Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-część 14.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 15:50 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:A powiedziałaś tym Państwu, że kotka u Ciebie będzie w klatce, tak jak w schronisku? W otoczeniu +40 kotów? I że z klatki wyjdzie w środowisko kotów nosicieli herpesa i calici?
Poradziłaś im, by sami poszukali jej domu? Zaproponowałaś że zrobisz ogłoszenia? Poprosiłaś by ją przetrzymali w domu a Ty im pomożesz znaleźć dom dla kotki?

A Twój telefon stacjonarny jest w internecie? Gdzie? Wszędzie jest tylko komórka.

Jeśli Ci "państwo" są z Bydgoszczy i wiedzieli jak sie mirka_t nazywa to nie trudno znaleźć numeru tel. stacjonarnego :roll:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pon lut 14, 2011 15:54 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

serum pisze:
MariaD pisze:A powiedziałaś tym Państwu, że kotka u Ciebie będzie w klatce, tak jak w schronisku? W otoczeniu +40 kotów? I że z klatki wyjdzie w środowisko kotów nosicieli herpesa i calici?
Poradziłaś im, by sami poszukali jej domu? Zaproponowałaś że zrobisz ogłoszenia? Poprosiłaś by ją przetrzymali w domu a Ty im pomożesz znaleźć dom dla kotki?

A Twój telefon stacjonarny jest w internecie? Gdzie? Wszędzie jest tylko komórka.

Jeśli Ci "państwo" są z Bydgoszczy i wiedzieli jak sie mirka_t nazywa to nie trudno znaleźć numeru tel. stacjonarnego :roll:

mirka_t pisze:Dzwoniąca znała mój nr tel. z internetu.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon lut 14, 2011 15:57 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

Przed chwilą znalazłam nr stacjonarny Mirki poprzez google.

Mirka, weźmiesz od Marii jej hodowlę jak zadzwoni?
Bo innej przyczyny jej zainteresowania Twoim stacjonarnym jakoś nie widzę... 8)

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon lut 14, 2011 16:08 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

magaaaa pisze:Przed chwilą znalazłam nr stacjonarny Mirki poprzez google.

Mnie zas dziwi ,ze przy tak przekoconym stadzie mirka_t bierze kotkę.

Ile razy obiecywałas ,ze odmowisz w takiej sytuacji?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon lut 14, 2011 16:32 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

anulka111 pisze:
magaaaa pisze:Przed chwilą znalazłam nr stacjonarny Mirki poprzez google.

Mnie zas dziwi ,ze przy tak przekoconym stadzie mirka_t bierze kotkę.

Ile razy obiecywałas ,ze odmowisz w takiej sytuacji?

Chyba już dawno przestała obiecywać.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon lut 14, 2011 17:04 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

MariaD, anulka111, casica i przyległości, które jeszcze się tu nie zjawiły – zamiast pyszczyć bezproduktywnie szukajcie domu dla tej kotki, róbcie ogłoszenia.

Casica możesz wykorzystać ten bardzo dt, który miałaś dla Miszy.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon lut 14, 2011 17:30 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:róbcie ogłoszenia.

Dobrze, za 20 zł zamówię ogłoszenia robione przez CatAngel. Potrzebuję zgody na wykorzystanie zdjęcia kotki i jej opisu na wątku na Kociarni. Podany będzie kontakt do Ciebie, mailowy i telefoniczny.

Wyrażasz na to zgodę?
Obrazek

MariaD

Post » Pon lut 14, 2011 17:30 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

Możesz wziąć wszystkie informacje dotyczące tej kotki jak i zdjęcia.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon lut 14, 2011 17:32 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Możesz wziąć wszystkie informacje dotyczące tej kotki jak i zdjęcia.

W ogłoszeniach można dać więcej niż 1 kota. Może dodać tą persiczkę?
Obrazek

MariaD

Post » Pon lut 14, 2011 17:34 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

A może Red Gizmo. Sporo informacji znajdziesz o nim wątkach.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon lut 14, 2011 17:42 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:A może Red Gizmo. Sporo informacji znajdziesz o nim wątkach.

Red Gizmo jest już nieadoptowalny i powinien być zdjęty ze statusu tymczasa.
A dlaczego nie persiczka?
Obrazek

MariaD

Post » Pon lut 14, 2011 17:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

MariaD nadal pyszczysz bezproduktywnie. Zleć zrobienie ogłoszeń dla tej nowej kotki. Zobaczymy jaki będzie efekt.
Zlecenie zrobienia ogłoszeń zajmnie Ci mniej czasu niż pisanie kilku postów jeden po drugim.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon lut 14, 2011 17:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:MariaD nadal pyszczysz bezproduktywnie. Zleć zrobienie ogłoszeń dla tej nowej kotki. Zobaczymy jaki będzie efekt.
Zlecenie zrobienia ogłoszeń zajmnie Ci mniej czasu niż pisanie kilku postów jeden po drugim.

Nie rozumiem oporu przed ogłoszeniem persiczki. :roll:

Efekt zależy od Ciebie.
Obrazek

MariaD

Post » Pon lut 14, 2011 18:17 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Casica możesz wykorzystać ten bardzo dt, który miałaś dla Miszy

Nie mogę, jak doskonale wiesz, Misza nie miał przyjść do mnie jako tymczas, miał mieć u mnie DS. Nie udawaj głupiej, Misza miał miejsce na kwarantannę, a nie na tymczasowanie.

mirka_t pisze:A może Red Gizmo. Sporo informacji znajdziesz o nim wątkach.

A to już charakterystyczna dla Ciebie bezczelność. Nie dość, że dostałaś ofertę zrobienia ogłoszeń, to jeszcze wymagasz, żeby informacji o kotach szukać w Twoich licznych wątkach. Zamiast dostarczyć informacje, Ty to utrudniasz, a ewentualnych ogłaszających zniechęcasz, zreszta od dawna. Tak właśnie współdziałasz przy szukaniu kotom domów. Świetna metoda.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon lut 14, 2011 18:42 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-43 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:MariaD nadal pyszczysz bezproduktywnie. Zleć zrobienie ogłoszeń dla tej nowej kotki. Zobaczymy jaki będzie efekt.

a Tobie ile czasu zajmuje zrobienie ogłoszenia ?
może zajmij się adopcjami, będzie to bardziej produktywne niż obrażanie kogokolwiek
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

[poprzednia][następna]