Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Psy, to psy, a koty, to kotyI jedne i drugie uwielbiam
Czy sunia ma już nadane imię?nadal tak siura często?.
lidka02 pisze:Więc kotka wygląda fatalniedostała zastrzyki , ma antybiotyki .W piatek do kontroli mam ją wykąpać co cztery dni , nie wiem czy dam radę
![]()
Psinka ma silny stan zapalny dróg rodnych , dostała zastrzyk i w poniedziałek na zastrzyk , musiałam kupić też witaminy.
Zawsze jak patrze na moje i te choroby , mysle sobie jak radzą sobie te na ulicy , przy budach , czy beczkach....Psinka zniosła podróż super a kotka darła jape...
No i jak zwykle szczeniak i już chory , szok....
morelowa pisze:Wcale sobie te inne nie radzą. I czasem jak tak bardzo rozpaczamy nad śmiercią jakiegoś domowego futrzaczka, warto pamiętać, że miał dużo lepiej, że w tej samej chwili umiera całe mnóstwo takich, którym się nie udało.
Wydobyłaś prawdę o suni-szczeniorku od TŻ-ta? A może prawde mówił?
puszatek pisze:morelowa pisze:Wcale sobie te inne nie radzą. I czasem jak tak bardzo rozpaczamy nad śmiercią jakiegoś domowego futrzaczka, warto pamiętać, że miał dużo lepiej, że w tej samej chwili umiera całe mnóstwo takich, którym się nie udało.
Wydobyłaś prawdę o suni-szczeniorku od TŻ-ta? A może prawde mówił?
moja mądra wetka to samo mi mówiła, przy śmierci Kocikau mnie żył 4 lata, na wsi umarłby przy pierwszej chorobie..........
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 18 gości