Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Jakby coś to ja tez mogę kroić. I samowolnie zgłaszam też gosiaa do krojenia
EVA2406 pisze:A po trzecie i najważniejsze: składam reklamację na tego rudzielca Karola. Jego trzeba było wyadoptować na wieś do gospodarstwa a nie do miasta i cywilizowanych warunków. To prawda, że dzisiaj rano skorzystał z wanny i sam się wymył pod lekko odkręconym kranem. Ale poza tym cały czas chce być na dworze......drapie do okna, miauczy niemiłosiernie i dopomina się żeby Go wypuścić. Teraz też. I comam się zwolnic z pracy, obowiązków domowych i siedzieć całymi dniami z kociastym na dworze??? Dzisiaj po południu była cała moja gromadka ponad godzinę. To co wyprawiali nie da się opisać. Karolek dorównywał bez problemu pełnosprawnym kotom
![]()
Tylko nie mogę tego czortaupilnować. Ucieka na dwór między nogami wchodzących do domu. A przy tym jest tak sprytny i nikogo się nie boi, że aż ja się boję o Niego.
Stąd moja reklamacja![]()
![]()
![]()
Malati pisze: A co do Pani Malwinki to wierzę, że to dobra kobieta.
pisiokot pisze: Każdy chyba na moim miejscu osiągnął by dość szybko ten sam efekt cierpliwością i sercem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 696 gości