Tweety pisze:Annazoo, czy zmieniałaś mail'a? bo dyniowate wróciły z informacją, że ten pod.adasiem nieznany
Nie, wciąż ten sam, wysłałam Ci pw
Moderator: Estraven
Tweety pisze:Annazoo, czy zmieniałaś mail'a? bo dyniowate wróciły z informacją, że ten pod.adasiem nieznany
Kinga Warmijska pisze:Przepraszam, nie udało mi się wczoraj dotrzeć, a te pyszne ciasteczka pewnie wszystkie zjedzone, co?
miszelina pisze:Kinga Warmijska pisze:Przepraszam, nie udało mi się wczoraj dotrzeć, a te pyszne ciasteczka pewnie wszystkie zjedzone, co?
A jak, oczywiście, że zjedzoneA jakie fajne koty tam mają
Tweety pisze:I apel-przypomnienie do tymczasujących, tych, którzy mają maluchy już właściwie na wydaniu, o fotkach i tekstach (jak Lutra ma garść wolnego czasu to pomaga tylko trzeba ją poprosić). Ogłaszamy bo z nimi zostaniemy na dłużej a kolejne czekają w kolejce.
Niniejszym idę ściągnąć dzisiejsze fotki dyniowatych z aparatu i wysyłam do naszych kochanych ogłaszarek, dzięki którym nie mamy na stanie 300 kotów tylko znacznie mniej.
kasumi pisze:Tweety pisze:I apel-przypomnienie do tymczasujących, tych, którzy mają maluchy już właściwie na wydaniu, o fotkach i tekstach (jak Lutra ma garść wolnego czasu to pomaga tylko trzeba ją poprosić). Ogłaszamy bo z nimi zostaniemy na dłużej a kolejne czekają w kolejce.
Niniejszym idę ściągnąć dzisiejsze fotki dyniowatych z aparatu i wysyłam do naszych kochanych ogłaszarek, dzięki którym nie mamy na stanie 300 kotów tylko znacznie mniej.
Ja mogę pofocić, jak już kiedyś deklarowałam, więc jak coś trzeba obfocić to ja chętnie. Burka i Sznurka nadal chcą sesję zdjęciową?
Bardzo wczoraj było sympatycznie, popieram pomysł Kocurii żeby organizować takie spotkania częściejPoznałam trochę ludzi i zajadałam się pysznymi ciastami (Annazoo, mogę przepis na babeczki cynamonowe? :oops: ) A koty miejscowe cudne, i jakie pieszczochy
Dziś nie udało się capnąć kociątek, lało jak z cebra więc nie wyszły z piwnicy, a do tego pomieszczenia nie mamy dostępu. Nastawiłyśmy łapkę, będzie stać w piwnicy póki coś się nie złapie. W międzyczasie spróbuję je złapać na podbierak jeśli zechcą wyjść. To można coś na kociarnię dać jak się złapie?
miszelina pisze:Na kociarni wolne dwa kominki, ale wkrótce mają przyjechać dwa ostatnie muzealne z maluchami. Kiedy, to zależy od decyzji Tweety.
Jest jeszcze królicza wolna.
Tweety pisze:dotrze też w końcu Fretka i Zorro oraz kolejna od p. Staszka. Z miejscem zaraz będzie krucho![]()
Holender a jutro albo we wtorek przyjedzie Ryjek i TosiaNo, ciekawe co powie Lolek
Ja już u siebie nic nie upchnę, 10 sztuk to aż nadto w tej mojej szafie trójce, szumnie nazwanej mieszkaniem
Zlloty pisze:Michał "Transportowiec" - objawiam się.
Wczoraj byłem z Kocurią w kociarni, pierwsze przysposobienie. Koty nie zgłaszały zastrzeżeń.![]()
Zostawiłem na rurach swoją bluzę roboczą (ciemnoniebieska w siatce z Almy).
W nocy jeden z moich kotów wymiotował, rano próby lodówkowa i pasztetowa wypadły negatywnie, bałem się, że coś przywlokłem z kociarni. Na szczęście obie próby powtórzone o 10 wypadły pozytywnie, więc przyjmuję wariant, że kot bardzo mocno spał. Na razie będzie pod obserwacją, a ja w kociarni będę używał osobnych ubrań i na razie unikał kontaktu z kotami w izolatce.
Czy parka panterowatych Smokotów (Mea i .. ee.. noo, to drugie czarne) jest do adopcji, czy mają w planach jakieś leczenie, czy coś?
Zlloty pisze:Michał "Transportowiec" - objawiam się.
Wczoraj byłem z Kocurią w kociarni, pierwsze przysposobienie. Koty nie zgłaszały zastrzeżeń.![]()
Zostawiłem na rurach swoją bluzę roboczą (ciemnoniebieska w siatce z Almy).
W nocy jeden z moich kotów wymiotował, rano próby lodówkowa i pasztetowa wypadły negatywnie, bałem się, że coś przywlokłem z kociarni. Na szczęście obie próby powtórzone o 10 wypadły pozytywnie, więc przyjmuję wariant, że kot bardzo mocno spał. Na razie będzie pod obserwacją, a ja w kociarni będę używał osobnych ubrań i na razie unikał kontaktu z kotami w izolatce.
Czy parka panterowatych Smokotów (Mea i .. ee.. noo, to drugie czarne) jest do adopcji, czy mają w planach jakieś leczenie, czy coś?
Annazoo pisze:Zlloty pisze: próby lodówkowa i pasztetowa w
A co to takiego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, koszka, kota_brytyjka, Marmotka, misiulka i 123 gości