Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 11, 2011 14:10 Re: P-ń Gł./PKS szukamy osób, które mogłyby dokarmiać koty s. 61

Dziewczyny! Chciałam prosić, żebyście na maila (merka_85@o2.pl) podesłały mi zdjęcia kotów, które są do adopcji z krótką informacją o imieniu, płci (imię nie zawsze płeć sugeruje;), wieku, charakterze itp. Zrobię zbiorcze ogłoszenie i porozwieszam gdzie się da.

Marta, podeślij mi te Twoje zdjęcia, bo moje nie wyszły najlepiej.
Obrazek
http://www.pustamiska.pl
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta George Bernard Shaw

merka

Od: Śro cze 09, 2010 9:09

Post » Nie gru 11, 2011 18:46 Re: P-ń Gł./PKS szukamy osób, które mogłyby dokarmiać koty s. 61

MartaK i kasia_5000 wygrałyście licytację na moim bazarku ale myślę że nie ma sensu żebyście przelewały mi pieniądze skoro i tak wrócą do Was :). Co do odbioru to jest taka opcja że mogłabym przekazać/podrzucić gdzieś Marcie jak będzie w Łodzi na Święta, co Ty na to??
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie gru 11, 2011 19:26 Re: P-ń Gł./PKS szukamy osób, które mogłyby dokarmiać koty s. 61

Marysia, postaram się jeszcze dzisiaj obrobić te zdjęcia, które ostatnio zrobiłam i wyślę Ci mailem.

skwareek, jak najbardziej - zgłaszam się do osobistego przejęcia fantów (chyba, że Kasia potrzebuje swój smakołyk przed świętami?) :) Planujesz jakieś świąteczne zakupy w Manu? Ja będę w Łodzi pewnie od 22 grudnia i na pewno tam zawitam, więc może uda nam się spotkać gdzieś w tamtych okolicach?

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Nie gru 11, 2011 19:48 Re: P-ń Gł./PKS szukamy osób, które mogłyby dokarmiać koty s. 61

MartaK pisze:skwareek, jak najbardziej - zgłaszam się do osobistego przejęcia fantów (chyba, że Kasia potrzebuje swój smakołyk przed świętami?) :) Planujesz jakieś świąteczne zakupy w Manu? Ja będę w Łodzi pewnie od 22 grudnia i na pewno tam zawitam, więc może uda nam się spotkać gdzieś w tamtych okolicach?

Mieszkam niedaleko więc mogę podejść :). Znaczy się rodzice mieszkają :lol: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie gru 11, 2011 19:54 Re: P-ń Gł./PKS szukamy osób, które mogłyby dokarmiać koty s. 61

Nie zapeszając ładnie prowadzicie w ankiecie, oby tak dalej :ok: :ok: . Dobrze że Nitka zrobiła to podsumowanie, wiele osób głosuje na tego kandydata który najdłużej próbuje.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie gru 11, 2011 23:17 Re: P-ń Gł./PKS szukamy osób, które mogłyby dokarmiać koty s. 61

MartaK pisze:Marysia, postaram się jeszcze dzisiaj obrobić te zdjęcia, które ostatnio zrobiłam i wyślę Ci mailem.

skwareek, jak najbardziej - zgłaszam się do osobistego przejęcia fantów (chyba, że Kasia potrzebuje swój smakołyk przed świętami?) :) Planujesz jakieś świąteczne zakupy w Manu? Ja będę w Łodzi pewnie od 22 grudnia i na pewno tam zawitam, więc może uda nam się spotkać gdzieś w tamtych okolicach?

Mi ta opcja jak najbardziej pasuje :)

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Pon gru 12, 2011 13:59 Re: P-ń Gł./PKS szukamy osób, które mogłyby dokarmiać koty s. 61

Dziewczyny musimy się zacząć reklamować by na nas głosowano w ankiecie do Krakvetu. Jeszcze 4 dni i nic przesądzonego :!:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon gru 12, 2011 22:05 Re: P-ń Gł./PKS Prosimy o głosy w ankiecie KrakVet-u

Dziewczyny wiecie co się dzieje z Radka siostrą, już jej od piątku jak nie od czwartu nie widziałam:( Dzisiaj było tylko 8 kotów, nieźle rano mroziło.

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Pon gru 12, 2011 23:03 Re: P-ń Gł./PKS Prosimy o głosy w ankiecie KrakVet-u

miki27 pisze:Dziewczyny wiecie co się dzieje z Radka siostrą, już jej od piątku jak nie od czwartu nie widziałam:( Dzisiaj było tylko 8 kotów, nieźle rano mroziło.

:( Jutro rozejrzę się dokładnie, może się pojawi. Dam znać. Miki, a czy koty w weekend ktoś karmi?

Co do mrozu - konieczne potrzebne są nowe budki :!: Zamierzamy z Kasią lepić w przyszłym tygodniu, bo trzeba dostawić ze trzy na PKS właśnie. Plus jeszcze jedna, dwie na łączkę i tyle samo na Składową. Może ktoś chętny do pomocy? 8)

Tylko na razie nie mamy styropianiu, bo Castorama się do mnie nie odezwała :roll: Pójdę tam jakoś w tym tygodniu przypomnieć się.

MartaK

Post » Pon gru 12, 2011 23:09 Re: P-ń Gł./PKS Prosimy o głosy w ankiecie KrakVet-u

A, i pamiętajcie, że można dokarmiać psy: http://tablica.pl/nakarm-psa/polec/?id=xF17 :ok:

MartaK

Post » Pon gru 12, 2011 23:35 Re: P-ń Gł./PKS Prosimy o głosy w ankiecie KrakVet-u

Ja już psy nakarmiłam. I w przyszłym tygodniu piszę się na budkolepienie. Podzwonię jutro po znajomych, może ktoś ma jakieś kawałki styropianu.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto gru 13, 2011 6:50 Re: P-ń Gł./PKS szukamy osób, które mogłyby dokarmiać koty s. 61

itaka pisze:Dziewczyny musimy się zacząć reklamować by na nas głosowano w ankiecie do Krakvetu. Jeszcze 4 dni i nic przesądzonego :!:

To prawda.
Pod koniec głosowania zawsze następuje pełna mobilizacja głosujących.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto gru 13, 2011 9:45 Re: P-ń Gł./PKS Prosimy o głosy w ankiecie KrakVet-u

MartaK pisze:[...]

Tylko na razie nie mamy styropianiu, bo Castorama się do mnie nie odezwała :roll: Pójdę tam jakoś w tym tygodniu przypomnieć się.

Od KMagdy mam info, że 2 styropianowe pudła byłyby do odbioru z przychodni w okolicach Castoramy, tylko raczej w godzinach przedpołudniowych.
Czy ktoś dałby radę tam podjechać w jakiś dzień i zabrać?
Później umówiłabym się na odbiór, tylko raczej w weekend albo w godzinach wieczornych.

kasia_5000

Post » Wto gru 13, 2011 10:36 Re: P-ń Gł./PKS Prosimy o głosy w ankiecie KrakVet-u

To w sprawie transportu budek mam dwa pytania,
Czy wejdą do miejskiej osobówki, czyli opla corsy.
I czy może to być (odbiór) po 20 grudnia, 20 grudnia muszę oddać bardzo terminową pracę, a castorama to nie mój rejon przejazdu.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto gru 13, 2011 13:30 Re: P-ń Gł./PKS Prosimy o głosy w ankiecie KrakVet-u

Co do rozmiaru pudeł, nie widziałam ich, ale z tego co wiem, nie są b. duże, wiec powinny wejść :)
Co do odbioru, może być po 20-tym - budkolepienie planujemy w przyszłym tyg.

Dzięki :)

kasia_5000

[poprzednia][następna]