DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 23:48 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Trzymam :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto sty 25, 2011 23:55 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

aa no i jeszcze wetkę bardzo dziwi że nie ma typowego zapachu moczu z pysia..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sty 25, 2011 23:58 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

smarti pisze:aa no i jeszcze wetkę bardzo dziwi że nie ma typowego zapachu moczu z pysia..

czyli co to może znaczyć? :roll: to dobrze czy źle? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sty 26, 2011 0:01 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

że w sumie kompletnie nie wiadomo dlaczego tak nagłe pogorszenie.
co to może być-przecież już było coraz lepiej a i leczenie które miał, całkiem przypadkiem było zgodne z wynikami krwi bo kroplówy miał po byku codziennie..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro sty 26, 2011 0:03 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

idę spać
Szrekuniu,bądż dzielny!!! i walcz!! :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Śro sty 26, 2011 0:03 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Śro sty 26, 2011 0:03 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

smarti pisze:że w sumie kompletnie nie wiadomo dlaczego tak nagłe pogorszenie.
co to może być-przecież już było coraz lepiej a i leczenie które miał, całkiem przypadkiem było zgodne z wynikami krwi bo kroplówy miał po byku codziennie..

a może to jest spojne z tym co ma kazdy kot (bądź większość) gdy trafia ze schronu do dt/ds... pozwala sobie na chorowanie.... a że jegi stan jest taki a nie inny to i też na wiele sobie pozwolił, a ścislej: jego wymęczone przez ludzi ciałko...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sty 26, 2011 0:07 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

smarti pisze:aa no i jeszcze wetkę bardzo dziwi że nie ma typowego zapachu moczu z pysia..

Smarti czasami się tak dzieje. Mój Kicuś umarł w październiku na pnn. Wyniki miał koszmarne - veci się dziwili, że on żyje, a leciutki zapach moczu i to nie z pysia a z futerka pojawił się dopiero w ostatnim tygodniu kiedy było już bardzo tragicznie. Dla porównania wyniki z 15.10. (Kicuś umarł 22.10.) Mocznik 78 (norma 4.0-12.0), Kreatynina 534 (norma 80.0-180.0). A z wynikami na poziomie mocznika 66.2-68.0 i kreatyniny 492-502 żył trzy miesiące we względnie dobrej kondycji.

Trzymam kciuki za futerko
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Śro sty 26, 2011 0:20 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

eh... ja juz podałam smarti mój domowy i do lecznicy... jak ten szajs by nie dzwonił... ale w perwszej kolejnosci próbujcie na komórke..przeczysciłam ja wiec chyba lepiej działac powinna... a twojego drugiego połaczenia nie odebrałam bo dostałam zajecie... oddzwonie jutro (masz stacjonarny? bo nie ukrywam ze raz nie zezre mi tyle kasy a dwa moze lepiej bym Cie słyszłąa bo dzis było baaardzo ciezko asłuchu dobrego to tez nie mam..yhym)....

ide sie kłasc..nie wiem kiedy zasne ..dzisiaj miałam mega dziwny dzien.... i jakos czułam ż ena te wyniki czekac... a i tak kuwa przyszły za póxno...

dostałam esa.... "oddycha teraz bardzo spokojnie. śpi przykryty polarkiem" .... dobre mysli moga dużo , prawda? to nie wiem czy pójde spac :roll:

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Śro sty 26, 2011 0:26 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Betta, dobre myśli mogą dużo... jak masz siłe to wysyłaj...
Mam fatalny telefon (mega reklamowany :evil: ) i jak dzwoniłam do Ciebie to okazało się potem, że ja słyszę rozmówcę, ale mnie nie słychać, więc już odpuściłam.. Zobaczę jak jutro bedzie działał (mam nadzieję, ze jak doładuję, włączę i wyłączę) to wróci do normy. Możesz mi spokojnie puścić sygnał, nie mam stacjonarnego, ale mogę do Ciebie zadzwonić. Musimy skończyć rozmowę - ważna kwestię przerwałam, ale jak zobaczyłam, ze dzwoni smarti to rozumiesz.... dzwoniła też w sprawie innej kici, potraconej przez samochód..

Działajcie powli i z rozmysłem - to na dzisiaj, a moje wsparcie i poparcie masz jak w banku...

Cóż mam Ci napiusać o Szreku? Może tyle, ze jest w bardzo dobrych rekach...

Marzenia11

Post » Śro sty 26, 2011 0:32 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

kurde teraz przeczytałam ze smarti pisała :D

to jest niesamowite : "jak jechaliśmy do weta to nie oddychał wcale-myślałam że wiozę go już nieżywego.
jak dotykałam go do pysia na stole u weta to tylko minimalnie mu wąski drgały ale on sam nie oddychał,ale po tych wąsikach wiedziałam że jeszcze nie umarł. "

smarti .... dziękuje !

.... on Cie słucha : )

Betta

Post » Śro sty 26, 2011 0:34 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Betta pisze:kurde teraz przeczytałam ze smarti pisała :D

to jest niesamowite : "jak jechaliśmy do weta to nie oddychał wcale-myślałam że wiozę go już nieżywego.
jak dotykałam go do pysia na stole u weta to tylko minimalnie mu wąski drgały ale on sam nie oddychał,ale po tych wąsikach wiedziałam że jeszcze nie umarł. "

smarti .... dziękuje !

.... on Cie słucha : )

ech Betta... jak znajdziesz czas to wejdź na wątki Promyka (byly założone zanim smarti założyła swój wątek) - tam zobaczysz, jak smarti walczy i jaką ma intuicję.....

Marzenia11

Post » Śro sty 26, 2011 0:44 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

łuhu.... rozległy wątek promysia....

to ze ma intuicje to juz wiem... mykam.....

Spokojnej nocy Shrekuś i całej reszcie kociastych <kciuk>

Betta

Post » Śro sty 26, 2011 7:20 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Cześć Słonka!
Jak nocka minęła? Jak Szrekuś?
Mam nadzieję, że walczy chłopak :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 26, 2011 7:23 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Jestem,trzymam kciuki zaciśnięte!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 26, 2011 7:55 Re: DT SMARTI- SZREKUNIU nie poddawaj się,proszę !!!!!!!!!!

Jestem też.
Szrekusiu, Smarti, dziewczyny :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]