 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:Melduje, że zadanie wykonane 8)
Grupa operacyjna w składzie ja :mrgreen: Beatka :love: i nowy wolontariusz :spin2: zakończyła prace remontowe
:piwa:
Józek siedzi w wolierze, pragnę wszystkich uspokoić, nie protestuje :D
Biedronek przeniesiony na zdrową, z gremlinami dogaduje się świetnie :)
Sabinka mieszka w boksie Biedronka,
Michałowej powiększyłam boks :1luvu:
Beatka podała leki :wink:
Przedsionek na zdrowej posprzątany :piwa:
Dyżur wieczorny zrobiony :smokin:
Nic tylko czekamy na pochwały pani dyrektor :1luvu:

Na zdrowej po ostatnich pracach w sobotę.Dziewczyny i Chłopacy :wink: Dorotka za koordynację,Michał za wykonawstwo,Beata i Marlena za przemeblowanie + tajemniczy wolontariusz za pomoc :piwa: :ok:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

tylko JÓziu za co ty siedzisz :wink:
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lis 20, 2011 19:54 przez Kropeczka13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Nie lis 20, 2011 17:31 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Jak to za co??? Za to co wszyscy! Za niewinność!!! :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lis 20, 2011 17:59 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lis 20, 2011 19:15 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Iweta pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=135929

viewtopic.php?f=20&t=135942

Iwonka dziękujemy :D jutro zabieram dla Ciebie folię do pakowania, słoików niestety nie dam rady zabrać, a w następnym tygodniu zabiorę buteleczki, dziś nie zdążyłam dotrzeć do kociarni :)
w :) Żywcu będę do środy lub do piatku tego jeszcze nie wiem, ale jeszcze następny tydzień cały spędzę w Żywcu.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lis 20, 2011 20:11 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Uprzejmie informuje, że wzięłam sobie 10 ml parafinki, poza tym zostawiłam rachunek za poprzedni żwirek - 142 zł a jak stoimy ze źwirkiem w ogóle?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie lis 20, 2011 20:30 Re: proszę nie pisać zakłądam nowy wątek

Przypominam jeszcze o dyżurach na ten tydzień.
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 21.11.-27.11.2011 r.
21.11. pon. rano Marta wie. Ewa
22.11. wt. rano Beata wie. Dorotka
23.11. śr. rano Marta wie Cookie
24.11. czw.rano Beata wie. Ewa
25.11. piat rano brak wie.Agata
26.11. sob. rano brak wie. brak
27.11. niedz. rano Dorotka wie. Agata
i grafik dyżurów przeklejam już na 1 stronę.

terenia1

Post » Nie lis 20, 2011 20:57 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kropeczka13 pisze:Na zdrowej po ostatnich pracach w sobotę.Dziewczyny i Chłopacy :wink: Dorotka za koordynację,Michał za wykonawstwo,Beata i Marlena za przemeblowanie + tajemniczy wolontariusz za pomoc :piwa: :ok:
Obrazek

Woliera super :D Józkowi nic nie będzie jak troszkę w wolierze posiedzi przynajmniej inne koty odpoczną od niego :wink:
Bardzo proszę gdyby ktoś ze zmotoryzowanych dyżurantów mógł podjechać z Biedronkiem na szczepienie podstawowe do Almavetu, i jeszcze z Józkiem na szczepienie na białaczkę do Almavetu - tylko Józka w klatce injekcyjnej to Pani Monika powiedziała że dadzą radę mu zrobić szczepienie na białaczkę.
Michałowa już po sterylce - trzeba ją odrobaczyć i potem do lecznicy na test, i na szczepienia podstawowe i na białaczkę i można ją wypuszczać na pokoje :D
Piotrek jak da radę podjedzie z Sabinką na rtg i zobaczymy co Pan Doktor orzeknie z śrubą która tkwi w jej nodze.
Proszę podawać jeszcze Dropsikowi i Sabince summamed przynajmnie do środy włącznie bo ich oczy jeszcze nie są w dobrym stanie i Ince też jeszcze tabletki do środy włącznie.
W środę lub czwartek przyjadą do kociarni osoby chętni na adopcję Inki.
Marta Ty masz jutro ranny dyżur proszę Cię o dopisanie w kartach Dropsika, Sabinki i Inki przedłużenie podawania antybiotyków do środy włącznie.

terenia1

Post » Nie lis 20, 2011 21:31 Forum

Jozek spoko w wolierze :ok: wydaje sie zadowolony i spokojny. Mokre znika blyskawicznie i nawet ganial dzisiaj za papierowa kulka jak dzieciak :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lis 20, 2011 22:16 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kropeczka13 pisze:Mała Inka i Longer :D

Obrazek
Obrazek

Wszystkie zdjecia sa przesliczne !!! tylko dwa cytuje zeby nie oberwac za zajmowanie miejsca ...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]