CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(64)Estelle i Gwiazdeczka mają domy:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 17, 2007 19:48

kocia rodzinka slodka :lol: :lol: :lol:

Muczacza przesyla wszystkim CKotom, a szczegolnie CKociakom, serdeczne mruuuuczace pozdrowienia
i mowi, ze on znalazl dom pod koniec wakacji, i tego samego im zyczy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt sie 17, 2007 19:53

o matko... ale slodkosci.... :1luvu:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt sie 17, 2007 19:54

Adrianapl pisze:o matko... ale slodkosci.... :1luvu:

Na zywo sa jeszcze ladniejsze :D

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Sob sie 18, 2007 9:01

A jak się ma Mleczko?
Czy ma może jakieś ogłoszenie?

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Sob sie 18, 2007 10:05

Mantra jest przeslodka, opiekuncza i spokojna. Zajela strategiczne miejsce nie daleko drzwi.
Dolores jest najbardziej zasmarkana oraz najbardziej fukajaca i wyrywajaca sie przy podawaniu lekow.
Kolorado jest przepieknym chodzacym spokojem i odganiajacym rodzenstwo od cyca.
Tajfun jest (jak sama nazwa wskazuje) najbardziej ruchliwym kociakiem i dzisiaj rano wygladal najgorzej.
Odyn jest przytulakiem (siada mi na kapciu jak jestem w kuchni) i ma spojrzenie kota ze Shreka.
Oman jest przecudnej urody, spokojny i jako jedyny brany na kolana wywala brzucho do gory (nawet jesli brany jest np. do zakrapiania oczu).

aassiiaa

Post » Sob sie 18, 2007 11:47

Moje Tenorki na pewno nie są apatyczne czy osowiałe. :twisted:
Nadal wyglądają na zdrowe. Rozpiera je energia, jedzą, piją, kuwetkują prawidłowo... Jeszcze są w łazience, ale zaczynam je pokazywać mojej rezydentce... i tu jest problem! Ona na nie syczy! Zuzia ogólnie jest bardzo strachliwym kotem, kociaków też się najwyraźniej boi, mimo, że pokazuje jej po jednym... i strasznie zazdrosna jest. Kociaki reagują różnie - niektóre spokojnie patrzą, inne burczą i syczą... Co robić???
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Sob sie 18, 2007 11:55

Batka pisze:A jak się ma Mleczko?
Czy ma może jakieś ogłoszenie?

O mleczku wiesci beda po wizycie u weterynarza 8)
Nad ogloszeniem popracujemy :oops:

Grrr... , u mnie dziewczyny tez sycza na kociaki. Na wszystkie. Mercedes do tego daje kazdemu w leb z liscia. Niezaleznie od powodu. Chociaz najczesciej bez powodu :twisted:
AnToska zaczela sie powoli z Winniczkiem bawic. Co wcale jej nie przeszkadza na niego syczec :twisted:
Sycza obie nawet na Arabelke. Podchodza do kojca, wsadzaja glowe i niuch...niuch... phyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..... :twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob sie 18, 2007 11:58

Myszka.xww i tak ma być? Nie zrobią sobie jakiejś krzywdy? (ja mam tylko jednego kota, nigdy nie miałam więcej - nie wiem jak to powinno wyglądać)
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Sob sie 18, 2007 12:24

Najlepiej byloby na poczatku obserwowac. Jak palnie kociaka w leb, to nie panikowac. Poki krew sie nie leje, itd ;)

Myszka.xww

Post » Sob sie 18, 2007 19:03

Mleczko ladnie zareagowal na antybiotyk. Jelitka, powiedzmy wprost, zawieraja jakis lokatorow. Odrobaczymy za tydzien.
Mleczus wazy cale 1,20 kg :mrgreen: (zloty dwadziescia, jak stwierdzil TZ)

Winnie tez ladnie sie leczy. Brzuch ma jak pilka. Ale bez zycia wewnetrznego. Tylek jak u prosiecia. Wyhodowal sobie miesien piwny :oops:
Wazy 1,80 kg :strach: (bardzo drogi kotek wychodzi)

Arabelki brzdyn wreszcie sie nieco ustabilizowal :mrgreen: Mala wazy juz cale pol kilo :mrgreen: I dostala paste na robaki. Plula okrutnie :twisted:
Oraz rankiem grzmotnela duze kupsko do kojca, po czym schowala sie za swoim pluszowym pieskiem i wrzeszczala w nieboglosy maamaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! oc bo smierdziiiiiiiii!!!!! niech to ktos posprzataaaaaaaaa! nastepnhie zaraz po przyjezdzie do pracy obsikala tamtejszy kojec :twisted: I tez sie darla :twisted: ze mokro :twisted:
Na podwieczorek byl rozmoczony babycat. Rozmoczonego babycata je sie lapkami, brzuchem oraz pyszczkiem :twisted:

Myszka.xww

Post » Sob sie 18, 2007 19:32

Cała rodzinka w porze karmienia :D

Obrazek

aassiiaa

Post » Sob sie 18, 2007 19:43

Myszka.xww pisze: Oraz rankiem grzmotnela duze kupsko do kojca, po czym schowala sie za swoim pluszowym pieskiem i wrzeszczala w nieboglosy maamaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! oc bo smierdziiiiiiiii!!!!! niech to ktos posprzataaaaaaaaa! nastepnhie zaraz po przyjezdzie do pracy obsikala tamtejszy kojec :twisted: I tez sie darla :twisted: ze mokro :twisted:
Na podwieczorek byl rozmoczony babycat. Rozmoczonego babycata je sie lapkami, brzuchem oraz pyszczkiem :twisted:
- a Arabelkowy piesek-przytulanek jechał z Wami do pracy? Bo może to on posłanka zapaskudził, a nie Bogu ducha winne pingwiniatko? :idea:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob sie 18, 2007 19:49

Dziś była wielka sesja zdjęciowa. Przedstawiam Wam Tenorki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek