Czarne Diabły Tasmańskie VII - wynędzniała Opieńka :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 31, 2014 20:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - sprzątanie świata

Grabię sobie - dzięki uprzejmości OKI Krokiet i Filc podjechali dziś na Żytnią. Filc nie dał sobie udoić moczu, ale ma zalecenie sanacji paszczy :( . Krokiet dał próbkę moczu :ok:
Teraz fochają się obaj :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon mar 31, 2014 22:11 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - sprzątanie świata

koteczekanusi pisze:To Niunia poszla do innego ds? Wczesniej pisalas, ze jest juz wybrany dt? Cos nie wypalilo, czy jakos pozniej? I czemu bardziej doswiadczony - cos nie tak z moja ulubienica?

Sorry, pisze z tableta literka po literce, to mi sie poprzestawialy. Oczywiscie mialam na mysli, ze ma wybrany ds, a poszla do dt.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro kwi 02, 2014 4:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - sprzątanie świata

Dokładnie tak, ma wybrany DS a zmieniła jeszcze DT na bardziej doświadczony :wink:
Krokiet jest bezczelny, nie dość, że zaczepia Zidane to jeszcze sika na stojąco :roll: do odkrytej kuwety :roll:

alix76

Post » Czw kwi 03, 2014 19:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

Dziś do DS pojechał Kinio :) . Krokiet się panoszy a ja staram się rozkręcić trochę Księcia. To piękny kot, niestety, dość wycofany :(

alix76

Post » Czw kwi 03, 2014 20:16 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

gratulacje :)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw kwi 03, 2014 21:13 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

Ciiiśśś 8O Książę po sesjsi wyciągania i obowiązkowego miziania uznał, że jednak legowisko na komodzie jest fajowe :ok: (chwilę wcześniej z niego zwiał :roll: ) i ułożył się w przepisową krewetkę do spania. Chodzę normalnie po pokoju, wyjmowałam kadzidełka z szuflady pod nim, nawet go pogłaskałam - i śpi dalej :ok:

alix76

Post » Czw kwi 03, 2014 21:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

alix76 pisze:Ciiiśśś 8O Książę po sesjsi wyciągania i obowiązkowego miziania uznał, że jednak legowisko na komodzie jest fajowe :ok: (chwilę wcześniej z niego zwiał :roll: ) i ułożył się w przepisową krewetkę do spania. Chodzę normalnie po pokoju, wyjmowałam kadzidełka z szuflady pod nim, nawet go pogłaskałam - i śpi dalej :ok:
toz to :aniolek: , nie kot ;)
kicikicimiauhau

Post » Pt kwi 04, 2014 4:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

No i skończyło się rumakowanie - po ubyciu Kinia na sile przybrał konflikt między Krokietem a CDT :( . Dziś w nocy 2 razy budził mnie przeraźliwy wrzask :? , zostawiłam zapalone światło w łazience dla ostudzenia emocji :( . Nie wiem, kto zaczął, do tej pory agresorem był Krokiet ale chyba dziś obrywał :? . Na otwieranie się Księcia to raczej nie pomogło :?

alix76

Post » Nie kwi 06, 2014 6:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

CDT i Krokiet doszli jakoś do porozumienia, choć Bandido wyraźnie Krokieta nie lubi :wink: . Za to Książę coraz bardziej śmiały i wyluzowany, chodzi pewnym krokiem, mizia się :D

alix76

Post » Pon kwi 07, 2014 19:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

Filc aka Książę ma dziś czyszczone ząbki, pewnie niewiele mu ich potem zostanie :roll: . Krokiet pomaga mi w gimnastyce łażąc wokół i marudząc :twisted:
Niestety, sytuacja zawodowa Pana, który adoptował Inkę skomplikowała sie niespodziewanie i czeka go kilkomiesięczny wyjazd. Ustalenia trwają, ale prawdopodobnie Inka wróci :( .

alix76

Post » Pon kwi 07, 2014 21:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

Może póki Pan może ja trzymać, niech trzyma, poszukamy jej domu zdalnie..? :( bo w stado zołzę wpuszczać może być słabo :(

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon kwi 07, 2014 22:07 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

A pan nie może wziąć ze sobą? Przecież będzie gdzieś mieszkał, a to tylko jeden kot, a nie całe stado.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto kwi 08, 2014 4:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

Szalony Kot pisze:Może póki Pan może ja trzymać, niech trzyma, poszukamy jej domu zdalnie..? :( bo w stado zołzę wpuszczać może być słabo :(

To kwestia ok tygodnia :? . Pracujemy nad różnymi rozwiązaniami, Pan polubił Inkę ale liczę się z najgorszym scenariuszem :(
Filc zabalował na Żytniej :lol: , wraca dzisiaj. Wszystko w porządku, ale z powodu nagłego przypadku zabiegi planowe się obsunęły i gamoń skończyłby się wybudzać w środku nocy. W tygodniu nie ma go komu odebrać, posiedzi sobie z Paniami do popołudnia.
Dziękuję OKI za pilotowanie sprawy późnym wieczorem, kiedy ja już nie kontaktowałam i Wujkowi Piotrowi za gotowość do obierania gada wieczorem.
A teraz, nad ranem, Bandido postanowił zjeść Krokieta :roll: . Starał się, jak mógł, futro zmiatałam :? , Krokiet ma na nosie 3 krechy i zaraz będzie wyglądał jak ostatnia ofiara, a Bandido jedną. Nie wiem, co w nie wstąpiło :(

alix76

Post » Wto kwi 08, 2014 21:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

Dziś się działo 8O
Dzięki uprzejmości Ewik Krokiet :1luvu: pojechał na dodatkowe badanie moczu. Nawet nie narobił mi wstydu :wink:
Z pharma-party wrócił Filc, dziękuję OKI :1luvu: . Jakoś porządek w paszczy dał mu +30 do lansu :twisted: . Łaził ja po swoim, zwiedził meble a teraz śpi w hamaczku 8O

alix76

Post » Śro kwi 09, 2014 21:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Kinio w DS!

Ciiiś, być może jednak Inka zostanie u siebie, prosimy o :ok:
Książę jest niemożliwy - rozwala się po podłodze, wiesz po łóżku i drapaku, marudzi o jedzenie :lol: , nie ten kot :ok: . Teraz umościł się w hamaczku, ogon zwiesił i śpi, zadowolony :ok:

alix76

[poprzednia][następna]