smarti pisze:Liwio,zadałam Ci konkretne pytania i proszę abyś na nie odpowiedziała.
pytałam o sens Twojego pierwszego postu i dotąd nie odpowiedziałaś.
smarti pisze:Właśnie-Liwia-wyjaśnij mi,uprzejmie proszę, jaki jest rzeczywisty sens napisania takiego postu??
co chcesz osiągnąć?
czy chcesz mnie zniechęcić do prowadzenia DT?
czy chcesz mnie zniechęcić do siebie?
czy chcesz się kłócić?
czy chcesz mnie ostrzec że doniesiesz na mnie do US?
[b]sądzę że napisałaś to wszystko z jakimś zamiarem-no bo chyba nie bez celu?
proszę o odp.-jak mam czytać sens Twojej wypowiedzi?[/b]
przywróć,proszę Marzenia swój post.
jesteśmy z Andrzejem bardzo ciekawi co takie osoby chcą osiagnąć postępując w ten sposób?
nigdy tak nie robimy-nie wtrącamy się w cudze sprawy w złej wierze i jesteśmy bardzo ciekawi motywacji jaka może powodowac ludżmi w takiej sytuacji.
Odpowiedź jest bardzo, bardzo prosta, napisałam od razu, wyraźnie o co mi chodzi. Zapytałam Cię, czy planujesz swoją działalność zalegalizować (wyjaśniłam nawet, że pytam dlatego, że w moim rozumieniu nie jest to dt). I tego się chciałam dowiedzieć - od Ciebie. Nie odpowiedziałaś mi do tej pory...
Nie wiem, dlaczego doszukujesz się drugiego dna, starałam się pisać wprost.
Interesuje mnie też jakie osoby i w jaki sposób piszące masz na myśli?

Jus87 pisze:Widzisz Marzenka... ludzie są zawistni. Jak zmieniłam 3 samochody w ciągu roku bo akurat tak mi się trafiło to dostałam zaraz polecony z urzędu skarbowego. A jak złozyłam stosowne wyjaśnienia i wyszło na to, że po prostu miałam taki kaprys to Pani w okienku powiedziała, że mam bardzo życzliwego sąsiada.
Tak to wygląda i od razu ten obraz stanął mi przed oczami po przeczytaniu tego postu!
Jus87 pisze:Nie bardzo rozumiem dlaczego Liwia wtrącasz się do DT Smarti. Nie masz do tego prawa i ja w ogóle nie życzę sobie czytania takich postów. To jest sprawa Smarti i osób, które wspomagają żyjące u niej koty (bo przecież nie Smarti). Nie widzę, żeby ktokolwiek protestował w tej sprawie z obecnych tutaj.
Wolałabym powstrzymać swój niewyparzony język w tym momencie więc nie prowokuj takich dyskusji. Nie jest to Twoja sprawa i nie wydaje mi się również stosowne, żeby Ci się tłumaczyć z czegokolwiek.
Przepraszam, ale z zawiści o co?

Jeżeli nie życzysz sobie czytania moich postów, to jest na forum opcja "ignoruj" - nie będziesz ich widziała, jeżeli jej użyjesz. Co do prawa do zadawania pytań, jak rozumiem, miałaby obowiązywać zasada "nie płacisz=spadaj"?
Marzenia11 pisze:Liwia_ ale interesuje Cię sposób finansowego funkcjonowania dt smarti tak bez powodu?
Z czystej ludzkiej ciekawości?
edit=dopisuję: co sprawiło, ze akurat dzisiaj się zainteresowałaś dt smarti? Co się stało, ze dzisiaj wybrałaś smarti jako cel swoich rozważań i dociekań? Jest tyle wątkow różnych dt na Kotach na miau, a Ty akurat wybrałaś dt smarti.... Nie neguję, ze akurat można dzisiaj wejść gdzieś, ale zastanawiam się dlaczego dzisiaj, po co to wszystko? Do czego zmierzasz?
A jakie to ma znaczenie, czemu dziś, a nie wczoraj, jutro, czy w styczniu? Interesuje mnie finansowanie, bo uważam, że tworzy pewne precedensy na forum, jak dla mnie - wypacza ideę dt, o czym już pisałam.