Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartaK pisze:skwareek, jak najbardziej - zgłaszam się do osobistego przejęcia fantów (chyba, że Kasia potrzebuje swój smakołyk przed świętami?)Planujesz jakieś świąteczne zakupy w Manu? Ja będę w Łodzi pewnie od 22 grudnia i na pewno tam zawitam, więc może uda nam się spotkać gdzieś w tamtych okolicach?
MartaK pisze:Marysia, postaram się jeszcze dzisiaj obrobić te zdjęcia, które ostatnio zrobiłam i wyślę Ci mailem.
skwareek, jak najbardziej - zgłaszam się do osobistego przejęcia fantów (chyba, że Kasia potrzebuje swój smakołyk przed świętami?)Planujesz jakieś świąteczne zakupy w Manu? Ja będę w Łodzi pewnie od 22 grudnia i na pewno tam zawitam, więc może uda nam się spotkać gdzieś w tamtych okolicach?
miki27 pisze:Dziewczyny wiecie co się dzieje z Radka siostrą, już jej od piątku jak nie od czwartu nie widziałam:( Dzisiaj było tylko 8 kotów, nieźle rano mroziło.
itaka pisze:Dziewczyny musimy się zacząć reklamować by na nas głosowano w ankiecie do Krakvetu. Jeszcze 4 dni i nic przesądzonego
MartaK pisze:[...]
Tylko na razie nie mamy styropianiu, bo Castorama się do mnie nie odezwałaPójdę tam jakoś w tym tygodniu przypomnieć się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 72 gości