Moderator: Estraven
graynew pisze:JA cos ostatnio zarzadko bywam na miaujednak 4 miesieczne dziecko zabiera duzo czasu znajomi nie klamali
Wiecie co mi sie marzy. Taka ogolno Wrocławska zbiurka organizowana coroku w szkolach i przedszkolach na schronisko. Ja od 3 lat robie cos takiego w przedszkolu w ktorym pracuje i wiem ze okoliczne przedszkola tez cos takiego robia. W zeszlym roku TOZ zabieral od nas rzeczy, ale nie dal schronisku tylko swoim wolontariusza. Zawsze mnie zastanawia czy to dobrze.
W tym roku jak wroce z macierzynskiego to tez taka akcje bedziemy robic.
Powiedzcie mi czy jak ludzie przynosza taka karme z marketu typu whiskas to koty to potem w schronie jedza?? Bo raczej nikt z nas swojego kota na takiej nie trzyma. A jak to jest w schronie???
graynew pisze:JA cos ostatnio zarzadko bywam na miaujednak 4 miesieczne dziecko zabiera duzo czasu znajomi nie klamali
Wiecie co mi sie marzy. Taka ogolno Wrocławska zbiurka organizowana coroku w szkolach i przedszkolach na schronisko. Ja od 3 lat robie cos takiego w przedszkolu w ktorym pracuje i wiem ze okoliczne przedszkola tez cos takiego robia. W zeszlym roku TOZ zabieral od nas rzeczy, ale nie dal schronisku tylko swoim wolontariusza. Zawsze mnie zastanawia czy to dobrze.
Powiedzcie mi czy jak ludzie przynosza taka karme z marketu typu whiskas to koty to potem w schronie jedza?? Bo raczej nikt z nas swojego kota na takiej nie trzyma. A jak to jest w schronie???
Gibutkowa pisze:graynew pisze:JA cos ostatnio zarzadko bywam na miaujednak 4 miesieczne dziecko zabiera duzo czasu znajomi nie klamali
Whiskas. I kite-kat. I mają jeszcze podpisaną umowę z producentem jakiejś tańszej karmy i on im tez daje - na stronie jest napisane.
graynew pisze:Wiecie co mi sie marzy. Taka ogolno Wrocławska zbiurka organizowana coroku w szkolach i przedszkolach na schronisko. Ja od 3 lat robie cos takiego w przedszkolu w ktorym pracuje i wiem ze okoliczne przedszkola tez cos takiego robia. W zeszlym roku TOZ zabieral od nas rzeczy, ale nie dal schronisku tylko swoim wolontariusza. Zawsze mnie zastanawia czy to dobrze.
kotek95monika pisze:Witam wszystkich.
Nazywam się Monika,mieszkam w Lublinie i mam 14 lat(9 listopada).Bardzo jestem chętna do pomocy zwierzakom bo je kocham.W domu obecnie mam: 4 papugi faliste,1 szczura,9 koszatniczek,1 królika,3 świnki morskie ,1 psa,3 koty(jeden dziki) ,2 chomiki,rybki.Moja mama zgodziła się na prowadzenie domu tymczasowego dla kociaków.Moje GG:11116123.
kotek95monika pisze:Witam wszystkich.
Nazywam się Monika,mieszkam w Lublinie i mam 14 lat(9 listopada).Bardzo jestem chętna do pomocy zwierzakom bo je kocham.W domu obecnie mam: 4 papugi faliste,1 szczura,9 koszatniczek,1 królika,3 świnki morskie ,1 psa,3 koty(jeden dziki) ,2 chomiki,rybki.Moja mama zgodziła się na prowadzenie domu tymczasowego dla kociaków.Moje GG:11116123.
Kruszyna pisze:Kruszyna pisze:Barak, cz. II
880 2-letni wykastrowany kocurro, bardzo spokojny - myślę że ten kot to mój kotjak mam do niego dotrzeć? czy ten numer 880 to numer klatki w schronisku na Skarbowców, do której czynne jest schronisko?
863 i 864 5-letnia koteczka i 1-roczna koteczka![]()
803 5-letnia kotka
Kotki NN
559 i 560 3-letnia tricolorka i 6-letnia szylkretka W SCHRONIE OD 1 SIERPNIA!!!![]()
Pierwszy i drugi Bliźniak:
884 i 914 4-letni bury kocur i 2-letnia szylkretka![]()
930, 931, 932 oraz 938 i 939 1,5-miesięczne kotki![]()
![]()
Rudzielec NN
Koteczek z GD i z Izolatki (z wyleczonymi oczkami)![]()
954, 955, 956 i 957 - Bliźniaki 2
Piękne kciusie czekają na domk!
Antycja pisze:Chyba znalazłam tutaj swoją zgubę; czy numerek przy kocie (zdjęciu) to numer klatki w której jest kot? kiedy można pojechać do schroniska aby zobaczyć, czy ten kot, to ten którego poszukuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], northh i 165 gości