KOTY PANA STANISŁAWA-POMOCY W OGŁOSZENIACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 21, 2011 14:20 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Odezwały się 2 Panie, którym wczoraj odpisałam z przeprosinami, że tak późno, bo nie działał mi komp.
Czekam na dalszą korespondencję.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto cze 21, 2011 14:28 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Trzymam kciuki za wspaniałe domki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 21, 2011 14:43 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Carmen201 pisze:Odezwały się 2 Panie, którym wczoraj odpisałam z przeprosinami, że tak późno, bo nie działał mi komp.

:ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 21, 2011 18:44 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Carmen201 pisze:Odezwały się 2 Panie, którym wczoraj odpisałam z przeprosinami, że tak późno, bo nie działał mi komp.

kciukam bardzo, bardzo mocno!!! :kotek:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto cze 21, 2011 18:47 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

I tak jestem w szoku że adopcje ida, we Wrocku masakryczna posucha, nawet o kociaki o pieknym umaszczeniu nikt rozsądny nie pyta (nie liczę 2 telefonów w rodzaju "chcę kotka małego bo poprzedniego samochód rozjechał" :roll: bez komentarza :| )

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 22, 2011 0:49 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Się Gibutku nie ciesz, bo odpowiedzi na moje maile brak.
No już trudno, ciśnieniowych domów nie lubiem.

Spać oczywiście nie mogę :twisted: chociaż Futrzaki tak apetycznie się rozwalają po kanapach po zamordowaniu na śmierć i zeżarciu ćmy.
Czy taka ćma może być szkodliwa dla Kota?
A kilka jednego wieczoru?

Carmen201

Post » Śro cze 22, 2011 6:43 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Carmen201 pisze: Czy taka ćma może być szkodliwa dla Kota?
A kilka jednego wieczoru?

Gdyby je wcierał w oczy to może tak :wink:

Też trzymam kciuki za DOBRE domki :ok:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Śro cze 22, 2011 7:33 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Gibutkowa pisze:I tak jestem w szoku że adopcje ida, we Wrocku masakryczna posucha, nawet o kociaki o pieknym umaszczeniu nikt rozsądny nie pyta (nie liczę 2 telefonów w rodzaju "chcę kotka małego bo poprzedniego samochód rozjechał" :roll: bez komentarza :| )

To ja was może zaskoczę, ale psie u nas idą całkiem przyzwoicie ;)
Gibutkowa, a jak wasze kociaki stoją z ogłoszeniami?

Dla kotków/piesków pana Stanisława zrobię jeszcze jakieś ogłoszonka, ale u mnie koniec roku szkolnego wiąże się z taką radością że zapominam o bożym świecie :D

_ogonek_

Post » Śro cze 22, 2011 8:17 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

_ogonek_ pisze:]

to może by zrobić ogłoszenia psów na gumtree Wrocław?

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Śro cze 22, 2011 19:33 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Magis pisze:
_ogonek_ pisze:]

to może by zrobić ogłoszenia psów na gumtree Wrocław?

If you want :lol:
Powystawiam więc jutro wszystkim psiakom gumtree wrocławskie ;)

_ogonek_

Post » Śro cze 22, 2011 20:49 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Jestem dziś zielona ze zmęczenia, spałam 2 godziny only.
No i jeszcze Szalony Kot ma doła, który i mnie się nieco udzielił.
Oraz mam Kota z chorym okiem na działkach (dziś nie przyszedł łaskawca) oraz durne babsko, które rozmnaża Koty, kretynka. Kazała mi się wylegitymować dokumentem urzędowym, że mam konotacje z jakąś Fundacją, ktoś coś wie gdzie takie toto można skołować?

Byłyśmy dziś na poadopcyjnej wizycie u Siostrzyczki.
Pan Marcin jest przesympatyczny ale Kicia, OCZYWISTA, ma coś z zębami.
I się martwię.............
Wysłałam ich do weta, w sobotę mają pójść, na pewno zdjęcie kamienia z paszczury będzie potrzebne, i oby na tym koniec.
U Rózinka lepiej - Niusia poszerzyła mu obszar spacerniaka :) Umówiłam się z P. Moniką na poniedziałek.
U Hobbici też odrobinkę lepiej - mniej troszkę pierze Leona.

Jako że anihija nie odpisała mi na maila temat adopcji Psotka uważam za zamknięty.
Ktoś chętny do ogłaszania Egzotyka? :)

EDIT: anihija odpisała mi na maila.

Ogonku - dzięki.

Jakbym coś gdzieś obiecała a zapomniała, to można zgłaszać reklamacje, słabo kontaktuję ostatnio, starość nie radość :roll:
Ostatnio edytowano Czw cze 23, 2011 18:36 przez Carmen201, łącznie edytowano 1 raz

Carmen201

Post » Śro cze 22, 2011 20:54 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Kociaki mają mnóstwo ogłoszeń, co z tego jak adopcje stoją :| DT pozapychane, sporo kociaków czeka na ulicy na swoją kolejkę :roll: Okres wakacyjny jest najgorszy, ludzie wyjeżdżają, robią remonty i jak myślą o kociaku to dopiero "po" czyli w okolicach końcówki sierpnia :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 22, 2011 21:03 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Co nie znaczy, że nie należy ogłaszać :)
Tak na spokojnie, dobre domy jak dotąd nas znajdowały, to dla pozostałych Futerkowców sztuk 13 się znajdą :)

Maruda dziś wyszedł z lecznicy.
Zakolegował się z Sunią :)
To bardzo, bardzo spokojny, grzeczny, ułożony Pies.
I piękny :)

Carmen201

Post » Czw cze 23, 2011 12:06 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Carmen a jak wieści z lecznicy? Jak Hobbit? I co wet mówił na temat Chrumci?

Z domami spokojnie, znajdą się. Pośpiech akurat w tym temacie niewskazany. Już mamy mniej niż więcej zwierzów ;)

Ogonku jak zwykle - DZIĘKI!

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Czw cze 23, 2011 14:33 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

Hobbit bez zmian, trzeba zacząć logistyczne przygotowania do jego powrotu do Pani Basi.
Na pewno poproszę Natalię, żeby przed przyjazdem miał jeszcze zrobione badania krwi.
Zastanawiam się, czy by nie zamówić Pani Basi niedługo renala żeby nie czekać jak Kicio już będzie ale żeby to renal czekał. Jest mokry renal? Takiego trochę chyba też.
W weekend będę pisać do Natalii i Joli na temat terminu i organizacji przyjazdu.

Z ostatnich wieści jakie mam Hobbicio dobrze, jest ruchliwy i przymilasty, nie wykazuje żadnej agresji przy zabiegach.

Z karty Chrumci nic mądrego nie wynika, tyle, że wet zwraca uwagę na kłopoty z zębami (to jakiś Meksyk, ciąąąąąąąąąągle te zęby) ale nie były robione. Przycięto pazurki itp. zabiegi higieniczne.
I tyle.
Rozmawiałam wczoraj z Gosią, ponieważ Chrumcia trzepała uchem, to dostała advocata na karczek, zęby też na pewno zostaną pokazane wetowi jak tylko się Kicia bardziej odstresuje i zaaklimatyzuje.

A Siostrzyczka to meeeeeeeeeeeeeeeegamiziak :)

Carmen201

[poprzednia][następna]