Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Basiu to maluszki co to ciągle słabują.Mogą mieć zmiany grzybiczne.To normalne u takich dzieciaków.Obserwuj je.Lila była prana w nizoralu i wet stosował jej jakieś opryski.
Czy to się nigdy nie skończy. To podrzucanie i porzucanie?Nawet nie wiem co powiedzieć bo słów brak.
Kciuki wielkie za maluszki u ciebie Basiu.
MalgWroclaw pisze:Białe cudaki śmigajcie po domki![]()
żeby was chociaż ktoś zarezerwował.
horacy 7 pisze:Przykro mi z powodu Rudzika .Wat a jak wyniki mocno złe i ile on może mieć lat?
wat pisze:horacy 7 pisze:Przykro mi z powodu Rudzika .Wat a jak wyniki mocno złe i ile on może mieć lat?
Nie wiem, ile ma lat, jakieś 3-5 podobno.
Wyniki sa niedobre: mocznik 161, kreatynina 2.02, fosfor 8,4. Morfologii nie ma, bo zrobił sie skrzep zanim dowiozłam
bagheera pisze:Jak na białe cudaski-brudaski to nie jest źle![]()
![]()
![]()
![]()
Nie czytałam forum przez parę dni, nadrabiam zaległości i to ryczę, to miałabym ochotę ruszyć na kogo z kłonicą... może wbiłabym choć trochę rozumu i współczucia. Jak można... najwyraźniej wciąż można. Ale tak w odniesieniu do jednego ze wcześniejszych postów - czy naprawdę nie ma w okolicy jakiegoś zaangażowanego dziennikarza, który zrobiłby trochę szumu wkoło schroniska? Naprawdę ufam, że są ludzie, młodzież, którzy chętnie włączyliby się do pomocy czy w wolontariat. Dobrze byłoby taką akcję nagłaśniająca zrobić jak najszybciej, najlepiej jeszcze teraz przed wyborami (wiadomo, troska o zwierzątka jest taka pozytywna w kampanii). Może jakiś lokalny dodatek GW? czasem mają takich reporterów interwencyjnych szukających tematu, których można by mądrze wykorzystać.
A w ogóle to chapeau bas (i myślę, że już tam do skutku zostanie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot] i 630 gości