Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 9:37 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

To i tak dobrze, że znalazł tylko 1 a nie cały miot

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro paź 05, 2011 9:41 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Póki co proponuję by wszyscy, którzy zaoferowali kasę na Klimka [dzięki wielkie :1luvu: ] wpłacili to na nasze konto albo wrzucili do skarbonki (choć w tej skarbonce to nieraz więcej kartek z opisami niż pieniędzy).

Zastosowałam się ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro paź 05, 2011 9:54 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Filomen pisze:
■ zbiórka ofiar do zaplombowanych puszek kwestarskich oraz skarbon stacjonarnych, umieszczanych w obiektach za zgodą ich właścicieli lub użytkowników
■ zbiórka ofiar w naturze

mozna uderzać do szkół, zakładów - bedzie mozna ustawiać puszki, ale każdy kto weźmie puszkę, pilnuje jej - bierze odpowiedzialność. Puszki będą zaplombowane wydawane i odbierane za pokwitowaniem.
Serdeczne podziękowania dla Gosi od Jadzi i Wiesia za ekspresową pomoc i produkcję nalejek na puszki.

KTO CHCE PUSZKĘ ?

Ja poproszę dwie + papiery
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro paź 05, 2011 11:14 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Odnośnie puszek - na razie poproszę o jedną.
Przelew na konto Chatki dokonany :)

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Śro paź 05, 2011 11:36 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Raport z wczorajszego dyżuru:
1. Wszystko oporządzone ;)
2. Jakieś schizy miałam bo na zdrowej 4 burasy widziałam, a się okazało że mi się w oczach jeden namnożył. To pewnie dlatego żem jest chora ;)
3. Na zdrowej 1, na kwarantannie 2: żwirki z Hiltona 5l, tym razem za sponsorowała Gosia nasza :D
4. Co do LEMONKA to też mi się wydawało, że jakoś tak cięzko oddycha jak go złapałam, ale to może dlatego że mruczał i jakoś chyba mu to średnio wychodziło co brzmiało jakoś niewyraźnie ;) W każdym razie uważam, że jak już opadną z niego emocje po zamieszkaniu w nowym domku to do weta iść z nim tak czy siak należy, jak to już zresztą było pisane. Odemnie i od mamy dużo miłości i czułości w nowym domku, Lemonku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

PUSZKI: my poprosimy na razie 1 + papiery do niej, jak coś to się jeszcze zgłosimy ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Śro paź 05, 2011 14:02 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

zapraszam na bazarek :ok:viewtopic.php?f=20&t=133993

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro paź 05, 2011 16:58 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

W związku z puszkami mam pytania.
1) Czy potrzebne są jeszcze identyfikatory ze swoim zdjęciem i nazwiskiem bo osoby zbierające kasę takie mają przypięte
2)Czy sporządza się protokoły z otwarcia puszki bo wiem że takowe istnieją na drukach
3Czy puszka otwierana jest przez nasz zarząd czy robi się to w obecności osoby która zezwala na zbiórkę w danym miejscu.
4)Jak długo można zbierać do jednej puszki i czy jest ograniczony czas aby zwrócić puszkę gdy jeszcze nie jest pełna .

Chcę też podziękować Tereni za zgłoszenie schroniska do konkursu KrakVetu ,od 16 głosowanie może wreszcie się uda !
Ostatnio edytowano Śro paź 05, 2011 17:30 przez wiesiak, łącznie edytowano 1 raz
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Śro paź 05, 2011 17:19 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

http://www.koalicja.org.pl
Czy dostałyscie taki link z prośbą o podpis ?
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Post » Śro paź 05, 2011 17:27 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Filomen pisze:
KTO CHCE PUSZKĘ ?

Ja, bo jak do tej pory zbierałam pieniądze do żółtej skarbonki świnki :ryk:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro paź 05, 2011 17:34 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Mara S pisze:Bardzo dziękuje wszystkim za ściepkę na Klimka. :(

Nie ma za co :mrgreen:
Jakby jeszcze coś brakowało to daj znać, zrobimy następną zbiórkę grosza :wink:

Cookie1706

Post » Śro paź 05, 2011 17:40 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

dla Naszego małego Rudego mężczyzny i Jego nowego domku :ok: :ok: :ok:

Cookie1706

Post » Śro paź 05, 2011 17:41 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Cookie1706 pisze:
Filomen pisze:
KTO CHCE PUSZKĘ ?

Ja, bo jak do tej pory zbierałam pieniądze do żółtej skarbonki świnki :ryk:

To może wstępnie 3 sztuki jeżeli można :mrgreen:

Cookie1706

Post » Śro paź 05, 2011 19:39 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Fuks ma katar, Madhuri się trzyma - byłam z nimi u weta mojego dziś i dostał antybiotyk etc. Plus dostałam zastrzyki na piątek i niedzielę. Od jutra u mnie sezon grzewczy się rozpoczyna więc będzie wreszcie w domu ciepło i może Fuks szybciej zdrowy będzie :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro paź 05, 2011 19:43 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

wiesiak pisze:http://www.koalicja.org.pl
Czy dostałyscie taki link z prośbą o podpis ?

Ja nie dostałam.

A i o Ewelince napisałam na jej watku viewtopic.php?f=1&t=133396&p=8041881#p8041881
Narazie jest ok - to raczej stres
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro paź 05, 2011 20:47 Re: Kocia Chatka DT dla dwóch 6-tyg.maluszków pilnie poszukiwany

Zapomniałam napisać ,ze rozmawiałam z dr.Bernacką która operowała Gremliny.Zaleca przemywanie pod oczkami watką z ciepłą wodą ,tak aby odmaczać te kamienie łzowe potem dopiero dezynfekować tym płynem bo zdzieranie jest bolesne i powoduje rany.Po przemyciu natłuszczać pod oczkami neomycyną lub atekortinem ,zby ochronić skórę pod oczami przd łzami.Masc jest o,5% to nie zaszkodzi gdyż na skorę aby działało daje się 2% antybiotyk a to bedzie tylko natluszczać.(To tak jak kaczka ma piórka natłuszczane przez gruczoły i dlatego nie przemaka na wodzie)

Mark Twain

wiesiak

[poprzednia][następna]