SchronWro

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 27, 2009 12:28 Re: SchronWro

Ależ śliczności!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto paź 27, 2009 18:54 Re: SchronWro

Bury dla mnie też był niewyraźny. Ktoś z TOZu go zabrał.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto paź 27, 2009 20:51 Re: SchronWro

Kasia może? Taka blondynka krótko ścięta?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 27, 2009 21:03 Re: SchronWro

JA cos ostatnio zarzadko bywam na miau :( jednak 4 miesieczne dziecko zabiera duzo czasu znajomi nie klamali :)
Wiecie co mi sie marzy. Taka ogolno Wrocławska zbiurka organizowana coroku w szkolach i przedszkolach na schronisko. Ja od 3 lat robie cos takiego w przedszkolu w ktorym pracuje i wiem ze okoliczne przedszkola tez cos takiego robia. W zeszlym roku TOZ zabieral od nas rzeczy, ale nie dal schronisku tylko swoim wolontariusza. Zawsze mnie zastanawia czy to dobrze.
W tym roku jak wroce z macierzynskiego to tez taka akcje bedziemy robic.
Powiedzcie mi czy jak ludzie przynosza taka karme z marketu typu whiskas to koty to potem w schronie jedza?? Bo raczej nikt z nas swojego kota na takiej nie trzyma. A jak to jest w schronie???
Obrazek

graynew

Od: Sob sty 21, 2006 11:17

Post » Wto paź 27, 2009 21:15 Re: SchronWro

graynew pisze:JA cos ostatnio zarzadko bywam na miau :( jednak 4 miesieczne dziecko zabiera duzo czasu znajomi nie klamali :)
Wiecie co mi sie marzy. Taka ogolno Wrocławska zbiurka organizowana coroku w szkolach i przedszkolach na schronisko. Ja od 3 lat robie cos takiego w przedszkolu w ktorym pracuje i wiem ze okoliczne przedszkola tez cos takiego robia. W zeszlym roku TOZ zabieral od nas rzeczy, ale nie dal schronisku tylko swoim wolontariusza. Zawsze mnie zastanawia czy to dobrze.
Powiedzcie mi czy jak ludzie przynosza taka karme z marketu typu whiskas to koty to potem w schronie jedza?? Bo raczej nikt z nas swojego kota na takiej nie trzyma. A jak to jest w schronie???

Hi, hi moje oprócz gotowanego uwielbiaja whiskas...moze w schronie sie nauczyły/...Ja tam na schrony nie dam na DT i wyciaganie zwierzaków stamtad zawsze...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 27, 2009 21:18 Re: SchronWro

graynew pisze:JA cos ostatnio zarzadko bywam na miau :( jednak 4 miesieczne dziecko zabiera duzo czasu znajomi nie klamali :)

Whiskas. I kite-kat. I mają jeszcze podpisaną umowę z producentem jakiejś tańszej karmy i on im tez daje - na stronie jest napisane.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto paź 27, 2009 22:01 Re: SchronWro

Gibutkowa pisze:

Whiskas. I kite-kat. I mają jeszcze podpisaną umowę z producentem jakiejś tańszej karmy i on im tez daje - na stronie jest napisane.

Chyba złosliwie napisze,że Antek mało plastikowej miski nie zjadł, Taki "najedzony"przyjechał... :evil:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 27, 2009 22:28 Re: SchronWro

Coś o tym wiem, moja Kasia kończy 4 miesiące za tydzień :wink:

graynew pisze:Wiecie co mi sie marzy. Taka ogolno Wrocławska zbiurka organizowana coroku w szkolach i przedszkolach na schronisko. Ja od 3 lat robie cos takiego w przedszkolu w ktorym pracuje i wiem ze okoliczne przedszkola tez cos takiego robia. W zeszlym roku TOZ zabieral od nas rzeczy, ale nie dal schronisku tylko swoim wolontariusza. Zawsze mnie zastanawia czy to dobrze.

Fajna inicjatywa. Zdaje się, że mój TŻ odbierał od Ciebie kiedyś efekty takiej zbiórki :wink: Chyba w zesżłym roku dostałyśmy od wolontariuszek TOZ trochę takiej uzbieranej karmy. To były głównie Kitekety, Whiskasy i karmy z Lidla i Tesco, ale DT, które często dokarmiaja też dziczki były zadowolone, bo mieszjaa tą karmę z firmową, najczęściej Royal Canin, i dzięki temu wystarcza im dla większej ilości bezdomniaków.

Jak będziesz robiła taka zbiórkę, to daj znać. Nasze DT na pewno chętnie przyjmą taką pomoc :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Śro paź 28, 2009 14:15 Re: SchronWro

Witam wszystkich.

Nazywam się Monika,mieszkam w Lublinie i mam 14 lat(9 listopada :D ).Bardzo jestem chętna do pomocy zwierzakom bo je kocham.W domu obecnie mam: 4 papugi faliste,1 szczura,9 koszatniczek,1 królika,3 świnki morskie ,1 psa,3 koty(jeden dziki) ,2 chomiki,rybki.Moja mama zgodziła się na prowadzenie domu tymczasowego dla kociaków.Moje GG:11116123.

kotek95monika

Od: Sob wrz 12, 2009 11:16

Post » Śro paź 28, 2009 14:20 Re: SchronWro

kotek95monika pisze:Witam wszystkich.

Nazywam się Monika,mieszkam w Lublinie i mam 14 lat(9 listopada :D ).Bardzo jestem chętna do pomocy zwierzakom bo je kocham.W domu obecnie mam: 4 papugi faliste,1 szczura,9 koszatniczek,1 królika,3 świnki morskie ,1 psa,3 koty(jeden dziki) ,2 chomiki,rybki.Moja mama zgodziła się na prowadzenie domu tymczasowego dla kociaków.Moje GG:11116123.

Moniko, może mogłabyś razem z mamą pomóc lubelskim kociakom?
W schronisku jest ich sporo.
Potrzebują DT, żeby łatwiej je było wyadoptować.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro paź 28, 2009 14:35 Re: SchronWro

kotek95monika pisze:Witam wszystkich.

Czy to nie u Was nasze 3 mies. tymczaski nagle zaczynały bić inne koty, sikać na łóżka i molestować kociczki?? 8)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro paź 28, 2009 14:44 Re: SchronWro

Kruszyna pisze:
Kruszyna pisze:Barak, cz. II

880 2-letni wykastrowany kocurro, bardzo spokojny - myślę że ten kot to mój kot :) jak mam do niego dotrzeć? czy ten numer 880 to numer klatki w schronisku na Skarbowców, do której czynne jest schronisko?

Obrazek

863 i 864 5-letnia koteczka i 1-roczna koteczka

Obrazek Obrazek

803 5-letnia kotka

Obrazek

Kotki NN

Obrazek

559 i 560 3-letnia tricolorka i 6-letnia szylkretka W SCHRONIE OD 1 SIERPNIA!!!

Obrazek Obrazek

Pierwszy i drugi Bliźniak:

Obrazek

884 i 914 4-letni bury kocur i 2-letnia szylkretka

Obrazek Obrazek

930, 931, 932 oraz 938 i 939 1,5-miesięczne kotki

Obrazek Obrazek
Obrazek

Rudzielec NN

Obrazek

Koteczek z GD i z Izolatki (z wyleczonymi oczkami)

Obrazek Obrazek

954, 955, 956 i 957 - Bliźniaki 2 :)

Obrazek

Piękne kciusie czekają na domk!

Antycja

Od: Nie mar 15, 2009 20:30

Post » Śro paź 28, 2009 14:45 Re: SchronWro

Chyba znalazłam tutaj swoją zgubę; czy numerek przy kocie (zdjęciu) to numer klatki w której jest kot? kiedy można pojechać do schroniska aby zobaczyć, czy ten kot, to ten którego poszukuje?

Antycja

Od: Nie mar 15, 2009 20:30

Post » Śro paź 28, 2009 14:53 Re: SchronWro

Antycja pisze:Chyba znalazłam tutaj swoją zgubę; czy numerek przy kocie (zdjęciu) to numer klatki w której jest kot? kiedy można pojechać do schroniska aby zobaczyć, czy ten kot, to ten którego poszukuje?

Nie. To jest numer ewidencyjny kota.
Tu masz godziny otwarcia:
http://www.psy.info.pl/schronisko_wrocl ... ennik.html

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro paź 28, 2009 14:54 Re: SchronWro

A który Ci się wydaje Twoją zgubą? I kiedy się zagubił i w jakich okolicznościach?
Znamy trochę historię tych kotów to może będziemy wiedziały... :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]