[WRO] Silver nie żyje :( Biegaj za TM :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 20:08 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

Kurcze nie wiem ile teraz jesteśmy pod kreską, ale na pewno kilkaset zlotych :oops: Z bazarkiem ruszam jutro. Może się uda coś wspomóc, bo KS na wykończeniu :|
Ja jestem za konsultacją, ale ktoś musiałby wspomóc :oops:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw maja 06, 2010 20:17 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

do mnie przyjdą jeszcze wplaty z 3 bazarkow, jak zaplace gruszce to dam znac ile tego wyszlo. wczesniej na kreske zaplacilam 50 zl z KS. bedziemy powolutku splacac, ja mam w elblagu kilka ciekawych rzeczy na bazarki, tylko musze je przywiezc
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Czw maja 06, 2010 20:26 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

trzeba zapytać na przykład Włodarczyka ile kosztowałyby konsultacje. jak znajdę chwilę jutro to zadzwonię i zapytam.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw maja 06, 2010 20:38 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

ja mam wszystkie wyniki silver
Obrazek

yosia

Post » Czw maja 06, 2010 20:44 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

mawin pisze:trzeba zapytać na przykład Włodarczyka ile kosztowałyby konsultacje. jak znajdę chwilę jutro to zadzwonię i zapytam.

jak ich znam to pewnie za free ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 06, 2010 20:46 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

Gibutkowa pisze:
mawin pisze:trzeba zapytać na przykład Włodarczyka ile kosztowałyby konsultacje. jak znajdę chwilę jutro to zadzwonię i zapytam.

jak ich znam to pewnie za free ;)

:ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt maja 07, 2010 7:17 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

Przepraszam Yosia to nie płacisz za leczenie 8O Jeżeli bierze się kota to powinnaś się również liczyć z jego leczeniem. I to nie banał a twarda rzeczywistość. Mam prośbę proszę zrobić badania krwi Silver w Laboklinie w Warszawie. Koszt takiego badania to około 60,- z kurierem. Ja za nie zapłacę bezpośrednio vetowi na konto. Laboratoria ludzie dają czasami przekłamany wyniki jak technik nie ustawi przyrządów na zwierzęta. Nie mówiąc już o tym ze te aparaty lubią sie zapychać i wtedy podskakuje wskaźnik białych krwinek. Taki wynik to podstawa leczenia i postawienia prawidłowej diagnozy. Wynik w Laboklinu wysyłają na meila do opiekuna i veta prowadzącego. A wynik papierkowy przychodzi po około 2 tygodniach. :mrgreen:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt maja 07, 2010 7:26 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

IKA ale dr Gruszka bada krew u siebie nie są wysyłane do żadnych ludzkich labów. Chyba, że chodzi Ci o jakieś specyficzne badanie krwi (dr Gruszka robi morfologię, biochemię, elektorlity (to się chyba tak nazywa i nie wiem czy coś tam jeszcze bo innych nie wykonywałam :wink: )

Edit: w ogóle gabinet ma bardzo dobrze zaopatrzony więc o takie rzeczy nie ma się co martwić,
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt maja 07, 2010 7:39 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

JaEwka moi veci tez robią badania u siebie a jednak w wątpliwych wypadkach wysyłają krew do Laboklinu :cry:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt maja 07, 2010 7:39 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

IKA 6 pisze:Przepraszam Yosia to nie płacisz za leczenie 8O Jeżeli bierze się kota to powinnaś się również liczyć z jego leczeniem. I to nie banał a twarda rzeczywistość. Mam prośbę proszę zrobić badania krwi Silver w Laboklinie w Warszawie. Koszt takiego badania to około 60,- z kurierem. Ja za nie zapłacę bezpośrednio vetowi na konto. Laboratoria ludzie dają czasami przekłamany wyniki jak technik nie ustawi przyrządów na zwierzęta. Nie mówiąc już o tym ze te aparaty lubią sie zapychać i wtedy podskakuje wskaźnik białych krwinek. Taki wynik to podstawa leczenia i postawienia prawidłowej diagnozy. Wynik w Laboklinu wysyłają na meila do opiekuna i veta prowadzącego. A wynik papierkowy przychodzi po około 2 tygodniach. :mrgreen:

IKA są różne DT. Nie każdego stać na pokrywanie kosztów leczenia i takie szczegóły zawsze są ustalane z DT.
We Wrocławiu jest tak mało DT, że czasem ważne jest poprostu miejsce, dobry dom i troskliwa opieka - kasę zawsze da się uzbierać, po to jest forum i ludzie o dobrych sercach. DT i tak ponosi koszty karmienia, żwirku i napewno czesć kosztów leczenia ale na te "grube" kasę zbieramy z bazarków i z wpłat od chętnych do pomocy.

Yosia przygarneła Silver i bardzo jesteśmy jej wdzięczni :1luvu: w schronisku pewnie już by jej nie było.... :(
Teraz trzeba zrobić wszystko żeby jej pomóc i znaleźć przyczyne złego stanu zdrowia Silver :ok:

Jeśli Silver będzie diagnozowana w Legwanie, dorzucam 50 zł na badania, niestety w tym m-cu więcej nie mogę :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt maja 07, 2010 7:42 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

IKA 6 pisze:JaEwka moi veci tez robią badania u siebie a jednak w wątpliwych wypadkach wysyłają krew do Laboklinu :cry:

A to ten Laboklin robi jakoś inaczej badania? Pytam się bo nie jestem zorientowana
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt maja 07, 2010 8:43 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

po południu zadzwonię do doktora Włodarczyka, rano nie odbiera.
Yosia jak się czuje Silver?
czy mogłabyś we wtorek podjechać z nią do Legwana? super by było gdyby trafić na obu lekarzy i doktora Włodarczyk i doktora Czerskiego....

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt maja 07, 2010 8:50 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt maja 07, 2010 9:16 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

mawin pisze:po południu zadzwonię do doktora Włodarczyka, rano nie odbiera.
Yosia jak się czuje Silver?
czy mogłabyś we wtorek podjechać z nią do Legwana? super by było gdyby trafić na obu lekarzy i doktora Włodarczyk i doktora Czerskiego....

Oferuję transport bardzo wygodnym, choć niewielkim, automobilem ;)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt maja 07, 2010 9:22 Re: [WRO] Silver problem z łapka!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!!

we wtorek to ja bede na drugim koncu polski. silver zostaje pod opieka mojego tzta.
Obrazek

yosia

[poprzednia][następna]