CoolCaty pisze:Zrobię opisy kotów: 217, 16, 74 i 72.
Sprawdziłam, 74 to Geronimo-Orion i jest w szpitaliku, a czarnuch miziany w jedynce to Kenzo 151

nota bene ma w karcie wiek 4 lata
nr 16 to bezzębna babunia, bita w parku, tak? super jest ta kotunia, ale pewnie ma małe szanse na adopcję
217 to biało-srebrny z łapką. Rozmawiałam dziś z dr Jolą, podobno jest lepiej i w przyszłym tygodniu mały ma jechać na rtg. "O ile będą pieniądze" - jak powiedziała dr Jola. Chyba - gdyby schronisko nie miało/ nie chciało to możemy dać te 50 zł na rtg? co? on taki bidulek jest
Za to 72 to ja dziś odczytałam jako 7... nie znalazłam karty ani nic w zeszycie, może to faktycznie 72 a nie 7
Magdaradek wróciła bez tymczasa

malutka poszła dziś do domu, razem z innym maluszkiem z biura. Będą mieszkać u pracownika schroniska. Do pary starszych ludzi pojechała też Rebeka. W końcu

i to wszystko na dzisiaj
robię opisy 175 (buraska z klatki po lewej), 107 (biało-czarny kot "ukradziony" z ulicy ), 108 bura dziewczynka z szafy - dzisiaj przyszła), 4 to ten gryzoń, co mnie użarła tydzień temu, lata luzem, 174 - czarna, wielka kota z szafy, po zmarłym opiekunie. Aha, i odnalazł się 118... opis się robi.
No i chyba najsmutniejsza wiadomość dziś. Nasza Pani Doktor, Jola, odchodzi z pracy

nie wiem, kto teraz zajmie się kotami

podobno ma przejąć kociarnię dr Kamila, ale ona ma i tak koszmarnie dużo roboty z psami

nie wiem jak to będzie...
Zielona.ona miło było Cię poznać