PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 07, 2010 11:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Krata wytrzymała, mój czerep też a co najdziwniejsze - okulary po drobnych poprawkach nadawały się do użytku 8O
Mam takiego cudownego optyka, który zobaczywszy lekutko wygłe okularki jego produkcji zapytał tylko "co to było?"
Czołówka z kratą - mówię
Przyjrzał mi się uważnie - Ma pani zapasowe? Bo na dziś nie dam rady ale jutro będą :mrgreen:
Jestem wprost wyznawczynią jego sztuki dobierania szybek 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 07, 2010 11:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pompon niczym mój Zulus ...
Asia_Siunia pisze:

...- trzeci wpierpapier wszystko więc co mu tam Sheba...dziś rano zjadł 2 rurki waflowe - zostały tylko okruchy...Za to Zulciu wczoraj pobił rekord kradzieży - gwizdnął ze zlewu kawałek rozmrażającego (ale chyba już raczej rozmrożonego) serca wołowego i ciągnął łup przez pół domu (ślady krwi były jak w horrorze. Zdradziło go kawał serca pozostawione w łazience na podłodze, na którego widok krew mi w żyłach zamarła...potem doszłam co, skąd i jak

:) :wink:

Orła wywiniętego za pomoca szpica zahaczonego o szerszą nogawkę nie zazdroszczę - sama takowegoż kilka razy zaliczyłam - w tym wychodząc z auta i ... twarz do gleby :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto wrz 07, 2010 11:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:Uwaga komunikat! Zamorduję tego Frędzla normalnie!!! :evil: On zdecydowanie nie zejdzie śmiercią naturalną, tylko uduszony przeze mnie własnoręcznie! :evil: Zazwyczaj dobrze wychowany i grzeczny kotek nie oparł się dziś upojnej woni rozmrażanego wołu, którego zamierzałam podać na obiad dziecięciu mojemu oraz ojcu. Wskoczył na blacik (już za to się kara śmierci należy :evil: ) i gwizdnął mi mięcho jeszcze w woreczku, po czym sprintem ze zdobyczą w pysku zwiał za rogówkę, gdzie część skonsumował, zanim udało mi się go z warownej kryjówki wywlec :evil: Najpierw próbowałam miotłą, ale się zaparł w najdalszym kącie, i dopiero jak odsunęłam mebel to nie bez protestu oddał skradziony rarytas. Nie jestem pewna, czy w pospiechu nie zeżarł kawałka woreczka, bo podarty w drobne strzępki. :evil: Ćwierć kilo mięsa zażarł, a reszta się do niczego nie nadaje, bo starannie wymemlana :evil: Tym sposobem ja dzisiaj na obiad będę miała skrzydła z kuraka :evil: :evil: :evil:

O matko z córkom Obrazek Obrazek Obrazek

Co do zaliczania gleby, ja kilka razy byłam o pół kroku do fiknięcia kozła w ten sposób :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 07, 2010 11:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Siostry drogie - GORĄCA PROŚBA :oops:

Przed chwilą rozmawiałam o kotach z moją koleżanką z pracy i ta mi beztrosko melduje, że właśnie podcięły z córką WĄSY swojemu kotu bo miał "takie nierówne i za długie" 8O :evil: 8O :evil:

Ma ktoś na szybko linka do jakiejś mądrej strony na ten temat bo mi z zapowietrzenia zabrakło argumentów :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 07, 2010 11:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Tak na szybko tu piszą dość obrazowo: http://www.kocidom.waw.pl/ksiazki/index.php?id=wasy, trochę tutaj: http://ulubiency.wp.pl/kat,1010807,titl ... omosc.html . Delikatnie powiedz, że wbrew imponującemu wyglądowi, kocie wąsiska pełnią role funkcjonalną a nie estetyczną - nie muszą być symetryczne (to nie fryzura!) tylko całe!
Znam to ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto wrz 07, 2010 11:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AYO pisze:Siostry drogie - GORĄCA PROŚBA :oops:

Przed chwilą rozmawiałam o kotach z moją koleżanką z pracy i ta mi beztrosko melduje, że właśnie podcięły z córką WĄSY swojemu kotu bo miał "takie nierówne i za długie" 8O :evil: 8O :evil:

Ma ktoś na szybko linka do jakiejś mądrej strony na ten temat bo mi z zapowietrzenia zabrakło argumentów :evil: :evil: :evil:

8O yyy a one są blondynki :?: 8O

Asia_Siunia

Post » Wto wrz 07, 2010 11:59 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AYO pisze:Siostry drogie - GORĄCA PROŚBA :oops:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto wrz 07, 2010 12:00 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Asia_Siunia pisze: 8O yyy a one są blondynki :?: 8O [/color]

Też zapytam? 8O :roll: :strach:

Erin

Post » Wto wrz 07, 2010 12:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Dzięki Alix - zawsze czujna :mrgreen:
Wydrukowałam i zaniosę :mrgreen:
Jednak mimo wieku jestem strasznym naiwniakiem - po prostu nie zmieściło mi się w światopoglądzie, że kulturalnej skądinąd pani coś takiego może w ogóle do głowy przyjść 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 07, 2010 12:13 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

No wiesz, młodzież jest czasem pewnych rzeczy nieświadoma 8)

Erin

Post » Wto wrz 07, 2010 12:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Oooooo 8O Niezłe pomysły ludzie mają... :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto wrz 07, 2010 12:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AYO pisze:Dzięki Alix - zawsze czujna :mrgreen:
Wydrukowałam i zaniosę :mrgreen:
Jednak mimo wieku jestem strasznym naiwniakiem - po prostu nie zmieściło mi się w światopoglądzie, że kulturalnej skądinąd pani coś takiego może w ogóle do głowy przyjść 8O

Kulturalna pani chciała mieć idealnego, kulturalnie wyglądającego kota :wink:

Asia_Siunia

Post » Wto wrz 07, 2010 12:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Jak młodzież?
35-40 tak na oko, specjalistka z działu ekonomicznego i matka dzieciom :evil:
Aha - brunetka :evil:

Asia_Siunia - na to wygląda bo naczelnym argumentem była ich NIERÓWNOŚĆ 8O
Pani widząc moje uniesienie [dosłownie, bo mnie z krzesła podniosło] podała tyły przezornie :mrgreen:

Wrrrrrr
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 07, 2010 12:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:
AYO pisze:W klapkach z takim czubem świetnie się leci ze schodów strzeliwszy se samobója o szeroką nogawkę spodni :evil:

Przebóg AYO... 8O mam nadzieję, że nie mówisz tego z autopsji... :roll:

Uwaga komunikat! Zamorduję tego Frędzla normalnie!!! :evil: On zdecydowanie nie zejdzie śmiercią naturalną, tylko uduszony przeze mnie własnoręcznie! :evil: Zazwyczaj dobrze wychowany i grzeczny kotek nie oparł się dziś upojnej woni rozmrażanego wołu, którego zamierzałam podać na obiad dziecięciu mojemu oraz ojcu. Wskoczył na blacik (już za to się kara śmierci należy :evil: ) i gwizdnął mi mięcho jeszcze w woreczku, po czym sprintem ze zdobyczą w pysku zwiał za rogówkę, gdzie część skonsumował, zanim udało mi się go z warownej kryjówki wywlec :evil: Najpierw próbowałam miotłą, ale się zaparł w najdalszym kącie, i dopiero jak odsunęłam mebel to nie bez protestu oddał skradziony rarytas. Nie jestem pewna, czy w pospiechu nie zeżarł kawałka woreczka, bo podarty w drobne strzępki. :evil: Ćwierć kilo mięsa zażarł, a reszta się do niczego nie nadaje, bo starannie wymemlana :evil: Tym sposobem ja dzisiaj na obiad będę miała skrzydła z kuraka :evil: :evil: :evil:

No a jadł śniadanie ? :twisted:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto wrz 07, 2010 12:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AYO pisze:Jak młodzież?
35-40 tak na oko, specjalistka z działu ekonomicznego i matka dzieciom :evil:

Ja tam matka tylko kocim dzieciom, ale mój przedział wiekowy i zawód też.
I staro się nie czuję, ooo :!: :twisted:

Erin

[poprzednia][następna]