Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 9:56 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Witanko :)
Już niestety w robocie - jakoś siedzę :roll:

ezzme pisze:śnił mi się dziś Twój kot 8O był czarnym kocurem, a teoretycznie był to Foster
:roll:

8O Moje koty Ci się śniły?! 8O No pięknie :ryk:
Cóż to może znaczyć?... Być może masz za mało swoich? :roll: :roll: :roll:

ezzme pisze:to ja potrzymam za Buranię i panią M.-cichutko :roll:

:1luvu:

tillibulek pisze:
OKI pisze:Boję się powiedzieć głośno, ale Burasia po zmarłej chyba ma dom. Od jutra 8O

8O ale bosko by bylo.... az boje sie zapeszac... ale kciuki oczywiscie som!!!

za domki: Fischera i Gringo (oraz calej reszty kociarstwa) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tilli - powiedzmy, że na razie za Fischera i resztę ;) Co do chętnej na Gringa to mam parę istotnych wątpliwości i raczej się nastawiam, że nic z tego nie będzie :roll:

O, z tego też raczej nie:
dlaczego koty są oddawane? czy korzystają z kuwety zawsze, czy zdarza mu się załatwić do kwiatka/w ręcznik/kołdrę? czy są jakkolwiek przyzwyczajone do podróżowania? czy znaczą teren? co obejmowałaby umowa adopcyjna? interesuje mnie Faxe lub Full.

dla ułatwienia dodam, że to wsio - ani "dzień dobry", ani "pocałuj mnie w d...", że o podpisie nie wspomnę :roll:
Jak dostaję takiego maila, to się zastanawiam, czy w ogóle warto odpowiadać - w końcu to anonim jest :? A jak już odpowiadać zaczynam, to mi się różne dziwne odpowiedzi same cisną na klawiaturę :twisted:
Aha, jeszcze jedno ułatwienie - w treści ogłoszenia stoi, że Full już ma dom :mrgreen:
Sukcesywnie go w ogóle wywalam z ogłoszeń, ale tu jeszcze tylko z dopiskiem figuruje :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro paź 26, 2011 10:15 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

OKI pisze:ezzme napisał(a):
śnił mi się dziś Twój kot był czarnym kocurem, a teoretycznie był to Foster

Moje koty Ci się śniły?! No pięknie
Cóż to może znaczyć?... Być może masz za mało swoich?

jeden kot! ale na pewno od Ciebie :D
zostanę przy tym co już mam w domu, i tak czekam na powiększenie stanu :roll:
a na temat czy mam za mało kotów to możesz podyskutować z Miziakiem (jakoś mi Mamysza ją przypomina tylko Miziula już jest stara 12-letnia klucha) i TŻ-ja już nie mam nic do powiedzenia :|

Szalony Kot pisze:Napisz Pani, że oddajesz koty, bo teraz chcesz się poświęcić hodowli aksolotli, to ginący gatunek :roll:

aksolotle fajne i takie skrzydełka mają :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=MxA0QVGVEJw :ryk:
tzn. w teledysku chyba występuje salamandra tygrysia
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Śro paź 26, 2011 10:25 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

ezzme pisze:
Szalony Kot pisze:Napisz Pani, że oddajesz koty, bo teraz chcesz się poświęcić hodowli aksolotli, to ginący gatunek :roll:

aksolotle fajne i takie skrzydełka mają :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=MxA0QVGVEJw :ryk:

Skrzela nie skrzydełka :twisted:

"1. Bo taką mam fantazję. 2. Kwiatki zeżarły, ręczniki wieszam a łóżko ścielę - musi im starczyć kuweta. 3. Tak, do weta. 4. Tak, ostatnio użyły kartonu. 5. Zdrowy rozsądek. 6. To masz Pan/i świetny wybór" :twisted:
Może być? :roll:

Szalony Kot pisze:Chyba mi wyprało mózg 8O

Dlaczego? Hodowla aksolotla może być pasjonująca. I zawsze można przyjąć za cel hodowlany doprowadzenie tego gnojstwa do postaci dorosłej :mrgreen:

OKI

Post » Śro paź 26, 2011 10:34 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

OKI pisze:ezzme napisał(a):
Szalony Kot napisał(a):
Napisz Pani, że oddajesz koty, bo teraz chcesz się poświęcić hodowli aksolotli, to ginący gatunek

aksolotle fajne i takie skrzydełka mają
http://www.youtube.com/watch?v=MxA0QVGVEJw

Skrzela nie skrzydełka

nie znasz się :twisted: to są skrzydełka do latania w wodzie 8)
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Śro paź 26, 2011 10:54 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

tez nie lubie takiej formy pisania, bez wstępu, same pytania, bez podpisu.... brak kultury....

pytania o miejsca zatwiania sie kota rozumiem, bo niewiele osob jest swiadomych istnienia instytucji DT, wiec wydaje im sie to dziwne, ze ktos chce oddac kota... z jakich przyczyn? pierwsze co przychodzi do glowy to sikanie poza kuwetą

co do ogolnego tonu pytan tez bylabym nastawiona sceptycznie - to tak jakby ktos chcial zapytac: nie bede mial z tym kotem zadnych problemow??

ale przynajmniej widac, ze Full ma powodzenie :mrgreen: :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro paź 26, 2011 11:06 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Co do pytań samych w sobie to się nie można przyczepić, wszystkie są zrozumiałe w tej sytuacji. Natomiast forma woła o pomstę do nieba :x
Więc nie wiem, czy w ogóle jest sens cokolwiek odpisywać, bo prawdopodobieństwo, że się do tych ludzi przekonam i oddam im kota jest dążące do zera :twisted:

OKI

Post » Śro paź 26, 2011 11:29 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Szalony Kot pisze:OKI bo Ci przywiozę więcej kotecków :twisted: Weź Ty się jakiegoś pozbądź, co? :mrgreen:

Koteńku Szalony, czy mam podawać Twoje namiary w ogłoszeniach? :twisted:

OKI

Post » Śro paź 26, 2011 11:30 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

:ryk: :ryk: :ryk:

Ale z drugiej strony.. Czasem takie dziwne i niefortunne poczatki moga zaowocowac calkiem fajnym domkiem. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 26, 2011 11:31 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

I dziendobry Wariatusie!.

Tilku, milo Cie widziec. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 26, 2011 11:35 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

OKI pisze:
Szalony Kot pisze:OKI bo Ci przywiozę więcej kotecków :twisted: Weź Ty się jakiegoś pozbądź, co? :mrgreen:

Do mnie dzwonią ludzie z ogłoszeń sprzed roku, więc tak jakby i tak mam to na bieżąco... :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro paź 26, 2011 11:38 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

kalair pisze:

:ryk: :ryk: :ryk:

Ale z drugiej strony.. Czasem takie dziwne i niefortunne poczatki moga zaowocowac calkiem fajnym domkiem. :mrgreen:

Jakoś właśnie wątpię mocno :? Bo to nie jest "dziwny i niefortunny początek" tylko po prostu chamski i bezmyślny :? O ile chama jeszcze zniosę, to bezmyślności nie :x

Na razie i tak nie mam kiedy odpisać - jak znajdę do 17 wolną chwilę, to może coś im wysmaruję :roll:

Szalony Kot pisze:
OKI pisze:

Do mnie dzwonią ludzie z ogłoszeń sprzed roku, więc tak jakby i tak mam to na bieżąco... :mrgreen:

Mnie to wisi sprzed kiedy :roll: Ale jeśli chcesz się zająć wstępną weryfikacją, to cała przyjemność po mojej stronie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OKI

[poprzednia][następna]