_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Tylko mnie jest trudniej, bo w Białymstoku nie ma gdzie. A z taką gromadą to jak się przeprowadzić? Musiałabym naprawdę super pensję mieć, żeby drugie mieszkanie kupić. Narazie spróbuję inaczej.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
A no tak, bo Ty masz wlasnosciowe, nie? Sprzedac tez tak szybko nie idzie. Ale jak bys miala mozliwosc, zeby sie wyprowadzic, sprzedac i pracowac gdzies indziej, to tez bys to zrobila.
Dorotko, ostatnio o tym myślałam kilka razy. Tak, prawdopodobnie bym to zrobiła. Ale tak jak mówię, musiałabym tyle zarabiać, żeby kupić nowe mieszkanie. A w Białymstoku one są sporo tańsze, niż w Warszawie czy innych duzych miastach. Musiałabym z 5 tysiaków zarabiać, a teraz znaleźć taką robotę to trochę trudne.
Dorotko, nie bardzo bym chciała do Warszawy, ale nie oszukujmy się - tam są największe możliwości znalezienia lepszej pracy. Mnie się generalnie podoba mieszkanie w Białymstoku, tylko tu z pracą jest problem.
Jeżeli chodzi o pracę to mnie już by Wrocław wystarczył, zawsze o wiele większe możliwości niż w tej mojej dziurce Ale dziurkę lubię i Wrocław też. Generalnie mogłabym mieszkać gdziekolwiek, byle na Dolnym Śląsku
To tak jak w moich rodzinnych stronach. Tam skarga: straciłam pracę nikogo nie wzruszy. Tam ludzie po kilka lat są bez pracy. Moja znajoma przynosiła wodę ze studni, by zrobić pranie. W ogródku hodowała warzywa. Masakra
A ja kocham moje Podlasie, tylko Białystok to tutaj największe miasto. A i tak dość mocno opóźnione w stosunku do zachodu Polski. Niestety, przez całe dekady traktowano nas jak Polskę B. Teraz w końcu przynajmniej miasto się zmienia. Ale firmy polikwidowali i jest cienko.
Białystok zawsze był miastem wojewódzkim i co z tego? Kiedyś to było tu trochę tych zakładów, a teraz praktycznie galerie, banki, gazownia i elektrownia z tych większych.
Chodźcie kochane, ja Was wszystkie przytulę . Izu Ty się NIE smuć. Bardzo wazne, ze masz stabilną pracę, własne "M". To bardzo , bardzo dużo. Facet by Ci się przydał, taki co kocha ogony w ilości hurt Niestety większość na taka ilośc uciekłaby z hukiem. Wiem, bo widzę jak koledzy (Ci normalniejsi) reagują na moje hasło, że mam cztery koty i psa
Ostatnio edytowano Wto sty 11, 2011 21:27 przez psiama, łącznie edytowano 1 raz