KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Kolejne koty.. RUDASKI.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2011 20:25 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

andzelika1952 pisze:W nocy czarna kotka/ która wydawało się, że jest w lepszym stanie/ urodziła dwa martwe płody. Badając ją wet wyczuł jeszcze,że nie wszystkie urodziła. Dostała rano Oxytocynę i jakieś dwie godziny temu urodziła kolejne dwa, również martwe maleństwa. :cry:
Wszystkie cztery kotki mają zapalenie płuc. Dwa są w poważnym stanie. :cry:

Tak mi ich szkoda :( Trzymajcie się :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto mar 29, 2011 20:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

Druga czarnulka jest w stanie ciężkim, dzisiaj byłam z nią 2 razy u weta. Ona prawie się dusi, pompuje powietrze i strasznie stęka. Czy do tej duszności dochodzi poród? Przecież w tym stanie ona nie urodzi- jak jej pomóc? :cry: :cry: :cry: Mowy nie ma o narkozie i cięciu cesarskim :cry: Przecież nie mogę patrzeć jak umiera. Pozostałe także źle rokują.

W tym miejscu skąd mam kotki została jeszcze matka z małymi ok. tygodniowymi 3 maluszkami i kolejna dorosła b. chora czarnuszka, która po łapance tych czterech uciekła. Gdzie ja mam je trzymać, co mam robić? Jeszcze muszę się tłumaczyć,że pomagam tylko kotom a powinnam dla równowagi między pomocą kotom i psom teraz im odmówić ratunku.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto mar 29, 2011 20:46 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

nie wiem co napisać.. jeśli nie ma szans na życie...to Ty będziesz wiedziała kiedy i jak zdecydować. Przytulam...
szkoda , że nie jestem bliżej, chociaż bym kuwetę posprzątała... bezradność
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto mar 29, 2011 20:53 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

Najgorsza jest niemoc :(
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto mar 29, 2011 21:43 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

Widziałam, że się nieładnie porobiło w głosowaniu, więc wpłacam grosik... i trzymam kciuki za Was :ok:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro mar 30, 2011 8:05 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

panikota pisze:W wolnej chwili kliknijcie na RTOZ jako OPP, nie ma z głosów jakichś szczególnych korzyści poza byciem na bliższej początku stronie (organizacje domyślnie sortowane są po liczbie głosów), a co za tym idzie łatwiej można zostać zauważonym do 1% :arrow: http://www.organizacjepozytku.info/?qse ... submit.y=0
Już niecałe sto głosów pozawala być na trzeciej stronie :roll: :roll: :roll:

To ja przypomnę i dodam, że klikać można codziennie :mrgreen: Może by się udało przepchać na jakieś bliższe strony ...
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro mar 30, 2011 21:02 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

A, nie wiedziała, własnie kliknęłam drugi raz :ok:
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro mar 30, 2011 21:32 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

Klikajcie, klikajcie, teraz jest 15 głosów, tu zostało pokonanych wiele stron :mrgreen: ale jakby udało się przebić na 2, 3 stronę to rzeczywiście można zostać zauważonym ... ale to już potrzeba z setkę głosów :)
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Czw mar 31, 2011 1:36 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

andzelika1952 pisze:Druga czarnulka jest w stanie ciężkim, dzisiaj byłam z nią 2 razy u weta. Ona prawie się dusi, pompuje powietrze i strasznie stęka. Czy do tej duszności dochodzi poród? Przecież w tym stanie ona nie urodzi- jak jej pomóc? :cry: :cry: :cry: Mowy nie ma o narkozie i cięciu cesarskim :cry: Przecież nie mogę patrzeć jak umiera. Pozostałe także źle rokują.

W tym miejscu skąd mam kotki została jeszcze matka z małymi ok. tygodniowymi 3 maluszkami i kolejna dorosła b. chora czarnuszka, która po łapance tych czterech uciekła. Gdzie ja mam je trzymać, co mam robić? Jeszcze muszę się tłumaczyć,że pomagam tylko kotom a powinnam dla równowagi między pomocą kotom i psom teraz im odmówić ratunku.

Andzeliko, teraz gdy musialam podjac decyzje przy Gapciu wiem jak sa one trudne.

Alez Ty pomagasz psom, tylko o kotach jest jakos glosniej, glownie z powodu lokalu. Gdyby jednak nasze dzialania przyniosly taki szum jak ostatnie sprawy schroniska to pewnie i lokal by sie znalazl. A tak wyszlo, ze RTOZ jest obojetny, co jest bzdura. Krzywdzaca bzdura.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw mar 31, 2011 8:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

panikota pisze:Klikajcie, klikajcie, teraz jest 15 głosów, tu zostało pokonanych wiele stron :mrgreen: ale jakby udało się przebić na 2, 3 stronę to rzeczywiście można zostać zauważonym ... ale to już potrzeba z setkę głosów :)

andzelika, też żałuję, że nie jestem bliżej... :(

klikam..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw mar 31, 2011 8:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Czaruś i Basia od jutra na bruk?? POMOCY!!

kochani, błagam o pomoc!! od jutra Czaruś i Basia nie mają lokum...
w piwnicy chore koty...

POMOCY!!!!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw mar 31, 2011 16:11 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Czaruś i Basia od jutra na bruk?? POMOCY!!

:!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw mar 31, 2011 17:39 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Każdy głos potrzebny! schron Radomsko KVT!

Axa76 pisze:Widziałam, że się nieładnie porobiło w głosowaniu, więc wpłacam grosik... i trzymam kciuki za Was :ok:

Axa76 :1luvu: dziękujemy :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw mar 31, 2011 21:18 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Czaruś i Basia na tdt u katipe :):) dt Wa!

katipe :1luvu: :1luvu: :1luvu: serdecznie dziękuję za Basię i Czarusia :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw mar 31, 2011 22:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO! Czaruś i Basia na tdt u katipe :):) dt Wa!

Uffff :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

panikota

[poprzednia][następna]