TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 19, 2012 21:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Agulas74 pisze:Mamy kabelek do lodówki, może wpadniemy jutro?

Przed chwilką był u mnie wnuk Pani Marysi ( mam u nich psa z poważnie chorym sercem ) i zrobił mi lodówkę , ale jeśli to nie problem to proszę trzymaj w zapasie ten kabel bo nigdy nic nie wiadomo z tymi moimi wariatuńciami mimo iz jest lodówka zabezpieczona :roll: Dziękuje Wam za wszystko :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lis 19, 2012 21:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Kociara82 pisze:tak jak w zeszlym roku, tak samo i tym razem, specjalnie dla miauowiczow viewtopic.php?f=20&t=148245 bazarek ze swiatecznego katalogu oriflame. I tym razem dziele sie polowa swej prowizji z Tyskimi Mruczkami, ale ze szczegolnym wskazaniem kotow niepelnosprawnych, poniewaz to ich utrzymanie i leczenie jest najkosztowniejsze.

Mrrrr , bardzo dziekujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 19, 2012 21:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

otoz to, ze nigdy nic nie wiadomo :D

nie ma za co :) nie bedzie to pewnie wiele, ale chociaz tyle moge zrobic dla kociakow :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 19, 2012 21:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Dandi jak wróciłam od labradorów a było po 17 tej zaczął bardzo mocno miauczeć i wymiotować , wyglądało to bardzo źle a zwymiotował ze 4-5 nicieni :roll: , dostał on i Dadi i Dekster leki rozkurczowe i hamujące biegunki bo wszystkie maja luźne kupape a jutro beda znów odrobaczane , uff dobrze że to od robali a nie pp ...

Bartuś od wizyty u weta nie miał biegunki :lol: , teraz szaleje z Noemi i Węgielkiem :lol:
Za chwile Noemi i Węgielek dostaną Niwalin , Węgielek raz robi siku do kuwety a innym razem sika bez czucia na kocyk , kiedy on zacznie normalnie sie załatwiać :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 19, 2012 21:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Kociara82 pisze:otoz to, ze nigdy nic nie wiadomo :D

nie ma za co :) nie bedzie to pewnie wiele, ale chociaz tyle moge zrobic dla kociakow :)

Wiesz ale z ziarenka do ziarenka .... :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 19, 2012 22:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Zaglądamy do mruczków :kotek:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon lis 19, 2012 23:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Justa&Zwierzaki pisze:
Przed chwilką był u mnie wnuk Pani Marysi ( mam u nich psa z poważnie chorym sercem ) i zrobił mi lodówkę , ale jeśli to nie problem to proszę trzymaj w zapasie ten kabel bo nigdy nic nie wiadomo z tymi moimi wariatuńciami mimo iz jest lodówka zabezpieczona :roll: Dziękuje Wam za wszystko :)

Dobrze!
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto lis 20, 2012 14:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

ufff... tez sie balam, ze to moze byc PP :strach:
Bartusiu, mam nadzieje, ze to juz definitywny kociec upierdliwych biegunek :ok:

Kociara82

Post » Wto lis 20, 2012 21:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z430365461

hmmm... moze nie dlugowlosy ale miaukunkowaty Borys mialby szanse?...

Kociara82

Post » Śro lis 21, 2012 0:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Kociara82 pisze:http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Witam-przyjme-kota-W0QQAdIdZ430365461

hmmm... moze nie dlugowlosy ale miaukunkowaty Borys mialby szanse?...

A mogła byś tam napisać mi juz brakuje czasu :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 21, 2012 0:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Bartuś dzis dostał kolejny zastrzyk z antybiotyku , biegunka sie normalizuje ale daleko do normy ...

Węgielek z Noemi i Bartusiem szaleją jak pijane zające , Ptyś sie tez powoli he włączyć do zabawy , ale jeszcze sie troszkę boi ...
A teraz Noemi obgryza mi drapak który już jest w stanie agonalnym a na nowy nie mam :roll:

U braci ''D'', dziś były odrobaczane , Dandi dziś ładnie jadł :), Dadi jak zawsze też :), ale Dekster marudził :|

Dziś znów miałam tel czy nie przyjmę pięknego kota , ja już sie boje odbiera tel :roll:

Rozmawiałam dziś z DT w którym jest Plamka , Dropsik i Franek , niestety Dropsik i Franek sa juz kotami wychodzącymi i będzie im bardzo ciężko znaleźć dom , choć nadal szukamy :| , ale bardzo mnie prosiła aby sie skupić na szukaniu domu dla Plamki , bo nie jest w stanie jej upilnować a jak już sie nauczy wychodzić to będzie klapa , kurcze nie mam pomysłu jak dla nie znaleźć dom :|

Jeśli będziecie mieli problem z zapaszkiem po zwierzętach to polecam Biodor Animal , od razu go wypróbowałam , dostałam wczoraj od fundacji Zwierzęcej Arkadii , bo niestety Tygrys i Rudolf a też i Boryskowi sie też zdażało :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 21, 2012 1:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

jasne, skrobne do tych ludzi, ale przez to twoje zadanie nie wyrabiam sie w czasie :D

ale spoko, nadrobie zaleglosci :D

tym czasem buziaki dla futrzakow na dobranoc

Kociara82

Post » Śro lis 21, 2012 17:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

odpisalam na to ogloszenie ktore podalam wczesniej :)
dolaczylam tez link do watku Borysa :)
Teraz trzymam kciuki z caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalej sily :1luvu:

Kociara82

Post » Śro lis 21, 2012 23:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Kociara82 pisze:odpisalam na to ogloszenie ktore podalam wczesniej :)
dolaczylam tez link do watku Borysa :)
Teraz trzymam kciuki z caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalej sily :1luvu:

Dzięki :lol:

A dziś po raz pierwszy Węgielek zrobił kupala do kuwety z czuciem :lol: choć wieczorem znów pod siebie ale znaczy to że zaczyna być lepiej :ok: Dziś dostał kolejna dawkę niwalinu Noemi też dostała Niwalin ale ona nadal nie kontroluje czynności fizjologicznych i nadal ma ziejący odbyt :( ale za to łapeczki są w znacznie lepszej formie :lol:

[b]Pilnie szukam domu dla domowego , dziś kastrowanego rudego pięknego kocurka[/b]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]