Ja jestem za konsultacją, ale ktoś musiałby wspomóc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mawin pisze:trzeba zapytać na przykład Włodarczyka ile kosztowałyby konsultacje. jak znajdę chwilę jutro to zadzwonię i zapytam.
Gibutkowa pisze:mawin pisze:trzeba zapytać na przykład Włodarczyka ile kosztowałyby konsultacje. jak znajdę chwilę jutro to zadzwonię i zapytam.
jak ich znam to pewnie za free
IKA 6 pisze:Przepraszam Yosia to nie płacisz za leczenieJeżeli bierze się kota to powinnaś się również liczyć z jego leczeniem. I to nie banał a twarda rzeczywistość. Mam prośbę proszę zrobić badania krwi Silver w Laboklinie w Warszawie. Koszt takiego badania to około 60,- z kurierem. Ja za nie zapłacę bezpośrednio vetowi na konto. Laboratoria ludzie dają czasami przekłamany wyniki jak technik nie ustawi przyrządów na zwierzęta. Nie mówiąc już o tym ze te aparaty lubią sie zapychać i wtedy podskakuje wskaźnik białych krwinek. Taki wynik to podstawa leczenia i postawienia prawidłowej diagnozy. Wynik w Laboklinu wysyłają na meila do opiekuna i veta prowadzącego. A wynik papierkowy przychodzi po około 2 tygodniach.
IKA 6 pisze:JaEwka moi veci tez robią badania u siebie a jednak w wątpliwych wypadkach wysyłają krew do Laboklinu
mawin pisze:po południu zadzwonię do doktora Włodarczyka, rano nie odbiera.
Yosia jak się czuje Silver?
czy mogłabyś we wtorek podjechać z nią do Legwana? super by było gdyby trafić na obu lekarzy i doktora Włodarczyk i doktora Czerskiego....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 652 gości