Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Mela ['] Chudzinka[']
Prszykre, jakze prawdziwe. Akurat na Święta....![]()
![]()
gosiakot pisze:Witam wszystkich miłośników kotów , którzy prowadzą "kocią chatkę". Jestem nowa na forum ( od niespełna 2 tygodni) i w tym wątku, ale Wasza działalność naprawdę zrobiła na mnie wrażenie.Zainteresowałam się tematem gdy sama przygarnęłam jesienią bezdomnego, całkiem dorosłego kotka -buraska. Byłam w stresie co to będzie - a kot okazał się kapitalny !!! nazywa się Jogi i stał się naszym ulubieńcem ," bez kota nie ma dla nas życia" -jak powiedziała żona Pawlaka w "samych swoich".
Po odkryciu stronki" kociej chatki" od razu skontaktowałam się z Panią Teresą i udało mi się już malutki "kamyczek" z pomocą dorzucić dla kociaków w postaci piasku i karmy z czego się BARDZO cieszę. Jestem z Będzina ( jak to miło, że na tym forum ktoś z uczestników bronił niedawno gramatycznego honoru tego zacnego choć podupadłego grodu ),więc mam blisko, jako dostawca karmy i innych potrzebnych rzeczy pewnie się przydam.
Niestety nie mam żadnej wiedzy weterynaryjnej i na razie trudno byłoby mi zaoferować DT , bo Jogi okropnie jest zazdrosny o inne koty - nawet, gdy tylko patrolują nasz ogródek wpada w taką złość że gotów nas gryźć,![]()
Z postów wynika,że rozważana jest zmiana lokalizacji kociej chatki -bo ten lokal, w którym obecnie mieści się kocia chatka jest relatywnie drogi , a rozwinąć działalności się nie da z uwagi choćby na powierzchnię itd, może więc się przydam jeśli temat dojrzeje ? umiem czytać przepisy i umowy i ogólnie załatwiać tego typu rzeczy . Powiem Wam tylko jedno: zważywszy na obecne warunki, to moim zdaniem wszyscy jesteście niesamowici prowadząc SKUTECZNIE pomoc dla kotków przy tak minimalnych środkach i w tych warunkach lokalowych ,naprawdę chylę czoła - trzeba naprawdę kochać zwierzęta i mieć pasję, bo inaczej nie miałoby to szans. Życzę Wszystkim "kocio-chatkowiczom" Zdrowych i Wesołych Świąt, GosiaKot
terenia1 pisze:
Małej chudzinie niestety też się nie udało odeszła u mnie w domuza TMmimo wszystkiego łudziłam się że może jednak
Użytkownicy przeglądający ten dział: teesa i 56 gości