Nokia też superowa kicia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Na prośbę odwiedzających nasz wątek, wprowadzam na początek wątku krótkie podsumowanie:
KOTKI DO ADOPCJI:
1. STEFAN - wielki, czarny kocur po amputacji oka, 4 lata, do adopcji od zaraz
2. MRUCZEK - drobny, czarny kocurek, ok. 10 mies., do adopcji po zakończeniu leczenia i kastracji
3. JAGÓDKA - czarno-biała krówka, ok. 7 mies., do adopcji po sterylizacji
4. JĘDREK - tygrysek, ok. 7 mies., do adopcji po wyleczeniu, amputacji oka i kastracji
5. SREBRNA - już zaklepana, zaraz po sterylce jedzie do domu
KOTKI JUŻ W SWOICH DOMACH:
1. PIRAT
2. KLEOPATRA
3. STAŚ
4. CALINECZKA
5. KIKA
6. AMIR
7. OGONEK-FILIP
8. RUDY-SANTA
9. BURASIA
10. LUKI-LEON
11. ROMEO
12. JULIA
13. JAREK
14. DZIDZIA
15. KRÓWKA-HEIDI
16. DEMON
17. MUSZKIETEREK JACUŚ
18. MUSZKIETREK KASIA
19. DYMEK
ZA TĘCZOWYM MOSTEM:
1. ZOSIA - miała DS, zmarła nagle (najprawdopodobniej ukryta wada serca).
2. SZYLKRECIA - wzięta ze schroniska po zatruciu Iverminą w bardzo złym stanie, nie udało sie jej uratować.
3. USZATEK - leczony w DT na uraz łapki, okazało się, że ma nowotwór kości.
4. MUSZKIETER MRUCZEK - miał DS, zmarł nagle, (najprawdopodobniej FiV)
Kicia_ pisze:
Myślałam ostatnio o jakimś podsumowaniu w pierwszym poście, ponieważ marcjannakape nie aktualizuje swoich postów
marcjannakape pisze:Kicia_ pisze:
Myślałam ostatnio o jakimś podsumowaniu w pierwszym poście, ponieważ marcjannakape nie aktualizuje swoich postów
Też ostatnio to stwierdziłam, ale tak jakoś mi zeszło
Thorkatt pisze:Dziękuję wszystkim za głosowanie w krakvecie na p.Hankę.
Udało się!
Monisek pisze:Ponowiłam Stefankowi ogłoszenie. Ostatnio obserwowało go 5 osób! Szkoda, że nie wyniknął z tego żaden domek. Miejmy nadzieję, że wreszcie ktoś go wypatrzy.
Mruczeńka1981 pisze:Monisek pisze:Ponowiłam Stefankowi ogłoszenie. Ostatnio obserwowało go 5 osób! Szkoda, że nie wyniknął z tego żaden domek. Miejmy nadzieję, że wreszcie ktoś go wypatrzy.
Zainteresowanie było duże,ale szukamy dalej
Kicia_ pisze:A ja wczoraj dostałam reklamówkę śliczności na bazarek od Pako i w weekend coś wystawię na Jędrusia
Dziś Sreberko ma zdejmowane szwy po sterylce i pewnie w weekend pojedzie do swojego domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 88 gości